Frotka Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 O, jaki ładny, Fiziu :loveu: Pazzurro wymyśliła ayla, bo w pierwszych dniach miał okropnie długie, poskręcane pazury. Wdł mnie lepiej brzmi niż Lucky. Quote
agamika Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 czy ktoś wstawiał LUckiego na adopcje oprg ?? bo chciałabym to zrobić, akle wolałabym nie duplikowac ogłoszenia kogoś innego, bo tam raczej pilnuja regulaminu :oops: a wogóle to jest mały łobuz zawzięcie obszczekuje WSZYSTKIE PSY przechodzące koło kojca :evil_lol: a ostatnio spóściłysmy maluchy (Fionke i Axela) zeby pobaraszkowały na trawie trochę, a Lucki chodził sobie na smyczy , malychy chciały sie z NIm zaprzyjacxnic, ale w pewnym momencie zazdrośnik mały zaczła maluch gonic :shake: to taki typowy kurdupelek samobójca ... na większe warczy :diabloti: Quote
karusiap Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 i tak dlugo wytrzymywal natarczywosc gowniarzy;) Quote
agamika Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 ciii .... to grośny pies ... cały czas zęby szczerzy :megagrin::megagrin::megagrin: nieprawdaż ? :diabloti: aaa, i P.Monika,która zajmuje sie m.in sprzątaniem, potwierdziła, ze u Luckiego rzadko zdarza się wpadka w boksie :) tak wiec mysle ze on raczej nie będzie miał problemu z zachowaniem czystości w nowym domu jedyne co to to ze na spacerze ciągnie , każdy spacer dla Niego to wielkie wydarzenie:loveu: i tyyyyyle do zwąchania, a tu go na uwięzi trzymają :shake: - nie wiem co to za paskudy tak robic moga...zamiast puścic psa na wolnośc :diabloti: Quote
danielka92 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Miał być smalcem - pies z Wieliczki / Psy > Pozostałe - Kraków Quote
agamika Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='danielka92']Miał być smalcem - pies z Wieliczki / Psy > Pozostałe - Kraków super :loveu::multi: dziekuję ale proszę dopisz w treści jesli sie da :oops: , ze jest przyjacielsko nastawionym do ludzi psem, bardzo lubi pieszczoty, kontakt z człowiekiem - mimo tego wszystkiego co zaznał można tez wspomnieć ze w kojcu stara się zachowywać czystość , więc częste spacery w nowym domu na początku powinny szybko nauczyc go czystości to wesoły, mały psiak, pełen pozytywnej energii :) Quote
danielka92 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Pewnie, że mogę.;) To żaden problem. Już dopisałam. Jutro porobię mu więcej ogłoszeń, bo dzisiaj już nie dam rady.:shake: Quote
agamika Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 poniewaz nie znalazłam go na adopcach org, dodałam tam ogłoszenie Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 lucky bedzie jutro w programie ,wystapi z nim Kinga bo Agnieszka nie chciala:loveu: trzymac kciuki:thumbs::thumbs: Quote
agamika Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 no "stety/niestety" Agnieszka nie nadaje sie do pokazywania publicznego :diabloti: ... a na serio, wole żeby przypadkiem mnie "szef"nie zobaczył w TV i dlaczego wychodzę wcześniej z pracy ....bo by mi to bardzo utrudniło późniejsze branie dni czy godzin wolnych ... :shake: (PS> nawet z Odim wstepował kto inny ) Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 agamika napisał(a):no "stety/niestety" Agnieszka nie nadaje sie do pokazywania publicznego :diabloti: ... a na serio, wole żeby przypadkiem mnie "szef"nie zobaczył w TV i dlaczego wychodzę wcześniej z pracy ....bo by mi to bardzo utrudniło późniejsze branie dni czy godzin wolnych ... :shake: (PS> nawet z Odim wstepował kto inny ) no to jestes usprawiedliwiona:evil_lol: Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 fizia napisał(a):Trzymam kciuki!!! Niestety nie bylo ani jednego telefonu:placz: Quote
j3nny Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 :placz::placz::placz: a po kogokolwiek oprócz małej Fionki były telefony czy już skończyły się domy? :-( Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 j3nny napisał(a)::placz::placz::placz: a po kogokolwiek oprócz małej Fionki były telefony czy już skończyły się domy? :-( Wczoraj byly tylko telefony po Fionke ale zawsze to cos tym bardziej ,ze to jeszcze szczeniak ,a tak dlugo w hotelu czeka naswojego czlowieka;) Acha wlasnie dzwonila p.magda i mowila ,ze wczoraj byl jeszcze telefon po Wigo ale na razie nie wiem czy cos z tego domku wyszlo.musimy zobaczyc na jego watku (pod warunkiem ze go ma):lol: Quote
Ank@ Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Ma wątek : http://www.dogomania.pl/forum/f28/krakow-duzy-bezdomny-owczarkowaty-ma-zdrowe-oczy-wielki-lek-107480/ Quote
Patia Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Fizia , fajne :evil_lol: Czy wznowić Allegro ? Jak z kastracją Pazurka ? Czy już mozna ? Czy potrzebna pomoc w transporcie do weta i z powrotem ? Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Patia napisał(a):Fizia , fajne :evil_lol: Czy wznowić Allegro ? Jak z kastracją Pazurka ? Czy już mozna ? Czy potrzebna pomoc w transporcie do weta i z powrotem ? Allegro prosimy wznowic ,nie wiem czy pazurek zostal zaszczepiony na choroby zakazne bo ja zdazylam go na luzyckiej zaszczepic na wscieklizne ? JEZELI BYL SZCZEPIONY I MINLA ODPOWIEDNI TERMIN TO MOZNA GO KASTROWAC.:loveu: Quote
agamika Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 wiem ze na 100% była szczepionka "zamówina" dla Niego,ale czy weci "dotarli" od tamtej pory do hotelu to nie wiem On strasznie ciągnie na spacerach ,.... ostatnio kolejna sie o tym mogła przekonać :diabloti: ...choc po wcielonym diable którego wcześniej prowadziła, Lucki był odpoczynkiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: cos chłopak tylko pozowac nie chce :diabloti: na spacerach jest zupełnie niekonfliktowy w stpsunku do innych psów dzielnie znosił ponad 30 min spacer z Cześkiem i Axelem Quote
Patia Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Dziś będę w Arwecie to zapytam o szczepienie . Allegro wznawiam , plakaty wiszą , kciuki zaciśnięte. Quote
Recommended Posts