lavinia Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Magija, gdzie są nowe foty Gizmulca ? No gdzie ? Quote
Magija Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='agata-air'] Jaki on piękny :crazyeye: tak, w rzeczy samej :lol: Quote
Yana Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Gizmo w salonie piękności :evil_lol::evil_lol: a manicure było ? :evil_lol: Quote
Magija Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Yana napisał(a):Gizmo w salonie piękności :evil_lol::evil_lol: a manicure było ? :evil_lol: nie trzeba, manicure i pedicure to się wykonuje samo podczas szaleńczych biegów po szkolnym boisku:cool3: Quote
Magija Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 rzeczne popisy wodne ;) z małym kumplem jajnikiem mokry pies, szczęśliwy pies i odpoczynek a tu suprisa - maleńka QashQai ma kochanego wujcia :) Quote
agata-air Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Czekajcie czekajcie....że na ostatnim zdj to GIZMO :crazyeye::evil_lol: jestem prawie pewna, że to fotomontaz :eviltong: Quote
lavinia Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 fotomontaż jak nic :evil_lol: mokry Gizmo - bomba. Widać wszystkie Gizmulce kochają wodę, bo Gizmo z Krakowa ( na wózku ) tez ją uwielbia pamiętam jaka wzbudzaliśmy sensację, brodząc po osiedlowym strumyku w Wilanowie - buldog na wózku i kobieta z podwiniętą spódnicą w butach do windsurfingu :eviltong: Quote
Yana Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Gizmo pożeracz kotów zmienił się w Gizmo kocia niańka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
netti1 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 on na tym zdjęciu ma minę: o matko,wszystko już,tylko nie kocie dziecko!!weźcie go ode mnie!! Magija,tyle było nerwów na początku a teraz Gizmo został kocim tatulkiem:) Quote
Magija Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 żaden fotomontaż - prawdziwa prawda słuchajcie, on jest taki spięty bo on wie, ze kota mu nie wolno ruszyć za nic. Małą polubił, ale litości, buldoga z kociej butelki musiałam karmić taki był o nią zazdrosny Quote
Yana Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 ja chcę zdjęcie jak karmisz go butelką :mad: :evil_lol::evil_lol: Quote
Magija Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Wakacje, choć bardzo krótkie ale za to intensywne. Gizmo jak przystało na prawdziwego przystojniaka zachwycał wszystkich bez wyjątku. Normalnie wszyscy go chcieli odkupić bo bojny i slicny :lol: po łąkach biegali razem i mały wcale nie był gorszy! prawdziwy dresiarz, hehe i leśni chłopcy Quote
Magija Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 spacerom końca nie było i ciągle można było odkryć coś nowego Quote
Magija Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 i nawet jak się wytarzało w krowim placku, to potem grzecznie się kąpało i suszyło i spało, obowiązkowo razem Quote
Yana Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 zawsze z ogromną przyjemnością oglądam zdjęcia Gizmo, jest cudowny :loveu: i zmiany jakie w nim zachodzą są wspaniałe, na jego przykładzie widać jak wiele może zdziałać pracą z psem :lol: Quote
Magija Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Yana, prawda? Mi to się już nie chce robić fot pt. jak Gizmo z kotami, ale kilka mam, wstawię te co najbardziej wzruszają Gizmo i Tajfunek - miał u nas zostać na stałe, żył tylko jeden dzień, maleństwo z niedowładem i uszkodzonym rdzeniem kręgowym, Gizmo mnie zadziwił, bronił małego jak lew i opiekował się nim jak dzieckiem Gizmo i Taurus, z którym choć trochę można się pobawić po psiejsku, znaczy liżąc i podgryzając po uszkach - tutaj na brzuchu mamusi odpoczywają Quote
agata-air Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Ze mną naprawdę źle się dzieje, że płaczę na wątku Gizma...no ale jak można nie uronić łezki jak się czyta o brutalu opiekującym się chorym maluchem? :loveu: Quote
Magija Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 psia przyjaźń się narodziła Gizmo z killerem nie ma już nic wspólnego - i kto mi powie, że szkolenie "agresywne" nie przynosi efektów i że zastrasza się psa? Czy Gizmo wygląda na zastraszonego ? ;) Spotkałam się z opinią jakobyśmy zrobili naszemu psu krzywdę - dla wszystkich tych, którzy mają wątpliwości zapraszam do przeczytania tego wątku od początku. Oto pies, który psów nienawidził. Koty zjadał. Wróbelka zamordował. Oto nasz Gizmo pies doskonały pies trójgłowy pies sznurkowy pies szybkościowy Quote
agata-air Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Magija uważaj na niego bo przyjadę i ukradnę ;p Pasowałby do mojej kolekcji a że zakochana w nim jestem to wszyscy chyba wiedzą ;p Quote
Magija Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 agata-air napisał(a):Magija uważaj na niego bo przyjadę i ukradnę ;p Pasowałby do mojej kolekcji a że zakochana w nim jestem to wszyscy chyba wiedzą ;p Agatka nie zapominaj że to także pies obronny :P zapraszamy zawsze, on także kocha wszystkie ciociulki i wujciów:loveu: ten nasz agresywny buldożek:cool3: Quote
Yana Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 a co rozumiesz pod pojęciem "agresywne szkolenie" :crazyeye: to jak go szkoliliście ? Quote
Magija Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Yana napisał(a):a co rozumiesz pod pojęciem "agresywne szkolenie" :crazyeye: to jak go szkoliliście ? myśmy go szkolili tradycyjnie, czyli kolczatką i każde niepożądane zachowanie było kolczatką korygowane, każde pożądane chwalone. Quote
Recommended Posts