Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O, jaki ładny, Fiziu :loveu: Pazzurro wymyśliła ayla, bo w pierwszych dniach miał okropnie długie, poskręcane pazury. Wdł mnie lepiej brzmi niż Lucky.

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czy ktoś wstawiał LUckiego na adopcje oprg ?? bo chciałabym to zrobić, akle wolałabym nie duplikowac ogłoszenia kogoś innego, bo tam raczej pilnuja regulaminu :oops:

a wogóle to jest mały łobuz

zawzięcie obszczekuje WSZYSTKIE PSY przechodzące koło kojca :evil_lol:

a ostatnio spóściłysmy maluchy (Fionke i Axela) zeby pobaraszkowały na trawie trochę, a Lucki chodził sobie na smyczy ,

malychy chciały sie z NIm zaprzyjacxnic, ale w pewnym momencie zazdrośnik mały zaczła maluch gonic :shake:

to taki typowy kurdupelek samobójca ... na większe warczy :diabloti:

Posted

ciii .... to grośny pies ... cały czas zęby szczerzy :megagrin::megagrin::megagrin: nieprawdaż ? :diabloti:

aaa, i P.Monika,która zajmuje sie m.in sprzątaniem, potwierdziła, ze u Luckiego rzadko zdarza się wpadka w boksie :)
tak wiec mysle ze on raczej nie będzie miał problemu z zachowaniem czystości w nowym domu

jedyne co to to ze na spacerze ciągnie , każdy spacer dla Niego to wielkie wydarzenie:loveu: i tyyyyyle do zwąchania, a tu go na uwięzi trzymają :shake: - nie wiem co to za paskudy tak robic moga...zamiast puścic psa na wolnośc :diabloti:

Posted

[quote name='danielka92']Miał być smalcem - pies z Wieliczki / Psy > Pozostałe - Kraków

super :loveu::multi: dziekuję

ale proszę dopisz w treści jesli sie da :oops: , ze jest przyjacielsko nastawionym do ludzi psem, bardzo lubi pieszczoty, kontakt z człowiekiem - mimo tego wszystkiego co zaznał

można tez wspomnieć ze w kojcu stara się zachowywać czystość , więc częste spacery w nowym domu na początku powinny szybko nauczyc go czystości

to wesoły, mały psiak, pełen pozytywnej energii
:)

Posted

no "stety/niestety" Agnieszka nie nadaje sie do pokazywania publicznego :diabloti: ...

a na serio, wole żeby przypadkiem mnie "szef"nie zobaczył w TV i dlaczego wychodzę wcześniej z pracy ....bo by mi to bardzo utrudniło późniejsze branie dni czy godzin wolnych ... :shake:
(PS> nawet z Odim wstepował kto inny )

Posted

agamika napisał(a):
no "stety/niestety" Agnieszka nie nadaje sie do pokazywania publicznego :diabloti: ...

a na serio, wole żeby przypadkiem mnie "szef"nie zobaczył w TV i dlaczego wychodzę wcześniej z pracy ....bo by mi to bardzo utrudniło późniejsze branie dni czy godzin wolnych ... :shake:
(PS> nawet z Odim wstepował kto inny )

no to jestes usprawiedliwiona:evil_lol:

Posted

j3nny napisał(a):
:placz::placz::placz:

a po kogokolwiek oprócz małej Fionki były telefony czy już skończyły się domy? :-(

Wczoraj byly tylko telefony po Fionke ale zawsze to cos tym bardziej ,ze to jeszcze szczeniak ,a tak dlugo w hotelu czeka naswojego czlowieka;)
Acha wlasnie dzwonila p.magda i mowila ,ze wczoraj byl jeszcze telefon po Wigo ale na razie nie wiem czy cos z tego domku wyszlo.musimy zobaczyc na jego watku (pod warunkiem ze go ma):lol:

Posted

Patia napisał(a):
Fizia , fajne :evil_lol:

Czy wznowić Allegro ? Jak z kastracją Pazurka ? Czy już mozna ? Czy potrzebna pomoc w transporcie do weta i z powrotem ?

Allegro prosimy wznowic ,nie wiem czy pazurek zostal zaszczepiony na choroby zakazne bo ja zdazylam go na luzyckiej zaszczepic na wscieklizne ? JEZELI BYL SZCZEPIONY I MINLA ODPOWIEDNI TERMIN TO MOZNA GO KASTROWAC.:loveu:

Posted

wiem ze na 100% była szczepionka "zamówina" dla Niego,ale czy weci "dotarli" od tamtej pory do hotelu to nie wiem

On strasznie ciągnie na spacerach ,.... ostatnio kolejna sie o tym mogła przekonać :diabloti: ...choc po wcielonym diable którego wcześniej prowadziła, Lucki był odpoczynkiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

cos chłopak tylko pozowac nie chce :diabloti:

na spacerach jest zupełnie niekonfliktowy w stpsunku do innych psów

dzielnie znosił ponad 30 min spacer z Cześkiem i Axelem