Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

postaram się bo znów zapomniałam, ale my tak strasznie rano jedziemy w weekendy, ze człowiek prawie psa zapomina zabrać a co dopiero pamiętać o aparacie;)

• Replies 429
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Yana']odważny ten kot :evil_lol:
hej Yana, kot nieustraszony wojownik urodzony w naszym łóżku (nie, nie rozmnożyłam kota, ale za koty urodzone przez wiejskie kotki w moim łóżku na wakacjach nie odpowiadam) nie boi się niczego. Gra na nosie buldogowi, co zresztą bardzo u niego cenię.

tutaj jak mój pies z kotem przyjaźń po mału zawiera
YouTube - Gizmo i Taurus

hit ostatnich dni:
uczymy się bawić z psami i mamy sukcesy, ogromne, do niedawna udawało nam się tolerować tylko osobniki mniejsze od siebie, lub od biedy szczeniaki większych ras, ale proszę miłych cioć to już przeszłość, bo nasz kochany, najwspanialszy i najmądrzejszy a świecie buldożer zaczyna biegać z psami i uczyć się psich zabaw, które do tej pory były mu nieznane, a każdego psa trzeba było poczęstować na dzień dobry zębami. Strasznie jestem z niego dumna! (wczoraj normalnie jak ciotka plotkara zwisałam z okna komentując przez telefon poczynania mojego mistrza: o, biega za Negro, o ganiają się, o! Biega, bawi się z psem (labradorem zresztą:P))

sporty ewidentnie są jego pasją, kiedy widzi rękaw wszystko inne przestaje już mieć znaczenie. Mógłby nie spać, nie jeść i nie robić nic innego.
Jak widzi Piotra uśmiecha się do niego całą szerokością swojej buldoziej paszczy i zdaje się krzyczeć: kocham Cię wujcio pozorancie!!! :loveu:

a filmik z dziesiejszych postępów juz wgrywam :)

Posted

[quote name='agata-air']Pierwsze skojarzenie Kot-Gizmo-Piłka= "nie mogę zjeść kota to zrobię wizualizacje- zjem piłkę z wyobrażeniem, ze to kot" :evil_lol:[/quote]

wiesz, on tak odreagowuje nagromadzone emocje, zobacz, aż wszystko w nim gra do tego kota :) Strasznie jest mądry, więc jak już wytrzymać nie może i prawie by capnął to idzie odreagować "na siłkę" :P

Posted

Oj ciotki, dzięki tym pochwałom poprzewraca nam się jeszcze w głowach!
Choć przyznaję, ze zgadzam się ze wszystkim w 100%, chłopak jest genialny, najlepszy i niezwykle utalentowany, dobrze, ze odnalazł swoje powołanie, bo mógłby przeżyć życie marnując talent ;)

Tu trochę z zajęć niedzielnych

Posted

lavinia napisał(a):
na zdjęciach widać jak on sie tym cieszy - to jest jego żywioł po prostu :-)

jaka szkoda, że nie wszyscy właściciele trudnych psów chcą z nimi pracować :-(

a jaki trudny pies z niego? a skąd, wystarczy komenda "bierz bandziora", on strasznie prosty w obsłudze jest;)

a tak serio, tak, rzeczywiscie szkoda bardzo

Posted

Bila napisał(a):
Pozoranci lubią takie psy.Praca z mocnym psychicznie psem to sama przyjemność

o tak, święta prawda, wujcio Pozorant kocha Gizmusia, ze wzajemnością;)