Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
akurat ten królik był trochę "dziki". ale często spędzał czas u kuzynek, więc jest teraz ok:)

ano to co innego w sumie, ale najważniejsze, że Króliś na tym nie ucierpiał :multi:;)

• Replies 884
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dogg']przystojniacha? Balto, jest zawstydzony, masz od Niego lizanko w same usteczka :evil_lol::diabloti:
O dziękuję bardzo, to sama przyjemność. :multi: :loveu: :loveu:

[quote name='dogg']Gdzie tam, Balto by skrzywdził Króliczka ;) a tym bardziej zrobił sobie obiadek :eviltong: On by się chciał pobawić, ale zajęęęc się boi troszke i ucieka ile sił w skokach :cool3:
Pamiętam jak mi opisywałaś ich pierwsze spotkanie. :shake: :evil_lol:
Super, że Baltuś się zaprzyjaźnił z królisiem. :multi:

Posted

[quote name='Estera']Co robi dogomaniak w pracy? - Przegląda dogomanie, albo się nudzi :diabloti: Nodo czego to doszło :crazyeye: :evil_lol:

no ba, musze być w miare na bieżąco, bo później robią się takie zaległości, że ciężko nadrobić:lol:;)

Asiu u nich jeszcze nie ma tak dużo tych stron galerii, to można przejrzeć całą;) U Ciebie to chyba zajęło by mi to pół dnia albo i więcej:lol:
A czasem są takie dni, że jest troche więcej czasu, no a czasem jest tak, że nie ma czasu żeby wyjść do ubikacji albo zjęść śniadanie:shake:

A mojej pracy nie ma co zazdrościć, uwierz mi na słowo. Ja zazdroszcze tym co mają stałą prace, a moja niestety taka nie jest. I co kończy się umowa, zastanawiasz sie czy dostaniesz kolejną czy nie:shake:

Posted

[quote name='Anka_ZG']no ba, musze być w miare na bieżąco, bo później robią się takie zaległości, że ciężko nadrobić:lol:;)

Asiu u nich jeszcze nie ma tak dużo tych stron galerii, to można przejrzeć całą;) U Ciebie to chyba zajęło by mi to pół dnia albo i więcej:lol:
A czasem są takie dni, że jest troche więcej czasu, no a czasem jest tak, że nie ma czasu żeby wyjść do ubikacji albo zjęść śniadanie:shake:

A mojej pracy nie ma co zazdrościć, uwierz mi na słowo. Ja zazdroszcze tym co mają stałą prace, a moja niestety taka nie jest. I co kończy się umowa, zastanawiasz sie czy dostaniesz kolejną czy nie:shake:o nadrabianiu zaległości coś niestety wiem :shake:
co do galerii Asi, wierz mi, że na przeczytanie całej nie wystarczył by Ci dzień. Dużo więcej. Wiem, bo kiedyś próbowałam się przekopać się przez wątek zlotowy o podobnej długości :shake: masakra :evil_lol:

Posted

Estera napisał(a):
o nadrabianiu zaległości coś niestety wiem :shake:
co do galerii Asi, wierz mi, że na przeczytanie całej nie wystarczył by Ci dzień. Dużo więcej. Wiem, bo kiedyś próbowałam się przekopać się przez wątek zlotowy o podobnej długości :shake: masakra :evil_lol:

He, zabrałam się za gelerie i Asi:cool3: tylko, że tak jak mówiłam, jest tego troche i po kilka stron dziennie robie:lol:;)

Posted

Anka_ZG napisał(a):
He, zabrałam się za gelerie i Asi:cool3: tylko, że tak jak mówiłam, jest tego troche i po kilka stron dziennie robie:lol:;)
:-o Nudzi Ci się? :evil_lol:

Posted

Estera napisał(a):
:-o Nudzi Ci się? :evil_lol:

trzeba się czymś zająć jak nie ma co robić w pracy:lol: A że to przyjemne, to czas leci przy tym szybciutko:loveu:
Za Twoją też się zabrałam juz:cool3:tylko u Ciebie jest malutko;)

