Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam

Jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami malutkiej 7 tygodniowej bulwy:loveu:

Sunia urodziła się 17.08.2008 r., w Kalinowej koło Kutna. Do nas dotarła 06.10.2008 r. Jest taką naszą małą pociechą.

Wiadomo jak każdy z was chcieli byśmy się podzielić naszym skarbem a może ktoś też pokocha dzięki temu tą rasę.

Psina jest żywiołowa, lubi się bawić i biegać za swoją Panią, jak ja siedzę przy kompie śpi u mnie na nogach. Mam nadzieję, że będzie nam się miło razem mieszkało.

Do dnia dzisiejszego nie mamy imienia, więc może jakieś podpowiedzi bądź sugestie. My się zastanawiamy nad litewskim imieniem ponieważ tata jest rodem z Litwy:)

Pozdrawiamy wszystkich buldomaniaków!!!!
Piotr i Madzia

Posted

Pierwszy dzień w nowym domku, od razu zainteresowały ją kable od rekordera N-ki. Trzeba będzie wszystko ukryć przed psotnikiem:evil_lol:

A tu się lansuje przed obiektywem:)

Posted

jaka śliczna mordka :-)

uważajcie na kable - wszystko koniecznie trzeba pochować, kable elektryczne najlepiej powkładać w takie rurki z twardego tworzywa - mozna to kupić w sklepach takich jak Castorama.

Posted

Jakie słodkie maleństwo - moja już tak szybko urosła :placz: dlaczego te maleństwa tak szybko stają się wyrośniętymi łobuzami :placz: Pyza do niej pasuje hehe moja z racji swojej (głuchoty) codziennie ma inne imię hehehe

Posted

Hejka

To kolejny dzień z życia naszej suni:crazyeye:

Standardowo gdy wklejam fotki ona spi w moich stopach, chociaż pali z gorąca to się nie ruszam.

Dzisiaj dzień zaczęła od standardowej kupki na podłogę no i siku w każdym dziwnym miejscu.

Ma już porozkładane gazetki i ręczniki papierowe:oops: ale raz sika na parkiet a raz na gazetkę.

Z tego co czytaliśmy na forach to ta rasa szybko się uczy.

Jak dostanie całą serię szczepionek to zacznę wyprowadzać ja na dwór.

Jedno jest pewne ma ochotę na zabawę pomimo przejściowych awarii żołądkowych.

A i jeszcze jedno nadal nie mamy imienia!!!!!!

Czekamy na wasze propozycje:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

A to jej ulubione jak dotąd zabawki:p

Pierwsze to rura od zużytego ręcznika papierowego (wszyscy wiemy na co są zużywane ręczniki):evil_lol:

A drugi to mój pilot od N-ki. Pewnie zazdrosna:razz:

URL=http://imageshack.us]