Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Transport mamy :cool3:
Czyli jak , najpierw mam jechać pod Dżoka, a potem ew. do hotelu ??? Czy Luckyego można od razu przywieźć ?? Podejrzewam że mamie nię będzie się chciało jechać po mnie pod Dżoka i potem na Łużycką i znowu pod Dżoka- a z Luckym nie da się jechacw pojedynkę.

Posted

Lucky nie miał szczęścia :-(
Co prawda wzbudzał ogólne poruszenie, bo ''to ten uratowany pies'' ale nikt się nim tak poważnie nie zainteresował. Byli tacy ludzie, którzy chcieli go wziąć , ale do budy i pewnie na łańcuch.
Lucky bardzo ładnie jeździ samochodem, boi się tylko wsiadania.
Na aukcji miał takie zrywy w kierunku suczek, po za tym cały czas chodzi z nosem przy ziemi i tylko szuka obsikanych traw przez suki. Trzeba go ciachnąć, bo na razie trudno z nim utrzymać kontakt na spacerze, bo interesują go tylko trawki.
Po za tym wsunął połowę precla, kilka psich kosteczek i pół kanapki. Z ziemi zżera wszystko na szczęście szybko go odciągnęłam od 'przysmaków'

Posted

fizia napisał(a):
Jejku szkoda...:-(
Miałam nadzieję, że to będzie dla Niego szczęsłiwy dzień...

po czesci byl szczesliwy bo nie trafil znowu do budy ,ludzie byli zdziwieni ze nie chce im dac psa do budy i jeszcze szydzili ze moze go maja wziasc pod koluderke :angryy:,wiec powiedzilam ze wlasnie tak powinni zrobic bo my tak robimy.:diabloti: