Monika z Katowic Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Ta "romeczkowa historia" jest jak ... jakiś cud!:loveu: Quote
kaa Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Dostałam zdjęcia Romcia w jeszcze z wakacji , jak wszystkie wstawię będą zdjęcia domkowo - łóżeczkowe :) A więc Romciowe wspomnienia z wakacji ;) Quote
kaa Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Na tym koniec zdjęć z Romkowych wakacji ;) Quote
sonikowa Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Ależ Romuś odmlodniał i kondycji nabrał! Niesamowite, naprawdę :-) Quote
Monika z Katowic Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Romeo kochany!:multi:Ale Ci się poszczęściło!:multi: Quote
black_madonna Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 dobrze widzieć Romka szczęśliwego. Na wszystkich zdjęciach ma uszy postawione, a w schronisku trudno było go takiego sfotografować. Zazwyczaj kładł je po sobie :) teraz może być w pełni sobą :D:D:D Quote
Monika z Katowic Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 [FONT=Book Antiqua]Idę sobie dzisiaj ulicą koło "Skarbka", w centrum Katowic i patrzę...:crazyeye:[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Patrzę jeszcze raz... :crazyeye: Romeo?:crazyeye:[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Nie było pomyłki!!!:multi::multi: Spotkałam Romea z Jego cudowną Panią! :loveu:Kochana Pani Ania to wyjatkowo miła i ciepła osoba. Wycałowałyśmy się serdecznie!:loveu:[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Okazało się, że ROMEO JEST PRAWIE MOIM SĄSIADEM!!!! :multi:[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Czy ktoś uwierzy, że takie rzeczy się zdarzają?:crazyeye:[/FONT] [FONT=Book Antiqua]I teraz myślę, że to wszystko ma sens, że zawsze warto walczyć o psa. Nawt o takiego, który jest 11 lat w schronie!!![/FONT] [FONT=Book Antiqua]Teraz Romeo - zadbany, szczęśliwy miłosnym wzrokiem patrzy na swoją Panią. A jaki grzeczny i spokojny!:loveu:[/FONT] [FONT=Book Antiqua][/FONT] [FONT=Book Antiqua]CUDA SIĘ ZDARZAJĄ![/FONT] Quote
ogonek2 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Jeju! jak ja Ci zazdroszczę !!! Spotkać Romea- ale niespodzianka! Quote
black_madonna Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 super spotkanie :D:D:D A fakt cuda się zdarzają. Pracuję w szkole i jestem opiekunem zbiórki na schronisko i ostatnio jak zmieniłam gazetkę szkolną to się zastanawiałam co ciekawego powiesić tam, żeby zachęcić młodzież do pomocy i wybrałam historię Romea :) napisałam krótki artykuł i nadałam mu tytuł "Cuda się zdarzają", dokładnie tak jak napisała Monika :) Quote
sonikowa Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Pięknie :-) Ja jednak uważam, że łózko bez psa to nie to ;-) Quote
black_madonna Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 za każdym razem mam łezki w oczach jak go widzę U SIEBIE w domu :) Quote
ogonek2 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 ja codziennie dziękuję św.Antoniemu ( od zagubionych domków;)) że znalazł Romusiowi domek a za takie wygodne łóżeczko to mu się należą podziękowania extra :lol: Quote
kaa Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Mam bardzo duuuu żo zdjęć do wstawienia , tylko nie wiem czy mi się uda wcześniej niż w poniedziałek wstawić ;) Quote
kaa Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Romek na jesiennych wakacjach, z koleżanką ;) Quote
karusiap Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Cos pieknego:) Uwielbiam ten watek:) Quote
Recommended Posts