Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 420
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agusiazet napisał(a):
Witam, witam i jak tam się układa???

Kaja dochodzi do siebie, coraz bardziej pokazuje nam jaka jest radosna. Biega za piłeczka(jutro jakieś fotki będą bo dziś nie wzięłam aparatu),tarza się w śniegu i lata z Corkiem. Niesamowicie przez ten tydzień odżyła;)

Posted

Cortezik_82 napisał(a):
Kaja dochodzi do siebie, coraz bardziej pokazuje nam jaka jest radosna. Biega za piłeczka(jutro jakieś fotki będą bo dziś nie wzięłam aparatu),tarza się w śniegu i lata z Corkiem. Niesamowicie przez ten tydzień odżyła;)

Z obserwacji Kai oraz z Twoich Cortzik wynika, ze Kaja byla domowym psem, umie sie bawic. Uwazajcie tylko podczas spacerow, spuszczajcie w spokojnym miejscu, najlepiej ogrodzonym i koniecznie kupcie suni adresowke. Nie wiem jak u niej ze strachliwoscia, ale np. petarda moze ja wystraszyc i moze byc roznie. Moja suczka Kostaryka mimo, ze mam ja 4 lata wlasnie tak mi kilka tygodni temu uciekla z łaki, nie zycze nikomu tego strachu, ktorego sie najadlam :roll: Lepiej na zimne dmuchac :wink:
Czekamy na wiesci oraz zdjecia :p

Posted

Spuszczam ją jak już jesteśmy daleko na górkach i raczej nie ma możliwości by kogoś tam spotkać. Bez smyczy i tak chodzi ładnie przy nodze ale nie praktykuje tego między blokami. Dziś w jakiejś choince wynalazła martwą mysz :roll:. Zdjęcia wstawię po północy bo wykorzystałam cały transfer danych i mi muli, a jutro wchodzi nowy.

Posted

Łomatko , ale miłosc :loveu: Cudne zdjecia, przewspaniale :klacz:
A mowi sie, ze do yorka nie pasuje onek, bo jest zbyt potezny, jak widac jest to calkowita nieprawda :evil_lol:

Posted

Wszystko zalezy po prostu od podejścia opiekunów. Moja Masza najlepsze zabawy odprawia z ... labradorami. Ona 12kg-labradory w okolicach 40kg. Owszem, mam zazwyczej duszę na ramieniu. Wiem jednak, ze Masza ma nad nimi niebywałą przewagę w szybkości i zwinności ruchów.
Wszystkiego i tak nie da się przewidziec.

Fotki Cortezika i Kai po prostu rewelacyjne :loveu::loveu::loveu:

Posted

Dziękujemy za miłe słowa:loveu:

Ze strony Kai nie było aż takiej "agresji" do Corteza, bardziej baliśmy sie ze to on wprowadzi zamęt. Jednak niczego takiego nie było teraz już nawet jedzą z jednej miski;). Jak razem biegają i Corek na chwile przystanie, a Kaja wie że nie wychamuje to go poprostu przeskakuje, bardzo sobie przypadli do gustu, wylizują sie po pyszczkach. Dla nas Kaja jest oczkiem w głowie:loveu:

Posted

Ulka18 napisał(a):
Kajunia piekna, wyladniala, widac po niej, ze jest szczesliwa.
Koreczek tez zyskal wspaniala przyjaciolke. Czyli co 2 psy to nie jeden :loveu:

Potwierdza się tu reguła, której namiętnie tu na dogo hołdujemy :loveu:

Posted

agusiazet napisał(a):
Na tym zdjęciu Kaja wygląda na malamutkę:

A wiesz że mi się wydaje że ona ma coś z malamuta, ostatnio spotkałam takiego i od razu skojarzył mi się z Kają. Chociaż Maciej uważa, że ma coś z owczarka belgijskiego...