Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A co Izka chcialas teraz adoptowac? Warana? hehehe... To trzeba bujnac na wyspe Komodo ;P... tam cala masa smokow <lol>... Z tym, ze one chyba szybciej zaadoptowalyby ciebie ;D

Sorry.... Strasznie mnie to ubawilo. Pozdrowka. I buziaki dla Cielaczka ;d

• Replies 671
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iza a ja mam dwie nimfy do kompletu z Fionką :razz: i gdyby nie odległość mogłabyś je adoptować ode mnie :evil_lol: mój mąż dołożył by jeszcze flaszkę :evil_lol:
to tak żartem :)
buziaki dla Ciebie i Ogryzia :loveu:

Posted

Ale z fotosika tez nie zawsze wlazi;].... ja czasem probuje- biore odpowiedni link- i lipa- czerwony krzyzyk- fota sie nie wczytuje. Pare razy mi sie udalo- co widac ;].... ale czesciej nie :( Nie wiem wiec od czego to zalezy... moze od predkosci neta w danej chwili?;> hehe. No pojecia nie mam.

Iza:
http://imageshack.us/
lub
http://fotosik.pl/

Tam przegladasz na swoim kompie fotki- wciagasz je.... pokazuja sie linki- kopiujesz odpowiedni... czyli tu pomniejszony dla forum....
A potem wchodzisz na dogomanie, na odpowiedni watek i tu gdzie masz ten kwadracik z gorami klikasz- wyskakuje ci pole do wklejenia owego linka.... I fota powinna sie pokazac... Niestety nie zawsze tak jest :((((

I dont know why ;]

Posted

[quote name='Sabina02']Przepraszam za offa, ale... Starszy pies umiera w schronisku... ma nowotwor i cierpi... :placz: Zostalo mu ok. 2 miesiace zycia.:placz: On potrzebuje domu na ostatnie miesiace. Kto pomoze? BLAGAMY!!!!!

ON UMIERA! Zostały mu tylko 2-3 miesiące życia! szukamy DT! hoteliku! POMOCY!

Zatuklabym was kijem baseballowym :angryy:
Skroc psu cierpienie- uspij go- a nie chaty mu szukaj na 2 miechy!!! Co? Mniej go bedzie bolalo jak ktos go do domu wezmie? I nie chrzan o tym- ze pies chce zyc! Pytalas go? Tak ci powiedzial? Ja nie chcialabym zyc do ostatnich chwil- takiej oto choroby. Ty moze bys chciala. Z gory znam odpowiedz. Ale nie traktujcie psow po katolicku :angryy:
Bo zyc k***** trzeba. Przede wszystkich nie wolno zezwolic na cierpienie. A wy sie o to staracie. Jestescie okrutni:mad:

Posted

Ten psiak juz odszedl.... (*)... teraz przeczytalam na jego watku. Ciesze sie, ze jednak ktos skrocil mu cierpienie. Za "teczowym" juz nic nie boli ;*

Posted

o matko :mdleje:

zobaczyłam ten smutek i sie przestraszyłam ze u Draco cos nie tak....ufff jak dobrze, ze to nie o niego chodzilo

co tam cioteczko słychować u pięknisia? :loveu:

Posted

rufusowa napisał(a):
o matko :mdleje:

zobaczyłam ten smutek i sie przestraszyłam ze u Draco cos nie tak....ufff jak dobrze, ze to nie o niego chodzilo

co tam cioteczko słychować u pięknisia? :loveu:

Miałam wczoraj tak samo :roll:

Posted

Ciotki a ja też muszę trochę z tematu Ogryzia zboczyć...:-(
Bo na jego miejsce wskoczył następny psiak potrzebujący pomocy.Proszę zaglądajcie do Zochy , chociaż podrzućcie wątek...:-(

http://www.dogomania.pl/forum/f28/kolejny-bullowaty-szkieletor-z-ranami-sunia-potrzebuje-dt-albo-finansow-126276/

A tak wogóle to dawno fotków nie było. Iza jeśli masz problemy z wrzucaniem fotków to ja chętnie i cierpliwie potłumaczę co i jak ;)