dczn Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 A co Izka chcialas teraz adoptowac? Warana? hehehe... To trzeba bujnac na wyspe Komodo ;P... tam cala masa smokow <lol>... Z tym, ze one chyba szybciej zaadoptowalyby ciebie ;D Sorry.... Strasznie mnie to ubawilo. Pozdrowka. I buziaki dla Cielaczka ;d Quote
izys Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Papuzka mi umarła:-(, i tak sie zastanawialam. Cielaczkowi :lol:nic ptaszki nie przeszkadzają. Quote
izys Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Papuzka mi umarła :-(, Cielaczkowi nic ptaszki nie przeszkadzają, wiec pomyslałam...:cool3: Quote
izys Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 a tak przy okazji, jak ja te obrazki zrobilam pod komentarzem to do tej pory nie wiem:P:evil_lol: Quote
fioneczka Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Iza a ja mam dwie nimfy do kompletu z Fionką :razz: i gdyby nie odległość mogłabyś je adoptować ode mnie :evil_lol: mój mąż dołożył by jeszcze flaszkę :evil_lol: to tak żartem :) buziaki dla Ciebie i Ogryzia :loveu: Quote
andzia69 Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 byłam...w przelocie zdjęcia obaczyłam...i poleciałam;) Quote
fioneczka Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 mizianko na dobranoc dla naszego przystojniaczka :loveu: Quote
rufusowa Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 trza by poszukac na portalach :cool3: przykro mi z powodu papużki :-( Quote
izys Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Założyłam :loveu:Dracusiowi:loveu: profil na naszej klasie jak by co... jak nie uda mi sie tu wyslac nowych zdjec to tam beda:):lol: Quote
Morgan:-) Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Izys a próbowałaś z fotosikiem?? Bo to trwa tylko chwilę i jest bajecznie proste :cool3: Quote
izys Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Fotosik??... wybacz jestem blondynką:oops: i nawet nie wiem co to jest:cool3: Quote
dczn Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Ale z fotosika tez nie zawsze wlazi;].... ja czasem probuje- biore odpowiedni link- i lipa- czerwony krzyzyk- fota sie nie wczytuje. Pare razy mi sie udalo- co widac ;].... ale czesciej nie :( Nie wiem wiec od czego to zalezy... moze od predkosci neta w danej chwili?;> hehe. No pojecia nie mam. Iza: http://imageshack.us/ lub http://fotosik.pl/ Tam przegladasz na swoim kompie fotki- wciagasz je.... pokazuja sie linki- kopiujesz odpowiedni... czyli tu pomniejszony dla forum.... A potem wchodzisz na dogomanie, na odpowiedni watek i tu gdzie masz ten kwadracik z gorami klikasz- wyskakuje ci pole do wklejenia owego linka.... I fota powinna sie pokazac... Niestety nie zawsze tak jest :(((( I dont know why ;] Quote
izys Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 a jak by co to na naszej klasie profil >Draco< American stafford terrier(jakos tak to sie pisze:P) Quote
Morgan:-) Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Izys - pobuszowałam Ci trochę po Dracowym profilu :cool3::cool3::cool3: Quote
Sabina02 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Przepraszam za offa, ale... Starszy pies umiera w schronisku... ma nowotwor i cierpi... :placz: Zostalo mu ok. 2 miesiace zycia.:placz: On potrzebuje domu na ostatnie miesiace. Kto pomoze? BLAGAMY!!!!! ON UMIERA! Zostały mu tylko 2-3 miesiące życia! szukamy DT! hoteliku! POMOCY! Quote
dczn Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='Sabina02']Przepraszam za offa, ale... Starszy pies umiera w schronisku... ma nowotwor i cierpi... :placz: Zostalo mu ok. 2 miesiace zycia.:placz: On potrzebuje domu na ostatnie miesiace. Kto pomoze? BLAGAMY!!!!! ON UMIERA! Zostały mu tylko 2-3 miesiące życia! szukamy DT! hoteliku! POMOCY! Zatuklabym was kijem baseballowym :angryy: Skroc psu cierpienie- uspij go- a nie chaty mu szukaj na 2 miechy!!! Co? Mniej go bedzie bolalo jak ktos go do domu wezmie? I nie chrzan o tym- ze pies chce zyc! Pytalas go? Tak ci powiedzial? Ja nie chcialabym zyc do ostatnich chwil- takiej oto choroby. Ty moze bys chciala. Z gory znam odpowiedz. Ale nie traktujcie psow po katolicku :angryy: Bo zyc k***** trzeba. Przede wszystkich nie wolno zezwolic na cierpienie. A wy sie o to staracie. Jestescie okrutni:mad: Quote
dczn Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Ten psiak juz odszedl.... (*)... teraz przeczytalam na jego watku. Ciesze sie, ze jednak ktos skrocil mu cierpienie. Za "teczowym" juz nic nie boli ;* Quote
tyciaNi Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 :-(.................................... Quote
tyciaNi Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 .............................:-(........................................... Quote
rufusowa Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 o matko :mdleje: zobaczyłam ten smutek i sie przestraszyłam ze u Draco cos nie tak....ufff jak dobrze, ze to nie o niego chodzilo co tam cioteczko słychować u pięknisia? :loveu: Quote
Fasolka Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 rufusowa napisał(a):o matko :mdleje: zobaczyłam ten smutek i sie przestraszyłam ze u Draco cos nie tak....ufff jak dobrze, ze to nie o niego chodzilo co tam cioteczko słychować u pięknisia? :loveu: Miałam wczoraj tak samo :roll: Quote
rufusowa Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Fasolka napisał(a):Miałam wczoraj tak samo :roll: :calus:.... Quote
pędzelopka Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Ciotki a ja też muszę trochę z tematu Ogryzia zboczyć...:-( Bo na jego miejsce wskoczył następny psiak potrzebujący pomocy.Proszę zaglądajcie do Zochy , chociaż podrzućcie wątek...:-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/kolejny-bullowaty-szkieletor-z-ranami-sunia-potrzebuje-dt-albo-finansow-126276/ A tak wogóle to dawno fotków nie było. Iza jeśli masz problemy z wrzucaniem fotków to ja chętnie i cierpliwie potłumaczę co i jak ;) Quote
Recommended Posts