Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wątek się zrobił alkoholowo - wyskokowy. :diabloti:
no ja już drugą wareczkę otworzyłam bo pierwsza przez te emocje to przeleciała niezauważona.

Mam taką kurde ogromną nadzieję , że już wszystko będzie dobrze. Że się Ogryz zaaklimatyzuje i będzie grzeczny. I że się tam u Izy zestarzeje spokojnie i takie tam. ech nie mogę , człowiek się przez te psy tylko rozpija...
:drinking:< ---- dokładnie tak teraz wyglądam.

• Replies 671
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pędzelopka napisał(a):
wątek się zrobił alkoholowo - wyskokowy. :diabloti:
no ja już drugą wareczkę otworzyłam bo pierwsza przez te emocje to przeleciała niezauważona.

Mam taką kurde ogromną nadzieję , że już wszystko będzie dobrze. Że się Ogryz zaaklimatyzuje i będzie grzeczny. I że się tam u Izy zestarzeje spokojnie i takie tam. ech nie mogę , człowiek się przez te psy tylko rozpija...
:drinking:< ---- dokładnie tak teraz wyglądam.

no tak .... sama popija :mad: i nikomu nie proponuje ..... ot cioteczka samolub :razz:

Posted

i tak sobie teraz przypomniałam jak andzia69 napisała sześć dni temu na wątku Szakala "założyłam kolejny wątek....chyba liczę na cud:-(" i dodała link wątku Ogryzka

widzisz andzia ..... i stał się cud

Posted

[quote name='fioneczka']

widzisz andzia ..... i stał się cud

ja się będę z tego cudu cieszyc jak Ogryź pojedzie do domciu i tam będzie wszystko ok;) ale i tak się cieszę z nadziei:p

[SIZE=2]Szkoda, że w przypadku Szakala ni ma cudów:shake: był co prawda jeden sensowny telefon o niego...do czasu...aż się okazało, ze pan nie chce kastrowanego psa....

Posted

Boziu, ja ze szczęścia już prawie całe wino wytrąbiłam, ale chyba jakieś oszukane, bo tylko trochę mi zaszumiało, hi hi Jeśli p. Iza się nie rozmyśli, to będzie mieć cudownego psiego towarzysza – ja marzę o drugim psie (mam amstaffkę – 10 miesięczną Sarę) i tam wygląda mój wymarzony Astek – jak Ogryzek. Więc Pani Izo kochana – zazdroszczę Pani :lol::lol::lol:

Posted

wow, ale tu się dzieje, śledzę sobie po cichutku wąteczek i muszę Wam teraz napisać - nie pić za wczasu i nie cieszyć się baby jedne! nie zapeszać :eviltong: trzymam :kciuki: za wspaniały finish akcji!

Posted

malawaszka napisał(a):
wow, ale tu się dzieje, śledzę sobie po cichutku wąteczek i muszę Wam teraz napisać - nie pić za wczasu i nie cieszyć się baby jedne! nie zapeszać :eviltong: trzymam :kciuki: za wspaniały finish akcji!

Niestety kobita dobrze gada. Zakręcać więc flaszki pijaczki jedne ja to nie wiem kto to wogóle wyskoczył z takim tematem :eviltong:

Odkorkujemy ponownie we wtorek i tak....:cool3:

Posted

[quote name='andzia69']ja się będę z tego cudu cieszyc jak Ogryź pojedzie do domciu i tam będzie wszystko ok;) ale i tak się cieszę z nadziei:p

[SIZE=2]Szkoda, że w przypadku Szakala ni ma cudów:shake: był co prawda jeden sensowny telefon o niego...do czasu...aż się okazało, ze pan nie chce kastrowanego psa....

ja wiem że trzeba dmuchać na zimne ale ja wierzę że będzie dobrze
musi być !!!

no a jak pędzelopka stawia warkę....no to hej szable w dłoń :razz:
obyśmy tylko chłopaka nie podtopiły :p

no to wypijemy dzisiaj za to żeby się wszystko poukładało
a jak Ogryzio do domku pojedzie to popijemy i pośpiewamy i potańczymy :eviltong:

Posted

a ja się tak oficjalnie zapytam...czy osoby, które deklarowały comiesieczne wpłaty na Ogryzia będą także chciały wspomóc Szakala????:-(

oczywiscie jeśli Ogryź trafi już na dobre do nowego domku....

Agnieszce 32 bardzo za to dziękujemy!:loveu:

Posted

Super wieści,tak się ciesze że Ogryzek znalazł domek:multi::multi::multi:
Wpłaty będe robić teraz na Szakalka,proszę tylko o info czy na to samo konto,jak inne to proszę o nr.

Posted

syniko napisał(a):
Wpłaty będe robić teraz na Szakalka,proszę tylko o info czy na to samo konto,jak inne to proszę o nr.

konto to samo.

Posted

Ogryzek jeszcze nie ma domu. Będzie miał we wtorek prawdopodobnie jak przyjedzie po niego nowa pani. Trochę mnie poniosło w sumie z tą radością , ale sami wiecie. Mam nadzieję , że do tej pory nic się nie zmieni.

fioneczka - Ogryzek jest w boksie lecznicowym.już chyba pisałam , sama nie wiem - boksik ogrzewany , sucha karma - jak dla niego raj na ziemi. Wiem , że wszystko się obeszło bez komplikacji - ale zobaczę go dopiero jutro. Dzisiaj zajechałam , ale nikogo jeszcze nie było - w niedzielę nasza lecznica jest czynna rano i wieczorem.

Trzymajcie wszyscy kciuki proszę was. Już jesteśmy o krok od sukcesu , jeszcze trochę i będzie można się cieszyć na maxa.
A jak Ogryzkowi się powiedzie to i naszemu Szakalowi też.W końcu razem chłopaki kiblowali. Dziękujemy wszystkim za wpłaty - i dla Szakala i Ogryzka - dla nich to szansa na nowe życie.

Posted

syniko napisał(a):

konto to samo tylko z dopiskiem Szakal:multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='malawaszka']wow, ale tu się dzieje, śledzę sobie po cichutku wąteczek i muszę Wam teraz napisać - nie pić za wczasu i nie cieszyć się baby jedne! nie zapeszać :eviltong: trzymam :kciuki: za wspaniały finish akcji!

To fakt, trochę nas poniosło, ale co tam – we wtorek kolejna flaszka – już są sobie uszykowałam :evil_lol: Pozdrawiam wszystkich i życzę spokojnej nocki. Lecę do ogrodu szukać mojej psinki, bo zaniedbana przez swoją pańcię i puszczona samopas właśnie wykopała krzaczek i dorwała jakieś biedne małe stworzonko. Ostatnio znalazłam w jej legowisku kreta i sikorkę – oj, chyba potrzebuje psiego towarzysza :cool3::cool3::cool3: