Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 420
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byly sterylki, ale nie wiem czy Kaja juz teraz sie zalapala na ta serie :roll:

Temat: różne
Od: "Profil1"
Data: Śr Października 15 2008, 7:34 am
Do: mielec@bezdomne.com

Pani Agnieszko niestety okazało się że i mnie może coś dopaść. Od piątku nie było mnie w schronisku. Dzisiaj wpadłem na chwilkę, bo wiem że spraw pilnych jest sporo.Zmagam się z gorączką i poceniem. W miarę możliwości będę starał się zaglądać do poczty.

Wysterylizowano kolejne 6 suk. Więc w tej serii już 11 sztuk.

Posted

Wszystkie suczki w mieleckim schronisku sa ladne i niestety nie jest to wg ludzi zadna zaleta :shake: I tak wola psy, bo z nimi swiety spokój jest :roll:
Nie wiedza co to znaczy sterylizowana suczka --> myslenie idzie cos w kierunku czysta, wykąpana :mad:

Posted

O kastracji Kaji nie mam wiadomosci, ostatnio pod noz poszly wszystkie psy wyjezdzajace 21.11. , a bylo ich naprawde sporo. Ze wzgledu na ograniczona liczbe izolatek, nie mozna robic wielu sterylek na raz.Ale Kaja na pewno sie doczeka.

Posted

Poczekajmy az Kaja bedzie po sterylce. Dzisiaj byl u mnie kierownik po nici do szycia po zabiegach, mowil, ze 4 suczki mialy sterylki ostatnio, ale nie wiem jakie. Ma zrobic zdjecia i przeslac do mnie.

Posted

Sterylki robione przez dr Koziolka zasluguja na pochwale, ciecie jest malutkie, 3-5 cm, szwy rozpuszczalne. Na razie sa suczki w izolatkach, trzeba poczekac, az zwolnia miejsca.

Posted

Byłam, widziałam Kaję na własne oczy. Suczka jest piękna. Piękna sierść, budowa, piękne, mądre ślepia i piękny charakter. Zero agresji i taka w niej była nadzieja jak Pan wyciągał ją z boksu, że idzie do swoich ludzi. Aż mam wyrzuty sumienia, że nie mogę jej wziąć. Kaja jest rewelacyjna i musimy jej pilnie znaleźć dom lub chociaż dom tymczasowy. Zdjęcia, niestety, będą później, bo mój aparat zastrajkował i zdjęcia robiła tylko Halcia. Powklejam dopiero jak mi je prześle.