Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 671
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No wiec byłam dzisiaj z :loveu:Dracusiem:loveu: u weterynarza. Ogolnie jest bardzo dobrze:lol:, wszystkie ranki jakie mial sie zagoily, ogonek nadal sie goi, ale jest bardzo dobrze. mialam racje ze ma uczulenie, ale lekaz powiedzial ze kilka kapieli i mo zejdzie, wiec nie jest zle. wazylam go i wazy 36 kg, i teraz zamiast masy tłuszczowej ma wiecej miesniowej dla tego wyglada jak mala krowa :P. nie przyjmuje juz antybiotyku tylko nadal encorton w tych dawkach co dostawal-narazie przez 3 dni, potem mam mo co drugi dzien dawac.

jak wrocilismy do domu to sie tak rozbrykal ze zrobil nam male przemeblowanie w domu:evil_lol:. jak on sie rozbiegnie z jednego pokoju do drugiego to lepiej mo zejsc z drog:eviltong:i, i dla tego byly poprzewracane krzesla, przesuniety caly stol z dywanem itp.:p

Posted

Izunia superowo strasznie sie cieszymy

P.S
Cioteczki kochane jade jutro do Krakowa zawiesc Puszka do nowego domku.W Krakowie bede na 18-ta jesli potrzebujecie przewiesc jakiegos psiaka z Krakowa na Slask moge zabrac

Posted

Fioneczka wysylam Ci wszystkie, ktore zrobilam, wybierzesz te najladniejsze bo, dla mnie to sa wszystkie fajne:P

I jak możesz wklej je jak najszybciej bo cioteczki mnie znajda i pobija:mad: jak nie dostana zdjęc.:angryy: Bede Ci za to bardzo wdzieczna:):multi:

Posted

jeszcze chwilunia na fotosika się wrzucają
a ja troszkę galopowałam dzisiaj i nie było kiedy przysiąść na d... żeby fotki przerobić ... ale moja córcia już śpi :loveu: więc mam chwilkę
dzisiaj zobaczyła śnieg na wieczornym spacerku i świńskie galopki miała :)