fioneczka Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 a co tu taka cisza .... maluszku dzisiaj "naprawią" twój ogonek Quote
andzia69 Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 Fioneczka - masz tu linka: http://www.amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/viewtopic.php?t=15024&start=195 to jest ogólny wątek dla białostockich bullowatych - jednak od paru stron ten wątek jest głównie Ogryzia;) Quote
Bakteria Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Jak wypadła kontrola tego domu w Gdyni? Wiadomo już coś? :razz: Quote
fioneczka Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 a jak się psinka nasza miewa ... ogonek Ogonka "naprawiony" ? co tu taka cisza .... allo śpij dobrze maluszku Quote
andzia69 Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 pewnie co niektórzy zwątpili dzisiaj w dogo...mnie sie przez cały dzień nie udało wejsć do teraz.... Ogryzek nie miał dzisiaj zabiegu chyba, bo mieli jakies pilne opeacje Quote
pędzelopka Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Dokładnie dopiero się dobiłam na dogo. Ogryzek dzisiaj miał kastrację i amputację tej kości. Więcej informacji będzie jutro jak podjadę do lecznicy bo dzisiaj to tylko telefonicznie się dowiadywałam , cały dzień miałam zajęcia.dzwoniłam w przerwach. ale już po wszystkim na razie jest w porządeczku wszystko. Bez zmian kochani. Jutro dowiem się jak wyniki kontroli potencjalnego DS dla Ogryzka.W poniedziałek wyniki na grzyba itp. więc i decyzja co dalej konkretna zapadnie. Quote
MagdaH Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Trzymamy kciuki we wszystkich rączkach i nóżkach, żeby się gębka i ogonek zagoiły:thumbs::happy1::thumbs::happy1:. A czy gębka jeszcze taka napuchnięta? Biedny psisynek, jakbym dorwała tego , kto do tego dopuścił :angryy: :angryy: :angryy: Quote
ab-agnieszka Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Ja tez mam ogromny problem z wejsciem na Dogo. Podnisimy naszego malucha i z ustesknieniem czekamy na jutrzejsze wiesci:loveu: Quote
MagdaH Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Podnosimy, hopamy i trzymamy z Miśkoptem:loveu: Quote
MagdaH Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Dalej wszystkie łapki trzymamy, hopamy i na (wyłącznie:mad:) dobre wieści czekamy:loveu: Quote
Bakteria Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Będzie dobrze :razz:. Czekam na info o tym chętnym domu (domie?). Quote
pędzelopka Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Wynik kontroli przedadopcyjnej - pozytywny. Pani Izo - proszę się śmiało odezwać bo mam cynk , że się Pani zalogowała. Jutro więc śmigamy po wyniki , ale niezależnie czy grzyb czy nie grzyb - na Ogryzka czeka dom. Chcę podziękować oficjalnie dczn - ponieważ wzięłyśmy się za łby publicznie i chyba muszę wyjaśnić to i owo. Reszta dyskusji toczyła się na PW i przez telefon. Dorota.Kobito. Ogromnie dziękuję za poświęcenie Twojego czasu i całego zaangażowania. I za to , że będziesz moimi oczami w Gdyni i dopilnujesz , żeby Ogryzek wreszcie był szczęśliwy. A zresztą przyjadę to pójdziemy oblewać. Uściskałabym Cię własnoręcznie , a że nie mogę to ściskam wirtualnie. Pani Iza chce przyjechać po Ogryzka do nas do Białegostoku. Cieszę się , że będę mogła poznać osobiście. Idę zreszta dzwonić bo tak tu wpadłam ucieszona i może bez ładu i składu piszę. Masakra!! Quote
ab-agnieszka Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Super strasznie sie ciesze jestescie dziewczyny wspaniale:loveu: Quote
pędzelopka Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Właśnie dzwoniłam do P.Izy - grzyb jej nie straszny.gronkowiec również. Chce przyjechać po niego sama w każdej chwili. Ja już nie wiem co napisać. Quote
ab-agnieszka Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Wiec co stoi na przeszkodzie? Zakochala sie i tyle:lol: Quote
agnieszka32 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 "Cytat: Napisał doddy Wpłaty jakie doszły na Ogryzka na konto fundacji AST: Marta23 - 30zł Fioneczka - 100zł Agnieszka Pałeczna - Turek 40zł RAZEM: 170zł. Mam wieści od Kasi - była pomyłka. Od razu ogromne przepraszamy za tą pomyłkę Agnieszko! Agnieszka Pałeczna - Turek - 500ZŁ a nie 40 To daje nam na dzień dzisiejszy z resztą wpłat łączną kwotę - 920 zł." Coś tam się pomyliło z wpłatami? Nie szkodzi, ważne że pieniądze są na koncie, bo już chciałam wyjaśniać to w banku. Strasznie się cieszę, że Ogryzek ma szansę na normalny domek. CUDOWNIE!!!:multi::multi::multi: Quote
pędzelopka Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Słuchajcie , prawdopodobnie we wtorek Ogryzek - Ogie pozna przyszłą nową panią. No i my też. Tak się cieszę ,że muszę iść trochę poskakać. Tak czy siak jutro napiszę jak wyniki , porobię fotki po zabiegu i pomęczymy trochę Ogryzka na spacerze. Quote
MagdaH Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Bakteria napisał(a):Będzie dobrze :razz:. Czekam na info o tym chętnym domu (domie?). ...a może domkach?:roll: Żeby się Szakal mógł załapać...:evil_lol: Quote
dczn Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 :))) Jestem do uslug, Iwonko. Zreszta... co to za poswiecenie, hyyy. Jestem szczesliwa, ze Ogi bedzie mial superrrr domek! I superrr pania, yea!!! Nowa "mama" Ogryzka- Iza- jest przezajefajna :))) Jego fotki ma juz nawet na pulpicie, hehe. No fakt- zakochala sie!!! Iwona!!! Wypijemy na bank! Tylko sie tu pojaw ;> Ja tez nie wiem jak mam okazac to szczescie.... Szczescie jest i w tym, ze trafil na Ciebiem moja droga :))) Bo gdyby nie ty- nie dowiedzielibysmy sie o nim... Nie moge sie doczekac Ogryzka w Gdyni! Do jutra cioteczki! Ale muli to dogo;/ Quote
andzia69 Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 :multi::multi::multi::multi::multi: no po postu nie mogło być lepiej!!!!:multi::multi::multi::multi: normalnie nic tylko isć walnąć kielonka ze szczęscia:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
basia0607 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Ja już sobie ze szczęścia walnęlam .:evil_lol: Quote
fioneczka Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 :multi::placz::multi::placz::multi::placz::multi::placz::multi::placz: to moje emocje na chwilę obecną.....nie wiem czy skakać czy płakać ze szczęścia.........chyba i jedno i drugie jest na miejscu miałam cichą nadzieję, że chociaż uda się wyciągnąć Ogryzia ze schronu a tu jakaś magia albo nie wiem co .... w ciągu kilku dni, pomimo zwątpienia na początku, udało się zebrać kasiorkę....no i DOMEK, DOMUŚ,DOMECZEK :multi::multi::multi::multi: Pani Izo!!!!!! on będzie Panią kochał nad życie a my już Panią kochamy no i jeszcze pytanko mam .... zaoferowana kasa już nie będzie potrzebna Ogryziowi to może na Szakalka by szła ? ale się cieszę :multi::multi::multi: Quote
Beata19 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Bardzo się cieszę...:lol::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts