Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 601
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostałam zdjęcia Romcia w jeszcze z wakacji , jak wszystkie wstawię będą zdjęcia domkowo - łóżeczkowe :)
A więc Romciowe wspomnienia z wakacji ;)

Posted

[FONT=Book Antiqua]Idę sobie dzisiaj ulicą koło "Skarbka", w centrum Katowic i patrzę...:crazyeye:[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Patrzę jeszcze raz... :crazyeye: Romeo?:crazyeye:[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Nie było pomyłki!!!:multi::multi: Spotkałam Romea z Jego cudowną Panią! :loveu:Kochana Pani Ania to wyjatkowo miła i ciepła osoba. Wycałowałyśmy się serdecznie!:loveu:[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Okazało się, że ROMEO JEST PRAWIE MOIM SĄSIADEM!!!! :multi:[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Czy ktoś uwierzy, że takie rzeczy się zdarzają?:crazyeye:[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]I teraz myślę, że to wszystko ma sens, że zawsze warto walczyć o psa. Nawt o takiego, który jest 11 lat w schronie!!![/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Teraz Romeo - zadbany, szczęśliwy miłosnym wzrokiem patrzy na swoją Panią. A jaki grzeczny i spokojny!:loveu:[/FONT]
[FONT=Book Antiqua][/FONT]
[FONT=Book Antiqua]CUDA SIĘ ZDARZAJĄ![/FONT]

Posted

super spotkanie :D:D:D
A fakt cuda się zdarzają. Pracuję w szkole i jestem opiekunem zbiórki na schronisko i ostatnio jak zmieniłam gazetkę szkolną to się zastanawiałam co ciekawego powiesić tam, żeby zachęcić młodzież do pomocy i wybrałam historię Romea :) napisałam krótki artykuł i nadałam mu tytuł "Cuda się zdarzają", dokładnie tak jak napisała Monika :)

Posted

ja codziennie dziękuję św.Antoniemu ( od zagubionych domków;)) że znalazł Romusiowi domek a za takie wygodne łóżeczko to mu się należą podziękowania extra :lol:

• 1 month later...