Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 884
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Izuuus']http://i40.tinypic.com/14v19jl.jpg czyżby sprawdzał czy jest tam coś dobrego ? :razz:

oj uwierz, że tak :cool3: To jest taki sęp ciekawski, On zawsze musi wiedzieć co dobrego się szykuje.. :evil_lol: nawet jak myję zęby, dwoma łapami na umywalce spogląda.., :evil_lol:

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
nareszcie ktoś się dam tu ujawnił :evil_lol: śliczny jak zawsze Baltuś:loveu: lizanko od Riki dla Was:loveu:

he he, ja juz się wcześniej raz ujawniłam :eviltong: chyba przeoczyłaś post :evil_lol:
Dziekujemy bardzo za lizanko... ale to jeszcze nic, zobaczysz na Zlocie, co Ci Baltus sprawi.. no i Rice :loveu: :cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

dogg napisał(a):
he he, ja juz się wcześniej raz ujawniłam :eviltong: chyba przeoczyłaś post :evil_lol:
Dziekujemy bardzo za lizanko... ale to jeszcze nic, zobaczysz na Zlocie, co Ci Baltus sprawi.. no i Rice :loveu: :cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no już się doczekać nie mogę:loveu: ze mną może przyjedzie koleżanka z białą "sznaucerko-westką" tą co często w galerii u mnie widać:loveu: a Ty kogo zabierasz?:eviltong:

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
no już się doczekać nie mogę:loveu: ze mną może przyjedzie koleżanka z białą "sznaucerko-westką" tą co często w galerii u mnie widać:loveu: a Ty kogo zabierasz?:eviltong:

OOo.. kojarzę który to piesek :eviltong: ja zabieram Kolegę, ma piesa, ale 14 letniego więc nie wybiera się z Nim na zlot, to jakmnik, ma już swoje lata, więc woli kanape :lol: Ogólnie koleś bardzo równy :eviltong: A co to za koleżanka? jesli pojedzie mamy komplet.. :multi::multi::multi:

Posted

dogg napisał(a):
OOo.. kojarzę który to piesek :eviltong: ja zabieram Kolegę, ma piesa, ale 14 letniego więc nie wybiera się z Nim na zlot, to jakmnik, ma już swoje lata, więc woli kanape :lol: Ogólnie koleś bardzo równy :eviltong: A co to za koleżanka? jesli pojedzie mamy komplet.. :multi::multi::multi:

więc :evil_lol: ... ma 18 lat tegoroczne, jest to w sumie moja przyjaciółka, znamy się kupę lat. Ale musi jeszcze wszystko z mamą uzgodnić czy może jechać, czy może zabrać psa itp. Jest bardzo fajna, ale wręcz chorobliwie nieśmiała:eviltong: Maja też ma jakieś cztery lata i zachowuje się jak starszy piesek, rzadko chce się bawić , za to już widzę wariacje Riki i Balta:evil_lol: chyba nam domek rozwalą:evil_lol:

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
więc :evil_lol: ... ma 18 lat tegoroczne, jest to w sumie moja przyjaciółka, znamy się kupę lat. Ale musi jeszcze wszystko z mamą uzgodnić czy może jechać, czy może zabrać psa itp. Jest bardzo fajna, ale wręcz chorobliwie nieśmiała:eviltong: Maja też ma jakieś cztery lata i zachowuje się jak starszy piesek, rzadko chce się bawić , za to już widzę wariacje Riki i Balta:evil_lol: chyba nam domek rozwalą:evil_lol:

Haha, to niech się dowiaduję, było by superrr :eviltong: Ja sobie nie wyobrażam mieszkania z Baltem i Riką :evil_lol: przecież Nasz domek doprowadzą do ruiny :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

dogg napisał(a):
Haha, to niech się dowiaduję, było by superrr :eviltong: Ja sobie nie wyobrażam mieszkania z Baltem i Riką :evil_lol: przecież Nasz domek doprowadzą do ruiny :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Haha, właśnie po miesiącu prób udało się jej porozmawiać z mamą i się zgodziła:multi:
PS ona lubi sprzątać:loveu:

i w domu ... no, będzie ciekawie:diabloti:

