Dog Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Kasia&Rika napisał(a):akurat ten królik był trochę "dziki". ale często spędzał czas u kuzynek, więc jest teraz ok:) ano to co innego w sumie, ale najważniejsze, że Króliś na tym nie ucierpiał :multi:;) Quote
Kasia&Rika Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 dogg napisał(a):ano to co innego w sumie, ale najważniejsze, że Króliś na tym nie ucierpiał :multi:;) teraz ma na pewno lepiej, ale to było już z 3lata temu ... Quote
Kasia&Rika Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 dogg napisał(a):kope latt :cool3: ale liczy się fakt :) czyli jednym słowem masz szczęście:cool3: Quote
Dog Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 kope latt :cool3: ale liczy się fakt :) Quote
Asia & Ginger Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='dogg']przystojniacha? Balto, jest zawstydzony, masz od Niego lizanko w same usteczka :evil_lol::diabloti: O dziękuję bardzo, to sama przyjemność. :multi: :loveu: :loveu: [quote name='dogg']Gdzie tam, Balto by skrzywdził Króliczka ;) a tym bardziej zrobił sobie obiadek :eviltong: On by się chciał pobawić, ale zajęęęc się boi troszke i ucieka ile sił w skokach :cool3: Pamiętam jak mi opisywałaś ich pierwsze spotkanie. :shake: :evil_lol: Super, że Baltuś się zaprzyjaźnił z królisiem. :multi: Quote
Anka_ZG Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 http://i34.tinypic.com/2q9z8uc.jpg jaki śliczny pycholek:loveu::loveu::loveu: A w tle widać włączone forum dogo:cool3: porządna dogomaniaczka:cool3:;) Quote
Anka_ZG Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='Estera']Co robi dogomaniak w pracy? - Przegląda dogomanie, albo się nudzi :diabloti: Nodo czego to doszło :crazyeye: :evil_lol: no ba, musze być w miare na bieżąco, bo później robią się takie zaległości, że ciężko nadrobić:lol:;) Asiu u nich jeszcze nie ma tak dużo tych stron galerii, to można przejrzeć całą;) U Ciebie to chyba zajęło by mi to pół dnia albo i więcej:lol: A czasem są takie dni, że jest troche więcej czasu, no a czasem jest tak, że nie ma czasu żeby wyjść do ubikacji albo zjęść śniadanie:shake: A mojej pracy nie ma co zazdrościć, uwierz mi na słowo. Ja zazdroszcze tym co mają stałą prace, a moja niestety taka nie jest. I co kończy się umowa, zastanawiasz sie czy dostaniesz kolejną czy nie:shake: Quote
Estera Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [quote name='Anka_ZG']no ba, musze być w miare na bieżąco, bo później robią się takie zaległości, że ciężko nadrobić:lol:;) Asiu u nich jeszcze nie ma tak dużo tych stron galerii, to można przejrzeć całą;) U Ciebie to chyba zajęło by mi to pół dnia albo i więcej:lol: A czasem są takie dni, że jest troche więcej czasu, no a czasem jest tak, że nie ma czasu żeby wyjść do ubikacji albo zjęść śniadanie:shake: A mojej pracy nie ma co zazdrościć, uwierz mi na słowo. Ja zazdroszcze tym co mają stałą prace, a moja niestety taka nie jest. I co kończy się umowa, zastanawiasz sie czy dostaniesz kolejną czy nie:shake:o nadrabianiu zaległości coś niestety wiem :shake: co do galerii Asi, wierz mi, że na przeczytanie całej nie wystarczył by Ci dzień. Dużo więcej. Wiem, bo kiedyś próbowałam się przekopać się przez wątek zlotowy o podobnej długości :shake: masakra :evil_lol: Quote
Anka_ZG Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Estera napisał(a):o nadrabianiu zaległości coś niestety wiem :shake: co do galerii Asi, wierz mi, że na przeczytanie całej nie wystarczył by Ci dzień. Dużo więcej. Wiem, bo kiedyś próbowałam się przekopać się przez wątek zlotowy o podobnej długości :shake: masakra :evil_lol: He, zabrałam się za gelerie i Asi:cool3: tylko, że tak jak mówiłam, jest tego troche i po kilka stron dziennie robie:lol:;) Quote
Estera Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Anka_ZG napisał(a):He, zabrałam się za gelerie i Asi:cool3: tylko, że tak jak mówiłam, jest tego troche i po kilka stron dziennie robie:lol:;):-o Nudzi Ci się? :evil_lol: Quote
Kasia&Rika Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Estera napisał(a)::-o Nudzi Ci się? :evil_lol: Ja przejrzałam całą w dwa dni:cool3: i BBety też w dwa dni :cool3: jak trafiłam na forum;d Quote
Asia & Ginger Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Ojejku, jak miło, że komuś chciało się poświęcić czas na przeglądnięcie Galerii Gingerki. :p :multi: Quote
Kasia&Rika Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Ojejku, jak miło, że komuś chciało się poświęcić czas na przeglądnięcie Galerii Gingerki. :p :multi: :cool3::cool3: Quote
