Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 429
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Yana napisał(a):
Gizmo w salonie piękności :evil_lol::evil_lol:

a manicure było ? :evil_lol:

nie trzeba, manicure i pedicure to się wykonuje samo podczas szaleńczych biegów po szkolnym boisku:cool3:

Posted

fotomontaż jak nic :evil_lol:

mokry Gizmo - bomba. Widać wszystkie Gizmulce kochają wodę, bo Gizmo z Krakowa ( na wózku ) tez ją uwielbia

pamiętam jaka wzbudzaliśmy sensację, brodząc po osiedlowym strumyku w Wilanowie - buldog na wózku i kobieta z podwiniętą spódnicą w butach do windsurfingu :eviltong:

Posted

on na tym zdjęciu ma minę:
o matko,wszystko już,tylko nie kocie dziecko!!weźcie go ode mnie!!

Magija,tyle było nerwów na początku a teraz Gizmo został kocim tatulkiem:)

Posted

żaden fotomontaż - prawdziwa prawda

słuchajcie, on jest taki spięty bo on wie, ze kota mu nie wolno ruszyć za nic. Małą polubił, ale litości, buldoga z kociej butelki musiałam karmić taki był o nią zazdrosny

• 1 month later...
Posted

Wakacje, choć bardzo krótkie ale za to intensywne. Gizmo jak przystało na prawdziwego przystojniaka zachwycał wszystkich bez wyjątku. Normalnie wszyscy go chcieli odkupić bo bojny i slicny :lol:

po łąkach biegali razem i mały wcale nie był gorszy!

prawdziwy dresiarz, hehe

i leśni chłopcy

Posted

zawsze z ogromną przyjemnością oglądam zdjęcia Gizmo, jest cudowny :loveu: i zmiany jakie w nim zachodzą są wspaniałe, na jego przykładzie widać jak wiele może zdziałać pracą z psem :lol:

Posted

Yana, prawda? Mi to się już nie chce robić fot pt. jak Gizmo z kotami, ale kilka mam, wstawię te co najbardziej wzruszają

Gizmo i Tajfunek - miał u nas zostać na stałe, żył tylko jeden dzień, maleństwo z niedowładem i uszkodzonym rdzeniem kręgowym, Gizmo mnie zadziwił, bronił małego jak lew i opiekował się nim jak dzieckiem

Gizmo i Taurus, z którym choć trochę można się pobawić po psiejsku, znaczy liżąc i podgryzając po uszkach - tutaj na brzuchu mamusi odpoczywają

• 4 weeks later...
Posted

psia przyjaźń się narodziła
Gizmo z killerem nie ma już nic wspólnego - i kto mi powie, że szkolenie "agresywne" nie przynosi efektów i że zastrasza się psa? Czy Gizmo wygląda na zastraszonego ? ;)
Spotkałam się z opinią jakobyśmy zrobili naszemu psu krzywdę - dla wszystkich tych, którzy mają wątpliwości zapraszam do przeczytania tego wątku od początku. Oto pies, który psów nienawidził. Koty zjadał. Wróbelka zamordował.
Oto nasz Gizmo pies doskonały

pies trójgłowy

pies sznurkowy

pies szybkościowy

Posted

agata-air napisał(a):
Magija uważaj na niego bo przyjadę i ukradnę ;p Pasowałby do mojej kolekcji a że zakochana w nim jestem to wszyscy chyba wiedzą ;p

Agatka nie zapominaj że to także pies obronny :P

zapraszamy zawsze, on także kocha wszystkie ciociulki i wujciów:loveu:
ten nasz agresywny buldożek:cool3:

Posted

Yana napisał(a):
a co rozumiesz pod pojęciem "agresywne szkolenie" :crazyeye: to jak go szkoliliście ?

myśmy go szkolili tradycyjnie, czyli kolczatką i każde niepożądane zachowanie było kolczatką korygowane, każde pożądane chwalone.