Issa* Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 witam może i były takie posty ale każdy przypadek jest inny więc zakładam oddzielny. czy możecie mi doradzić jak nauczyć szczeniurka:) rasy sznaucer miniaturka chodzenia przy nodze? wiem że w przypadku szczeniaków najlepsza jest metoda "na jedzenie" ale jak mam to zrobic w przypadku tak małego pieska. może się to wydać niektórym okrutne:diabloti: ale moja Zona ma 2 mies i ja już ja uczę potrzebnych komend. oczywiście w formie zabawy.umiejuż do mnie( to podstawa wiadomo ale ona jest u mnie dopiero dzień) siad, i podaj łapę. możecie mi doradzić? byłąbym bardzo wdzięczna. pozdrawiam Quote
WŁADCZYNI Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Tak samo jak każdego psa - tylko plecy troszkę bolą po naprowadzaniu smaczkiem bo trzeba się prawie że czołgać. Quote
Issa* Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 WŁADCZYNI napisał(a):Tak samo jak każdego psa - tylko plecy troszkę bolą po naprowadzaniu smaczkiem bo trzeba się prawie że czołgać. dziekuje:) będe próbować:* Quote
Recommended Posts