Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 884
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asia & Ginger'][URL]http://i33.tinypic.com/2dani4n.jpg[/URL]
Widać, że Baltuś jest u Ciebie przeszczęśliwy. :multi: :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]

Mam nadzieję, ze jest mu dobrze, póki co jest bardzo kumaty.. :cool3:
Zna komende "daj łape", wczoraj w zaledwie 20min nauczyłam go "daj drugą łape" no i teraz mysle nad jakimiś sztuczkami, jest bardzo chętny do nauki, ale gdy widzi smaczek :mad: :cool3:

Posted

[quote name='Anka_ZG']czesc:) sliczne baltusiowe zdjecia:loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote]

Witam, witam.. dziekujemyyy :buzi: ;)

Posted

[quote name='Anka_ZG']hej:)
jestem w pracy własnie i postanowiłam przegladnac caaałą waszą galerie od poczatku:)
No ładnie, gdyby to Twój szef przeczytał. :shake: :evil_lol:
Zazdraszczam takiej pracy. :cool3: :lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']http://i38.tinypic.com/2cqzgjm.jpg
Jaki ryjek. :lol: :evil_lol: :loveu:

:eviltong:

http://i34.tinypic.com/2q9z8uc.jpg
Ale przystojniacha. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu:

przystojniacha? Balto, jest zawstydzony, masz od Niego lizanko w same usteczka :evil_lol::diabloti:
http://i35.tinypic.com/9axqnb.jpg
Kumple czy obiadek? :cool3: :evil_lol:

Gdzie tam, Balto by skrzywdził Króliczka ;) a tym bardziej zrobił sobie obiadek :eviltong: On by się chciał pobawić, ale zajęęęc się boi troszke i ucieka ile sił w skokach :cool3:

Posted

"Trochę boi" to i tak dobrze, jak moja koleżanka wzięła psa to jej królik był tak przerażony że ciągle sierść gubił i musiał zamieszkać królik z jej kuzynkami piętro niżej, bo biedactwo by chyba zdechło ze strachu ...

Posted

Oj to Ty nie wiesz, co się działo, jak pies pierwszego dnia pojawił się w domu, Królik szalał, normlanie piszczał :shake::-( nie wiedziałam co robić, przez dwa tyg pies nie miał wstepu do kuchni ( jest tam królik).. No, ale z czasem Baksio się oswoił, całe szczęscię, bo nie wiem co bym zrobiła.. A teraz jak puszczam Krolika, żeby pobiegał to jest Ok, biega swobodnie, pies leży On sam do Niego podchodzi, lecz gorzej jest, gdy Balto wstanie, królik zaczyna uciekać, a wiadomo piesek goni, i wtedy tylko Baks się boi.. :cool3:

Posted

dogg napisał(a):
Oj to Ty nie wiesz, co się działo, jak pies pierwszego dnia pojawił się w domu, Królik szalał, normlanie piszczał :shake::-( nie wiedziałam co robić, przez dwa tyg pies nie miał wstepu do kuchni ( jest tam królik).. No, ale z czasem Baksio się oswoił, całe szczęscię, bo nie wiem co bym zrobiła.. A teraz jak puszczam Krolika, żeby pobiegał to jest Ok, biega swobodnie, pies leży On sam do Niego podchodzi, lecz gorzej jest, gdy Balto wstanie, królik zaczyna uciekać, a wiadomo piesek goni, i wtedy tylko Baks się boi.. :cool3:

one razem były z dwa miesiące .. .aż królik prawie wyłysiał. w klatce trudno było go trzymać bo zwykle żył puszczony luzem:shake:

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
one razem były z dwa miesiące .. .aż królik prawie wyłysiał. w klatce trudno było go trzymać bo zwykle żył puszczony luzem:shake:

Oj to rzeczywiscie, trudna sytuacja.. po takim czasie, Krolik się nie oswoił.. :shake:
Ja bym była w sytuacji bez wyjscia, jeśli Krolik nie przyzwyczaił by się do psa.. Jest strasznie do Nas przywiązany, i do domu :evil_lol: wystraczy go np: w lato wystawić razem z klatką na balkon, On nie wie co się dzieje, biega po klatce jak opętany, nawet na chwile nie usiądzie.. Musi być w kuchni, na swoim miejscu i koniec.. ;)

Posted

dogg napisał(a):
Oj to rzeczywiscie, trudna sytuacja.. po takim czasie, Krolik się nie oswoił.. :shake:
Ja bym była w sytuacji bez wyjscia, jeśli Krolik nie przyzwyczaił by się do psa.. Jest strasznie do Nas przywiązany, i do domu :evil_lol: wystraczy go np: w lato wystawić razem z klatką na balkon, On nie wie co się dzieje, biega po klatce jak opętany, nawet na chwile nie usiądzie.. Musi być w kuchni, na swoim miejscu i koniec.. ;)

akurat ten królik był trochę "dziki". ale często spędzał czas u kuzynek, więc jest teraz ok:)