Anka_ZG Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Estera napisał(a)::-o Nudzi Ci się? :evil_lol: trzeba się czymś zająć jak nie ma co robić w pracy:lol: A że to przyjemne, to czas leci przy tym szybciutko:loveu: Za Twoją też się zabrałam juz:cool3:tylko u Ciebie jest malutko;) Quote
Estera Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Kasia&Rika napisał(a):Ja przejrzałam całą w dwa dni:cool3: i BBety też w dwa dni :cool3: jak trafiłam na forum;d:-o to chyba nic innego nie robiłaś w tych dniach :diabloti: Asia & Ginger napisał(a):Ojejku, jak miło, że komuś chciało się poświęcić czas na przeglądnięcie Galerii Gingerki. :p :multi:Ja się dziwię :roll: :evil_lol: Anka_ZG napisał(a):trzeba się czymś zająć jak nie ma co robić w pracy:lol: A że to przyjemne, to czas leci przy tym szybciutko:loveu: Za Twoją też się zabrałam juz:cool3:tylko u Ciebie jest malutko;)Że też ja tak nie mogę czasu spędzać :placz: A u nas mało stron, bo do nas prawie nikt nie zagląda :placz: Quote
Kasia&Rika Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Estera napisał(a)::-o to chyba nic innego nie robiłaś w tych dniach :diabloti: Że też ja tak nie mogę czasu spędzać :placz: A u nas mało stron, bo do nas prawie nikt nie zagląda :placz: To były wakacje:D niewiele więcej miałam do roboty:cool3: ja zaglądam:cool3: ale zdjęć mało:D Quote
Estera Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Kasia&Rika napisał(a):To były wakacje:D niewiele więcej miałam do roboty:cool3: ja zaglądam:cool3: ale zdjęć mało:DJakie mało? :shock: Zdjęć masa :cool3: O nawiązując do zdjęc, my tu gadu-gadu a właścicielka się obija :cool3: Może jakieś fotki Balta? :loveu: Quote
Anka_ZG Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Estera napisał(a):Jakie mało? :shock: Zdjęć masa :cool3: O nawiązując do zdjęc, my tu gadu-gadu a właścicielka się obija :cool3: Może jakieś fotki Balta? :loveu: Ja też domagam się zdjęć Balta:cool3: A co do Twojej galerii to faktycznie zdjęć za wiele nie ma:eviltong: Ja jak juz trafiłam do was, to zaglądam:lol: Quote
Kasia&Rika Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Estera napisał(a):Jakie mało? :shock: Zdjęć masa :cool3: ostatnio sie trochę poprawiłaś, to trzeba przyznać:cool3: Quote
Dog Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Fotek narazie nie będzie, u Nas od poniedziałku non stop pada :shake: poza tym jest cholernie zimno.. :roll: Mam nadzieje, że niedługo pogoda się poprawi.. Baltowi chyba trochę się przytyło ze względu na ograniczony czas spacerków, a wszystko przez pogode.. :mad: Quote
Estera Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Anka_ZG napisał(a):Ja też domagam się zdjęć Balta:cool3: A co do Twojej galerii to faktycznie zdjęć za wiele nie ma:eviltong: Ja jak juz trafiłam do was, to zaglądam:lol::shock: Chyba zaćmienia u nas w galerii dostajecie :cool3: Kasia&Rika napisał(a):ostatnio sie trochę poprawiłaś, to trzeba przyznać:cool3::multi: :multi: :multi: dogg napisał(a):Fotek narazie nie będzie, u Nas od poniedziałku non stop pada :shake: poza tym jest cholernie zimno.. :roll: Mam nadzieje, że niedługo pogoda się poprawi.. Baltowi chyba trochę się przytyło ze względu na ograniczony czas spacerków, a wszystko przez pogode.. :mad:U nas od wczoraj pada :shake: I zimno. A psy mam wrażliwe i jak pada to tylko wybiegną, siku zrobią, rano to i kupę i pędem do domu, bo pada, bo zimno, bo mokro :shake: Ale fotki domowe można zrobić :cool3: Quote
Dog Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Estera napisał(a)::shock: Chyba zaćmienia u nas w galerii dostajecie :cool3: :multi: :multi: :multi: U nas od wczoraj pada :shake: I zimno. A psy mam wrażliwe i jak pada to tylko wybiegną, siku zrobią, rano to i kupę i pędem do domu, bo pada, bo zimno, bo mokro :shake: Ale fotki domowe można zrobić :cool3: Balto raczej nie należy do tych wrażliwych psów :eviltong: On mógł by biegac godzinami nie zależnie od pogody,gorzej ze mna.. :mad: A do tego w sobote ma śnieżek padać, no ciekawe.. Pare fotek domowych mam, zaraz coś wrzuce ;) Quote
Estera Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 http://i37.tinypic.com/2yoboet.jpg - chyba zbyt zadowolony z Twojego pomysłu to on nie był :evil_lol: :loveu: http://i37.tinypic.com/2nbbura.jpg - ale masz czysto w domu :shock: świetnie urządzony ten kącik co widać :loveu: Quote
BobowitaMW Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 http://i37.tinypic.com/2yoboet.jpg Nooooooochaaaaaaaaaleeeeeeeeek!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts