karusiap Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 on jest kochany:loveu:takie malenstwo nawet ciagnac nie ciagnie:loveu: Quote
Ank@ Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Ale tu cisza :shake::shake: Co u Luckiego ??? Quote
malicja Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 czy zebatek ma jeszcze jakies ogloszenia oprocz allegro? Quote
agamika Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 jest tez na adopcjach org na animalcafe tez (tam go fizia dawała ) i gdzieś jeszcze był umieszczony ale nie oamietam juz gdzuie Quote
agamika Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 malicja napisał(a):2 nowe ogloszenia: kupiepsa.pl/detail.php?siteid=35487 gieldaogloszen.pl/add_o3.php :) dziękuję a tak z życia codziennego to qpa Luckiego idzie na badanie :p je jak smok, a chudy ..i kupy ma bardzooo nieładne :shake: jeszcze krew bym mu zrobiła :oops: ..mozna ? tak zeby sie upewnić ze wszystko gra acha a, szczepiony był , termin został z tego co pamietam na początku ustalony, tylko nie byłam pewna czy weci dali rade czy nie Quote
malicja Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 2 nowe ogloszenia: kupiepsa.pl/detail.php?siteid=35487 gieldaogloszen.pl/add_o3.php Quote
agamika Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 danielka92 napisał(a):Jak się trzyma nasza psina? no niestety nie najlepiej ...tzn humor mu dopisuje itd, ale bidok okazało sie ze ma lamblie ...:shake: stąd mimo dużego apetytu ciągle był chudziutki :-( zrobiono badania, i mały dostaje leki ... oby wytłukły to świństwo :angryy: na święta pod choinkę dostał za to jak i reszta pyszną wędzona kość :cool1: której przede mną później chciał bronić :roll: ... chyba wyglądałam na bardzo głodną :lol: Quote
danielka92 Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 biedaczysko... gdybym miała warunki to już dawno bym wzięła do domu, ale nie mogę:( a wyzdrowieć to wyzdrowieje, musi!:) Quote
karusiap Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 czy ktokolwiek pamieta jeszcze,ze Lucki kisi sie w hotelu??? z tego co pamietam Aga obiecala dogladac go w hotelu,a widze ze wogole zostala sama.... Moze porobilby ktos ogloszenia?? Gdyby aga miala za duzo czasu dla swoich psow to pewnie wzielaby sama nastepnego,a nie czekala az dostanie w "spadku":shake: Strasznie zal mi malego .Dobrze ,ze jezdzimy bo inaczej chyba nie doczekalby sie odwiedzin... Nie robi sie tak:shake: Quote
Ank@ Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Dzisiaj zrobiłam Luckiemu ogłoszenia - ma na 6 portalach Quote
Foksia i Dżekuś Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 karusiap napisał(a):czy ktokolwiek pamieta jeszcze,ze Lucki kisi sie w hotelu??? z tego co pamietam Aga obiecala dogladac go w hotelu,a widze ze wogole zostala sama.... Moze porobilby ktos ogloszenia?? Gdyby aga miala za duzo czasu dla swoich psow to pewnie wzielaby sama nastepnego,a nie czekala az dostanie w "spadku":shake: Strasznie zal mi malego .Dobrze ,ze jezdzimy bo inaczej chyba nie doczekalby sie odwiedzin... Nie robi sie tak:shake: O ile mnie pamiec nie mysli jak prosilam Age o opieke na kudlaczem i luckiem oraz was o opieke na hanza i goralem powiedzilam otwarcie ze nie bede jezdzic do wieliczki bo pierwsze nie roztroje sie schron niepolomice i jazdy z psami ,a po drugie wszyscy wiedza ze nie jestem tam mile widziana wiec nie wiem o co pretensje. jak trzeba bylo zawiesc do programu psy czy do domu nie zrobilyscie to za mnie tylko sama to zrobilam i jak bedzie tez podobna sytuacja z psami co zostaly tez postarm sie to wziasc na moja glowe . Laucki byl i w krakowskiej i w wyborczej i w kundlu i jak tylko bedzie miela pani Magda dla niego miejsce w kundlu tez bedzie Quote
Foksia i Dżekuś Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Aga ,a teraz pytam otwarcie czy jest jakis problem z lUckiem i Kudlaczem ,czy nie chcesz sie juz nimi opiekowac lub nie masz czasu powiedz otwarcie ja to zrozumiem i jak wydam tylko jakiegos psa z niepolomic i zrobi sie miejsce to je zabiore tylko prosze powiedz wtedy szczerze panu Tomkowi ,ze nie zabieram je dlatego ze mi sie tam nie podoba tylko ze nie mozesz sie juz nimi opiekowac. Quote
agamika Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 A o ile mnie pamieć nie myli to mówiłm, ze w hotelu sie zajmę co ztresztą robię , ale NIE MAM CZASU NA szukanie domu , i to miało nie byc na mojej głowie - taka była umowa , a niestety jest - bo ja nie moge patrzeć na tego kurdupla jak siedzi w kojcu i wegetuje bo sobie o Nim zapomniano Lucki ma długie spacery , nie tylko ze mną zresztą Lucki odkąd jest w Wieliczce stracił zainteresowanie (nie wszystkich na szczęscie ) , jak i zreszta Chojrak , na którego wątek nie wchodzi praktycznie nikt chyba na znak protestu ??, obrazenia sie o zmiane imienia , na które i tak nie reaguje ? cholera wie o co biega - w kazdym razie ja nie wiem teraz Karolina przypomniała o Luckim to dostał ogłoszenia od Ani (za co jestem bardzo wdzięczna ) (Aniu mam tylko nadzieje, ze nie dawałas go na adopcje org, bo ja tam go juz dawałam ) pisze krótko i moze mało dyplomatycznie, ale jestem w pracy , wiec w sumie wogóle tu nie powinnam wchodzić , ale na moje nieszczęscie przyło mi powiadomienie na meila i nie mogłam nic nie napisac skoro zostałam wywołana do tablicy Quote
Recommended Posts