Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Napisalam do p.kierownika prosbe o przyszykowanie, wyczesanie suni, niepodawanie jutro jedzenia, zakup kaganca oraz o zaszczepienie Kai i wyrobienie ksiazeczki. Oczywiscie o odwóz Cortezika z Kaja na dworzec PKS.

• Replies 420
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ulka18 napisał(a):
Napisalam do p.kierownika prosbe o przyszykowanie, wyczesanie suni, niepodawanie jutro jedzenia, zakup kaganca oraz o zaszczepienie Kai i wyrobienie ksiazeczki. Oczywiscie o odwóz Cortezika z Kaja na dworzec PKS.

Dziękuję Ci bardzo:loveu:.

Posted

Cortezik, nie ma za co.
Trzeba to wszystko w miare zorganizowac, zebys mial jak najmniej problemow, i tak to wielki gest i poswiecenie z Twojej strony, ze taki kawal drogi jedziesz po sunie. Wszyscy trzymamy mocno kciuki za jutro i sobote :kciuki: :kciuki: :kciuki:

PS> Nie zapomnij jakiegos dokumentu np. dowodu czy prawa jazdy.
Potrzebne do wypelnienia umowy adopcyjnej.

Posted

Wiem że to tak chaotycznie wygląda, takie przygotowania z dnia na dzień, ale moim zdaniem warto:p. Przed nowym rokiem miałem dwa tygodnie urlopu i gdybym wtedy wypatrzył Sunie to lepiej można by było to przygotować. Mam cicha nadzieje, że Kaja będzie trochę zmęczona i pierwsza drogę prześpi(choć wiem że to dla Niej wielki stres). Odezwę się jeszcze rano przed wyjściem, a później w wawie napisze smsa do Agusizet.

Posted

Agusiu, koniecznie prosze kup jakis kaganiec dla Kai :modla: W schronisku nie ma :(

Temat: Re: KAJA BARDZO WAZNE
Od: "Profil1"
Data: Pt Stycznia 9 2009, 7:27 am
Do: Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Mielcu

Kaja została wykąpana, zaszczepiona, ma książeczkę. Znajdą się szelki. obroża i smycze.
Pani Agnieszko Zeus pojechał bez jajek.

Posted

O :crazyeye: cortezik sie pojawil :crazyeye: Ja tez podziwiam za determinacje :p

Agusiu, wycaluj Kajunie ode mnie na pozegnanie i powiedz, zeby byla grzeczna podczas podrozy, ona taka lękliwa jest.

Agusiu, a moglabys kupic Aviomarin i dac suni przed droga?
Nie wiem czy kierownik bedzie pamietal :oops: Dzieki.

Posted

iwop napisał(a):
Jak Kaja będzie w domu to upiję się z radości...:oops:

To ja też chcę razem z Tobą.

Kajunia to moja schroniskowa miłość - piękna i kochana, a co do lęku,na pewno się przełamie, przecież nie miała cudownej przeszłości, skoro znalazła się w schronisku.

Wycałuję ją, wygłaszczę i powiem kilka ciepłych słówek na uszko od cioteczek!!!