Wiola.od.Gacka Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Pokazałam dzisiaj Wioli zdjęcia Gizmolca, powiedziała ja Cię. Ci ludzie dużo dla niego zrobili. Powiedziała, że idzie się na behawiorystę szkolić. Quote
Magija Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Bo śnieżne szaleństwo to coś bez czego Gizmo żyć nie potrafi Quote
Magija Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 ale zawsze jest czujny gdy pojawia się bandzior ;) Quote
Yana Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 a czy mi się tylko wydaje czy z Gizmolca kluseczek się zrobił :evil_lol::eviltong: Quote
Magija Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Bila napisał(a):Gdzie tam kluseczek, mięśniak:loveu: o, takie ciocie lubimy najbardziej:evil_lol: a w rzeczywistości, mięśnie czyste no i troszku boczki zaokrąglone, top fakt, ale przeszliśmy na gotowaną wołowinkę z ryżem i warzywami i surowiznę, a suche bobki to tylko od czasu do czasu, no i serki! To i się trochę zaokrąglił - no ale to taki niejadek był, a teraz wsuwa aż mu się uszy trzęsą;) Quote
lavinia Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Magija, a powiedz tam Gizmusiowi, że mu się duże spotkanie towarzyskie szykuje....niech się chłopak przygotuje psychicznie :-) śmiałysmy się wczoraj, ze jak Gizmo i głucha Pusia wezmą się za resztę bulwek....to dopiero będzie zabawa :crazyeye::loveu: Quote
netti1 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 no,to jeszcze Duni brakuje by się zabawa potoczyła wesoło:lol::diabloti: Quote
agata-air Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Netti ja mam nadzieję, że wszytsko sie uda i Duni wcale tam nie zabraknie :D Jakoś sobie damy rade :cool1: Myślę, że Pusia z Gizmo się dogadają na zasadzie: my vs reszta :eviltong: Quote
Magija Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 przyłapani na śpiku nawet się trawią jak widać :) Quote
Bila Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 No właśnie jestem zszokowana ta pościelówą z kotem:lol:, ale boskie zdjęcie:loveu::multi:. Quote
Magija Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Bila napisał(a):No właśnie jestem zszokowana ta pościelówą z kotem:lol:, ale boskie zdjęcie:loveu::multi:. e tam, zaraz zszokowana, jak buldożer śpi to nie wie co się wokoło dzieje:lol: Quote
Bila Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 :multi::multi::multi:nie no wymiękam, Gizmo jeszcze w agility będzie startował. Ale pięknie przeszkody bierze:loveu::loveu:. Jak mnie cieszą takie foty. I ten jego rozradowany pychol. On to po prostu kocha. A ta fota z wielkopsami z grupy :loveu:... mały Gizmo wielki duchem:cool3: Quote
Yana Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gizmo wśród onków, ale się uśmiałam :evil_lol: chłopak jest wszechstronnie utalentowany, super :multi: Quote
lavinia Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 Bila, on nie tylko będzie startował w agility - on będzie wygrywał !!!!:loveu: Quote
Magija Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Ciotki, kochamy Was! zobaczcie kogo znalazłam dziś w kocim koszyku:lol: Quote
Yana Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 kotek ma taki fajny koszyczek to Gizmo też chce taki :evil_lol: Quote
Magija Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 lavinia napisał(a):Gizmulec...kochany psiak nie mieści się w tym koszyku :-) właśnie, że się mieści:lol: aparat z niego, ledwo stamtąd wylazł a jaki był dumny z siebie, wariatkowo normalnie! Quote
lavinia Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 Gizmulec...kochany psiak nie mieści się w tym koszyku :-) Quote
agata-air Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Przepiękny foty. Gizmo jest niuesamowity, on we wszytskim co robi ma taka pasję w oczach. Quote
Recommended Posts