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
Ja przejrzałam całą w dwa dni:cool3: i BBety też w dwa dni :cool3: jak trafiłam na forum;d
:-o to chyba nic innego nie robiłaś w tych dniach :diabloti:

Asia & Ginger napisał(a):
Ojejku, jak miło, że komuś chciało się poświęcić czas na przeglądnięcie Galerii Gingerki. :p :multi:
Ja się dziwię :roll: :evil_lol:

Anka_ZG napisał(a):
trzeba się czymś zająć jak nie ma co robić w pracy:lol: A że to przyjemne, to czas leci przy tym szybciutko:loveu:
Za Twoją też się zabrałam juz:cool3:tylko u Ciebie jest malutko;)
Że też ja tak nie mogę czasu spędzać :placz: A u nas mało stron, bo do nas prawie nikt nie zagląda :placz:

Posted

Estera napisał(a):
:-o to chyba nic innego nie robiłaś w tych dniach :diabloti:

Że też ja tak nie mogę czasu spędzać :placz: A u nas mało stron, bo do nas prawie nikt nie zagląda :placz:

To były wakacje:D niewiele więcej miałam do roboty:cool3:

ja zaglądam:cool3: ale zdjęć mało:D

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
To były wakacje:D niewiele więcej miałam do roboty:cool3:

ja zaglądam:cool3: ale zdjęć mało:D
Jakie mało? :shock: Zdjęć masa :cool3:
O nawiązując do zdjęc, my tu gadu-gadu a właścicielka się obija :cool3: Może jakieś fotki Balta? :loveu:

Posted

Estera napisał(a):
Jakie mało? :shock: Zdjęć masa :cool3:
O nawiązując do zdjęc, my tu gadu-gadu a właścicielka się obija :cool3: Może jakieś fotki Balta? :loveu:

Ja też domagam się zdjęć Balta:cool3: A co do Twojej galerii to faktycznie zdjęć za wiele nie ma:eviltong: Ja jak juz trafiłam do was, to zaglądam:lol:

Posted

Fotek narazie nie będzie, u Nas od poniedziałku non stop pada :shake: poza tym jest cholernie zimno.. :roll: Mam nadzieje, że niedługo pogoda się poprawi..
Baltowi chyba trochę się przytyło ze względu na ograniczony czas spacerków, a wszystko przez pogode.. :mad:

Posted

Anka_ZG napisał(a):
Ja też domagam się zdjęć Balta:cool3: A co do Twojej galerii to faktycznie zdjęć za wiele nie ma:eviltong: Ja jak juz trafiłam do was, to zaglądam:lol:
:shock: Chyba zaćmienia u nas w galerii dostajecie :cool3:

Kasia&Rika napisał(a):
ostatnio sie trochę poprawiłaś, to trzeba przyznać:cool3:
:multi: :multi: :multi:

dogg napisał(a):
Fotek narazie nie będzie, u Nas od poniedziałku non stop pada :shake: poza tym jest cholernie zimno.. :roll: Mam nadzieje, że niedługo pogoda się poprawi..
Baltowi chyba trochę się przytyło ze względu na ograniczony czas spacerków, a wszystko przez pogode.. :mad:
U nas od wczoraj pada :shake: I zimno. A psy mam wrażliwe i jak pada to tylko wybiegną, siku zrobią, rano to i kupę i pędem do domu, bo pada, bo zimno, bo mokro :shake: Ale fotki domowe można zrobić :cool3:

Posted

Estera napisał(a):
:shock: Chyba zaćmienia u nas w galerii dostajecie :cool3:

:multi: :multi: :multi:

U nas od wczoraj pada :shake: I zimno. A psy mam wrażliwe i jak pada to tylko wybiegną, siku zrobią, rano to i kupę i pędem do domu, bo pada, bo zimno, bo mokro :shake: Ale fotki domowe można zrobić :cool3:

Balto raczej nie należy do tych wrażliwych psów :eviltong: On mógł by biegac godzinami nie zależnie od pogody,gorzej ze mna.. :mad: A do tego w sobote ma śnieżek padać, no ciekawe.. Pare fotek domowych mam, zaraz coś wrzuce ;)