kaa Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Romeo to teraz serenada pod balkonem, po spacerku :evil_lol: Quote
kaa Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Romek jakim cudem się nikomu nie podobasz? :shake: Quote
black_madonna Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 dzisiaj jak byłam w schronisku to Romek mimo zimna wyszedł się przytulać :) on jest bardzo grzeczny, bo choć było bardzo dużo psów wokół mnie (jak to w schronisku wszystkie spragnione miłości) to on stał z boku i czekał, aż się "zwolniło miejsce" :D on lubi przebywać z ludźmi, a gdy już kogoś pozna to jest taki pieszczoch :loveu: Quote
jusstyna85 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Kiedy będziesz w końcu w swoim domku..... Quote
maarit Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 jusstyna85 napisał(a):Kiedy będziesz w końcu w swoim domku..... Oby wkrótce....:roll:juz tyle czeka:shake: Quote
kaa Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Odnowione ogłoszenia Kupi� Psa - Gie�da zwierz�t domowych :: Szczeg�y og�oszenia Romeo z alergią,przez głupotę ludzi 9 lat w schronisku! - Ruda Śląska - Zwierzęta Romeo ,przez głupotę ludzi 9 lat w schronisku! - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne Ogłoszenia Kupię Sprzedam Og�oszenia :: K�cik towarzyski, wolontariat, zwierzaki, praca, mieszkanie, kupi�/sprzedam :: Wegetarianie.pl Romeo z alergi�,przez g�upot� ludzi 9 lat w schronisku!. Og�oszenia - Zwierz�ta, Psy. Ruda �l�ska Quote
kaa Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Mam złe wieści , :-( Romeo z powodu deszczowej pogody i błota ma rozległe zmiany alergiczne jest na lekach i w kołnierzu bardzo proszę mógł by ktoś porobić mu ogłoszenia na stronach gdzie jeszcze nie ma , on musi pilnie znaleść dom :-( Quote
kaa Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Czemu nikt nie pamięta o Romciu, on tak potrzebuje domu :-( Quote
kaa Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Biedny, zrezygnowany Romeo :placz: URL=http://www.fotosik.pl] Quote
kaa Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Biedaku ty tu taki samotny jesteś :-( Postanowiliśmy z Pianką że spróbujemy zebrać pieniądze i dać Romeo i Buremu ogłoszenie płatne do ,, mojego psa" , tylko jak to zrobić jeśli nikt o Romku nie pamięta. :placz: Quote
kaa Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Romeo ma kolejny raz nawrót alergii. Powodem dość częstych nawrotów jest przebywanie w schronisku na dworze , nie służą mu warunki klimatyczne i błoto. W warunkach domowych alergia Romka nie sprawiała by takich problemów, a gdyby się ujawniła na pewno wychwytywano by pierwsze symptomy. Leczenie psiaka jest dość proste i nie kosztowne, wymaga podawania sterydowego leku przeciwzapalnego Pabi-Dexamethasonu ( w dawce ustalonej przez weterynarza , w zależności od nasilenia objawów), w schronisku dostaje 1 taletkę dziennie. Cena leku który weterynarz może przepisać na receptę wynosi 3.40 zł , w opakowaniu jest 20 tabletek które w zupełności wystarczają na jedną kurację. Romeo bez problemu przyjmuje tabletki , a leczenie nie jest kosztowne i uciążliwe. Własny dom jest dla niego szansą na normalne funkcjonowanie i poczucie bezpieczeństwa w jesieni życia. Jeśli możesz daj mu szansę i otwórz swe serce dla jego małego serduszka,Ty zyskasz przyjaciela a on cały świat. Quote
kaa Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Romciu jeszcze tam Cię nie było :-( Dział ogłoszeń serwisu BONO POLSKA. Ogłoszenia, kupię, sprzedam, oddam, zaopiekuję się Nikt go nie kocha ,nikt nie pamięta, nikt po nim nie zapłacze. ! - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Katowice http://4lapy.pl/przegladaj-917.html Ogłoszenia: Giełda Ogłoszeń :: drobne ogłoszenia: motoryzacja :: darmowe ogłoszenia: praca Nikt go nie kocha nikt nie pamięta nikt po nim nie zapłacze Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Romeo,to 12 letni pies,który został od / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Pokochaj od zaraz! Doberman Ted. : K.Sadkiewicz : Najnowsze ogłoszenia : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl Quote
black_madonna Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Romek dzisiaj miał odwiedziny swojego kumpla :D (zdjęcia będą albo dziś wieczorem albo jutro). Póki co jedno na szybko jak czeka na Buraska Quote
kaa Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Wczoraj Romcio doczekał się odwiedzin swojego przyjaciela Burego ;) Psy bardzo się cieszyły ze swojego towarzystwa;) Mogły chwilę razem pobiegać ,chociaż po korytarzu Quote
kaa Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Psy miały kupę radości ze spotkania A tak Romek mnie witał, cóż dawno się nie widzieliśmy :loveu: Quote
kaa Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Pokaż się Romcio dostaniesz odemnie Allegro wyróżnione. :loveu: Quote
kaa Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Allegro Romcia :loveu: PRZYJACIELSKI ROMEO JAK Z BAJKI. BŁAGA O DOM (585066099) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Ffrubka Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Cały czas trzymamy kciuki za Ciebie Romeo ! Zdjęcia z kumplem są wspaniałe... bardzo mnie wzruszyły - sama nie wiem czemu :cool1: Quote
grzenka Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 [quote name='kaa'] Strasznie wzruszające to zdjęcie:-( Biedaki. Quote
Recommended Posts