Ulka18 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Napisalam do p.kierownika prosbe o przyszykowanie, wyczesanie suni, niepodawanie jutro jedzenia, zakup kaganca oraz o zaszczepienie Kai i wyrobienie ksiazeczki. Oczywiscie o odwóz Cortezika z Kaja na dworzec PKS. Quote
Cortezik_82 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Ulka18 napisał(a):Napisalam do p.kierownika prosbe o przyszykowanie, wyczesanie suni, niepodawanie jutro jedzenia, zakup kaganca oraz o zaszczepienie Kai i wyrobienie ksiazeczki. Oczywiscie o odwóz Cortezika z Kaja na dworzec PKS. Dziękuję Ci bardzo:loveu:. Quote
Ulka18 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Cortezik, nie ma za co. Trzeba to wszystko w miare zorganizowac, zebys mial jak najmniej problemow, i tak to wielki gest i poswiecenie z Twojej strony, ze taki kawal drogi jedziesz po sunie. Wszyscy trzymamy mocno kciuki za jutro i sobote :kciuki: :kciuki: :kciuki: PS> Nie zapomnij jakiegos dokumentu np. dowodu czy prawa jazdy. Potrzebne do wypelnienia umowy adopcyjnej. Quote
Cortezik_82 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Wiem że to tak chaotycznie wygląda, takie przygotowania z dnia na dzień, ale moim zdaniem warto:p. Przed nowym rokiem miałem dwa tygodnie urlopu i gdybym wtedy wypatrzył Sunie to lepiej można by było to przygotować. Mam cicha nadzieje, że Kaja będzie trochę zmęczona i pierwsza drogę prześpi(choć wiem że to dla Niej wielki stres). Odezwę się jeszcze rano przed wyjściem, a później w wawie napisze smsa do Agusizet. Quote
agusiazet Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 To może ja jeszcze kupię kaganiec? Już cieszę się w imieniu Kai:):):) Czy przyjeżdżasz z żoną? Quote
Cortezik_82 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Tak, z Żona. Bedzie nam łatwiej we dwójke. Dobra lecimy. Trzymajcie kciuki:happy1: Quote
Reno2001 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Cortezik_82 napisał(a):Tak, z Żona. Bedzie nam łatwiej we dwójke. Dobra lecimy. Trzymajcie kciuki:happy1: Kciuki trzymam z całych sił!!!! Quote
Ulka18 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Agusiu, koniecznie prosze kup jakis kaganiec dla Kai :modla: W schronisku nie ma :( Temat: Re: KAJA BARDZO WAZNE Od: "Profil1" Data: Pt Stycznia 9 2009, 7:27 am Do: Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Mielcu Kaja została wykąpana, zaszczepiona, ma książeczkę. Znajdą się szelki. obroża i smycze. Pani Agnieszko Zeus pojechał bez jajek. Quote
agusiazet Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 OK, kupię Kajuni ten kaganiec:) Cortezik z żoną wyjechali o siódmej!!! Jestem pełna podziwu dla ich zdeterminowania w adopcji Kai!!! Quote
Ulka18 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 O :crazyeye: cortezik sie pojawil :crazyeye: Ja tez podziwiam za determinacje :p Agusiu, wycaluj Kajunie ode mnie na pozegnanie i powiedz, zeby byla grzeczna podczas podrozy, ona taka lękliwa jest. Agusiu, a moglabys kupic Aviomarin i dac suni przed droga? Nie wiem czy kierownik bedzie pamietal :oops: Dzieki. Quote
iwop Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Jak Kaja będzie w domu to upiję się z radości...:oops: Quote
Cortezik_82 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 mam dobry tel z netem.ja aviomarin mam Quote
agusiazet Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 iwop napisał(a):Jak Kaja będzie w domu to upiję się z radości...:oops: To ja też chcę razem z Tobą. Kajunia to moja schroniskowa miłość - piękna i kochana, a co do lęku,na pewno się przełamie, przecież nie miała cudownej przeszłości, skoro znalazła się w schronisku. Wycałuję ją, wygłaszczę i powiem kilka ciepłych słówek na uszko od cioteczek!!! Quote
Cortezik_82 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 mam dobry tel z netem.ja aviomarin mam Quote
Cortezik_82 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 no 30km do wawy. A potem na mnie ze Mielec pijany:D Quote
Reno2001 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 O rany. Dojechaliście już??? Ależ emocje ... :mdleje: Quote
agusiazet Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Już prawie są na miejscu, pójdą coś zjeść i idziemy do schronu!!! Quote
Reno2001 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 agusiazet napisał(a):Już prawie są na miejscu, pójdą coś zjeść i idziemy do schronu!!! Napięcie sięga zenitu :nerwy: Quote
Ulka18 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Bardzo sie cieszymy, ze juz jestescie w schronisku. Ciekawe czy Kaja na żywo sie spodoba? Quote
Reno2001 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Cortezik_82 napisał(a):jestesmy w schronisku O mamo, relacja "na żywo" :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Recommended Posts