Posted

[quote name='Kasia&Rika']Haha, właśnie po miesiącu prób udało się jej porozmawiać z mamą i się zgodziła:multi:
PS ona lubi sprzątać:loveu:

i w domu ... no, będzie ciekawie:diabloti:

Nie no superr, normlanie bajka :loveu::loveu::loveu: :evil_lol:

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
ale spala jedzenie:eviltong: tym ja się już bardziej zajmuje :D uzupełniamy się :D

kurcze ... nie mogę się doczekać!!:multi:

świetnie :cool3: tez sie już nie moge doczekać :loveu: no i mamy komplecik :cool3: będzie ciekawie :evil_lol:

Posted

dogg napisał(a):
Nie no superr, normlanie bajka :loveu::loveu::loveu: :evil_lol:

ale spala jedzenie:eviltong: tym ja się już bardziej zajmuje :D uzupełniamy się :D

kurcze ... nie mogę się doczekać!!:multi:

Posted

Dziękujemy wszystkim za odwiedzinki i miłe słowa :loveu:

Estera łapki to nawet bardzo mu zapuściłam, jakoś się nie mogę zabrać za nożyczki.. :diabloti:

Posted

[quote name='dogg']Dziękujemy wszystkim za odwiedzinki i miłe słowa :loveu:

Estera łapki to nawet bardzo mu zapuściłam, jakoś się nie mogę zabrać za nożyczki.. :diabloti:Coś na ten temat wiem :diabloti: U mniecały pies zapuszczony, bo mi się nie chce :diabloti: Teraz zajmuję się Szyszką przed wystawą :evil_lol:

Posted

[quote name='Estera']Coś na ten temat wiem :diabloti: U mniecały pies zapuszczony, bo mi się nie chce :diabloti: Teraz zajmuję się Szyszką przed wystawą :evil_lol:[/quote]
A biedna Diunka poszła w odstawkę... :shake: :mad:

Posted

[quote name='dogg']Dziękujemy wszystkim za odwiedzinki i miłe słowa :loveu:

Estera łapki to nawet bardzo mu zapuściłam, jakoś się nie mogę zabrać za nożyczki.. :diabloti:

No i jak pieso będzie wyglądał?

Posted

[quote name='Estera']Coś na ten temat wiem :diabloti: U mniecały pies zapuszczony, bo mi się nie chce :diabloti: Teraz zajmuję się Szyszką przed wystawą :evil_lol:[/quote]

OO to wystawa się szykuję :eviltong: Pokazuj jakieś fotki, bo tak cicho jakoś tam u Ciebie :evil_lol: :cool3:

Posted

[quote name='jbk']No i jak pieso będzie wyglądał?[/quote]

no jak to jak? jak pies :evil_lol: A na poważnie, to nie ma jeszcze tragedii, ale w sumie z tylnimi łapkami jest, że tak powiem masakra... :evil_lol: ale przecież to tak na zimę, zamiast bucików, żeby było ciepło w łapcie.. :loveu: :evil_lol:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']A biedna Diunka poszła w odstawkę... :shake: :mad:[/quote]tak troszku :diabloti:

100 lat, 100 lat! Spełnienia marzeń! :new-bday::BIG::new-bday::BIG::new-bday::BIG:

Posted

[quote name='krolik_dogomania']Tak jak mówiłaś jestem na dogo ;)

Balto jak zawsze wygląda świetnie, a Tobie w dniu Twoich 19 urodzin życzę zdrówka, spełnienia marzeń, no i przede wszystkim szczęscia Madziu :loveu: ;)[/quote]

Ty głupku :evil_lol: dziekuję :loveu: