agata-air Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Trafił w końcu na odpowiedniego :lol: takiego co mógł pokochać i jest taki...jego, własny :) Quote
Magija Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='agata-air']Trafił w końcu na odpowiedniego :lol: takiego co mógł pokochać i jest taki...jego, własny :) gdzie tam na jednego, trafił na kilkunastu. Najbardziej to kocha wujka Mirka, bo wujek ciastki daje po cichu jak mamusia nie widzi:shake: I Gizmo leci do wujka jak tylko go zobaczy tyle co sił w nogach. O przepraszam, jedynym facetem do którego Gizmo miał coś ewidentnie jest Przemek, co acanę rozwozi i Gizmuś mu chciał jojki odgryźć, ale to wszytsko dla tego ze wujek próbek dla Gizmusia nie przywiózł:lol: O interesy przecież trzeba dbać:cool3: "co??? nie masz próbek??? kończymy zatem ze zniżkami!":evil_lol: Quote
netti1 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 mały sprzedawca:) Magda ty nam nie mów,że w tej psiej szkole to nawet uczą obsługi kasy i terminala:P Quote
Magija Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 A jak... uczą wszystkiego co tylko dwunogom się zamarzy i przyjdzie do głowy. Gizmo na razie liczy kasę, obsługuje kasę i pracuje przy kompie, ale to dopiero początek :) Maciek z Gizmem przy nodze, już otwartym pokojem i nawet bez smyczki :multi: Quote
netti1 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 :):):)Bardzo się cieszę z postępów.Pokaż nam więcej zdjęć przystojniaczka!:):) Quote
Magija Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 potem wkleję foty z dzisiejszej lekcji a teraz Gizmo ze swoim kolegą:lol: Quote
Inez de Villaro Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Kolorystycznie bardzo pasują do siebie:) Quote
Wiola.od.Gacka Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 bul i dog jak Flip i Flap strasznie dobra ta szkoła genialnie i szybko uczą. Pozdrawiam Anka Quote
Inez de Villaro Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Gizmo na tym banerku Magiji wyglada jak jeszcze jeden kociaczek... Quote
Magija Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 obiecałam kilka zdjęć ze szkolenia wczorajsze było przełomem, Gizmo wykonuje polecenia perfekcyjnie a teraz największa zmiana jaka nastąpiła. Gizmo został wpuszczony do kotów. Reaguje przy nich na komendy, wie, że nie rusz to nie rusz. Mamy sukces, cokolwiek ktokolwiek ośmieli się napisac na temat szkoły, w której Gizmo się uczy ja napiszę jedno - takie podejście do psów ma niewiele osób - efekty tej pracy widać u nas w domu. Dziękuję z całego serca za to, ze było mi dane poznać Jacka i p Zbyszka. Quote
Magija Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 i jeszcze fotki przystojniaka, dla wszystkich, którzy chcą podziwiać;) a tak wygląda buldożer w kagańcu, który jest nam do niczego nie potrzebny Quote
MaxAlexisBF Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 tak bardzo się ciesze że Gizmo ma dobrze:loveu: BO TO WIDAC!!! :multi: Quote
netti1 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 ale smutny w tym kagańcu.Magija ja chyba sprawię Duni kaganiec,bo już sie ludzie czepiają że przejść koło mniej nie można spokojnie. Quote
Inez de Villaro Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Skoro Gizmowi już niepotrzebny, to może odda Duni ;)?? Quote
agata-air Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Piekny Gizmo :loveu: Bardzo sie cieszę, że jest lepiej :) Quote
Magija Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 netti1 napisał(a): ale smutny w tym kagańcu.Magija ja chyba sprawię Duni kaganiec,bo już sie ludzie czepiają że przejść koło mniej nie można spokojnie. nie polecam tego, który posiada Gizmo - jest z tak cienkiej skóry, że można go sobie :P w każdym razie mamy w razie czego - czyli czepiania się np. służb mundurowych, ale nie polecam akurat z tej firmy, rozczarowałam się jego jakością - niby był na miarę, nie do końca jednak pasuje, a skóra taka, że sama bym go chyba lepiej zrobiła Quote
netti1 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 ja też mam taki skórzany kaganiec,który wcale nie pasuje,i wchodzi na oczy.Na razie to Dunia mało wychodzi bo jest zmarzlak,ale latem sprawię jej jakiś jak będziemy jeździć nad wodę.tu jest taki specjalnie dla buldożków ,ale ohydny,Dunia by w nim wyglądała jak ...... http ://pasaz.euroanimal.eu/sklep.php?id=13222 Quote
Yana Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 nie mogę :crazyeye: Gizmo z kotem :crazyeye: a kot cały :evil_lol::evil_lol::evil_lol: super :multi: Quote
Magija Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 tak, ale to jest Kot Taurus, nieustraszony wojownik i zawadiaka. Ogromny duch walki i siła przebicia w zaledwie 3,5 kilogramowym ciałku. Zaczepia Gizmo i prowokuje do ganiania, a kiedy Gizmo jest zbyt natrętny to robi go w karolka wskakując na szafę. Gizmo go podgryza za piętki. My patrzymy i się cieszymy, ze z dnia na dzień coraz lepiej. Quote
netti1 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 kot Taurus to chyba ten góral z Gliczarowa?Jśli tak to jego zawadiacki charakter jest w pełni usprawiedliwiony:) Quote
Magija Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 netti1 napisał(a):kot Taurus to chyba ten góral z Gliczarowa?Jśli tak to jego zawadiacki charakter jest w pełni usprawiedliwiony:) tak, on ma na nazwisko Tylka;) Quote
Inez de Villaro Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 nowy bazarek na bulwy http://www.dogomania.pl/forum/f99/czarna-skorzana-kurtka-na-buldozki-do-19-12-a-127191/#post11432706 Quote
akucha Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Ależ pięknota z niego :loveu: Magija, jestem pod ogromnym wrazeniem tego, co dla niego robicie. W tak krótkim czasie, tak ogromne postepy. Brawo!! :klacz::klacz::klacz: Czy Denis, Cyryl i Taurus to rodzeństwo? Niewsamowicie umaszczone pyszczki mają. Bardzo urodziwe koty. Quote
Magija Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 akucha napisał(a): Czy Denis, Cyryl i Taurus to rodzeństwo? Niewsamowicie umaszczone pyszczki mają. Bardzo urodziwe koty. wiele osób tak twierdzi ale nie, znaczy przybrane ;) i każdy z innego miejsca w Polsce do tego, żeby było śmieszniej Quote
Recommended Posts