Dog Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 [quote name='dorotek86']Maaatko i córko :D:D:D Latający spanielek :D:D:D. Bajecznie :) Moje pytanie jest takie- długo uczyłaś Baltusia skakać, czy może nabyłaś go już z tą umiejętnością? Jak juz trafił do mnie, następnego dnia wyszłam na długii spacerek, zauważyłam, ze umie i uwielbia aportować. Więc gdy stoje, pokazuje mu np: patyk, strasznie wtedy szczeka i skacze.. Potrafi też robić jakby salta w powietrzu :crazyeye:, super to wygląda, lecz bardzo cięzko jest w tym momencie uchwycić go i cyknąc fotke. Niedługo może jakiś filmik nagram, i zamieszcze :cool3: Powoli zabieram się za szkolenie Shilki, coprawda stoimy na siad i daj łapkę, ale może kieeedyś, z czasem :D:D:D. Dasz rade :p Spanielki raczej szybko się uczą, Balto nie znał komendy "leżeć" po 2 dniach szkolenia, wykonuje bez żadnego oporu :cool3: Pozdrawiam PRZYSTOJNIAKA i jego Panią :) Dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia&Rika Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 To jest po prostu ........ ........ ....... NIEMOżLIWE. umarłam:modla: Quote
Asia & Ginger Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 http://i38.tinypic.com/2zhqzbk.jpg Co ja tu widzę... :-o :-o :-o Bezwstydnik! :diabloti: Quote
Dog Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 [quote name='piciminikas']To jest po prostu ........ ........ ....... NIEMOżLIWE. umarłam:modla: No jak to niemożliwe :eviltong: Piciminikas, Ty Nam tu nie umieraj! :cool3: Quote
Dog Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 [quote name='Asia & Ginger']http://i38.tinypic.com/2zhqzbk.jpg Co ja tu widzę... :-o :-o :-o Bezwstydnik! :diabloti: Asiu jaki bezwstydnik? :cool3: To było takie nie kontrolowane z Jego strony, chciał tylko pokazać jak laaataaa :cool3::loveu: Quote
Kasia&Rika Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 a tego tam siedzącego psa nie znam:cool1: dawaj lotnika:D a serio to naprawdę piękny psiak:loveu: jak mógł ktoś go oddać ... i to jeszcze z takimi zaletami ... Quote
Dog Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 [quote name='piciminikas']a tego tam siedzącego psa nie znam:cool1: dawaj lotnika:D a serio to naprawdę piękny psiak:loveu: jak mógł ktoś go oddać ... i to jeszcze z takimi zaletami ... No cóz, podobno pies siedzial 11h sam w domu i niszczyl, to był główny powód oddania.. U mnie nie niszczy, jedynie co to piszczy :cool3: Ta rodzina która Go oddała, w tym momencie przeczy sama sobie, ponoć niszczył dom, u mnie jest ok. Był wszystkożerny, jakoś tego nie zauważyłam, jest bardzo wybredny, mało co jje.... Nie był za aportowaniem :shake: On Kocha aportowanie, więc rodzinka, chyba troche rzeczy sobie zmyśliła... :mad: Quote
Dog Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 PICIMINIKAS mówisz i masz :razz: Tylko troszkę mordkę ucieło :cool3: Quote
Kasia&Rika Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Kurcze ja po 11 h siedzenia sama tez bym im coś pogryzła!! I faktycznie ciekawa rodzinka:mad: Balto jest wspaniały:loveu: Dobranoc słoneczko:diabloti: Quote
Dog Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 [quote name='piciminikas']Kurcze ja po 11 h siedzenia sama tez bym im coś pogryzła!! I faktycznie ciekawa rodzinka:mad: Balto jest wspaniały:loveu: Dziękuje pod adresem Baltusia :loveu: Dobranoc słoneczko:diabloti: Ejj jestem zazdrosna :cool3::lol: Quote
Kasia&Rika Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='dogg']Ejj jestem zazdrosna :cool3::lol: To dobrze o tobie świadczy:siara: Quote
Kasia&Rika Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 ślicznie mu w tych szeleczkach :D wymiziaj:D i pozdrowienia od Riki Quote
Dog Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 [quote name='piciminikas']ślicznie mu w tych szeleczkach :D wymiziaj:D i pozdrowienia od Riki Dziękujemy bardzo, ale niedługo szeleczki zamieniam na obroże, gdyż z szelek wychodzi. Np. zostawiam go pod sklepem przywiązanego na 2 min, wychodze ze sklepu, są same szelki i smycz, Balto sobie biega :shake: Są za luźne.. Baltoooo całuje Rikunie :loveu::loveu::loveu::oops: Quote
Kasia&Rika Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Zależnie od funduszy polecamy Rogz, L bedzie kosztować 30zl, ale warte ceny:) Właśnie je testuje i jestem bardzo zadowolona, narescie sie nie boje, że zaraz mi się Rika zerwie, a potrafi pociągnąć... Rika również całuje Baltusia:D Quote
Dog Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 piciminikas napisał(a):Zależnie od funduszy polecamy Rogz, L bedzie kosztować 30zl, ale warte ceny:) Właśnie je testuje i jestem bardzo zadowolona, narescie sie nie boje, że zaraz mi się Rika zerwie, a potrafi pociągnąć... Rika również całuje Baltusia:D Jeżeli juz przetestowane.. hmm chyba się skusimy, a 30 zl to nie duże pieniądze ;) Ale Baltuś praagnie Rike, nie tylko całuje.. :cool3::cool3: ;) Quote
Kasia&Rika Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Testowana przez DUUUUUUŻĄ część dogomaniaków:) No, no, Rika się wstydzi:oops: Ona młodzitka:evil_lol: Quote
Dog Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 piciminikas napisał(a):Testowana przez DUUUUUUŻĄ część dogomaniaków:) Więc tak jak pisałam, skusimy się :cool3::loveu: No, no, Rika się wstydzi:oops: Ona młodzitka:evil_lol: Oj a Baltuś staruszek? :roll: Ma dopiero roczek :cool3::cool3: Quote
Recommended Posts