Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Doda_']Trzymam kciuki...
Romeo, pokaż się ludziom !! :)
A kiedy on będzie w TV ?? :oops:
Przepraszam że od razu Ci nie odpisałam ,ja już padam i nawet zapomniałam jak się nazywam:roll: ma być w maju tak jak ciocia sonikowa napisała;) , w schronisku zapadła dziś decyzja że Romeo jedzie z Burym, teraz czekamy na termin dokładny jaki zostanie w Warszawie ustalony. Tu jest wątek Burego, bo więcej się pisze na ten temat na jego wątku, mam nadzieję że tam będzie później wstawiony filmik z występów naszych,,chłopaków" .

http://www.dogomania.pl/forum/f28/spojrz-w-te-oczy-bury-10lat-w-schronisku-zbieramy-pieniadze-na-paliwo-122427/

• Replies 601
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kaa napisał(a):
Nawet nie umiem ogłoszeń wkleić :placz:

Kaa, nie panikuj ;-) I tak jesteś wielka i to co dla tych psiaków robisz, to naprawdę... Butów ci nie godnam czyścić ;)

Posted

W piątek wykąpiemy Romka, żeby pięknie wygladał w tv, chcociaż pewnie do tego czasu to się wybrudzi:razz: Ale moze jak będzie czyściutki to ktoś z odwiedzajacych schronisko go wypatrzy:razz:

Posted

sonikowa napisał(a):
Kaa, nie panikuj ;-) I tak jesteś wielka i to co dla tych psiaków robisz, to naprawdę... Butów ci nie godnam czyścić ;)

No wiecie co:oops: robie to samo co każda z Was i tyle.

Posted

Romek został dzisiaj wykąpany :D Przez kilka chwil był na serio bieluśki :D ale potem się przeszliśmy po dużym placu i już przyszarzał :D Obiecujemy jednak, że przed telewizją wykąpany zostanie raz jeszcze. Tutaj na potrzeby gazety podał się pielęgnacji. Był bardzo grzeczny. Jak jeszcze był mokry to nagle zapragnął się do wszystkich przytulać :D tutaj kilka fotek :)

Posted

Wielkie dzięki za utrwalenie naszej kąpieli na zdjęciach :lol:, i za wrzucenie ich na wątek:p taak będziemy musieli to powtórzyć jeszcze raz ;).

Posted

iwona213 napisał(a):
to nad czym się zastanawiasz, zabieraj Romcia do domu :cool3:

Jak bym nie miała swojego z tego samego podwórka to bym wzieła, tylko musiała bym znaleźć mu dom zastępczy pod moją nieobecność :roll: aby mi sąsiedzi policję przysłali. :evil_lol: Jeśli kiedyś uda mi się to zrealizować (tzn.znaleźć kogoś, kto by był z nim, gdy mnie nie ma,) a nie znajdzie domu to chyba u mnie wyląduje, cóś mi tak mówi:evil_lol: .

Posted

Jeśli nie uda mu się znaleźć domu, to wtedy będe kombinować, choć przy moim metrażu dzieciach i psie to nie jest takie proste , na razie pozostańmy przy szukaniu mu super domku. Będzie w gazecie, ma jechać do telewizji, więc może znajdzie kogoś kto się w nim z wzajemnością zakocha.

Posted

Niestety w tym tygodniu Iwonie nie wydrukowali kącika adopcyjnego:shake: i Romeo się nie ukazał, będzie w nastepną środę tzn. 6 maja. Troszkę zaniedbałam wątki z powodu stanu zdrowia :oops: ale w miarę możliwości postaram się poprawić.;)