izys Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Tak jak juz mówiłam, biceps mi rośnie, no i kondycja mi sie w bieganiu poprawila:):evil_lol: Quote
izys Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 No wiec byłam dzisiaj z :loveu:Dracusiem:loveu: u weterynarza. Ogolnie jest bardzo dobrze:lol:, wszystkie ranki jakie mial sie zagoily, ogonek nadal sie goi, ale jest bardzo dobrze. mialam racje ze ma uczulenie, ale lekaz powiedzial ze kilka kapieli i mo zejdzie, wiec nie jest zle. wazylam go i wazy 36 kg, i teraz zamiast masy tłuszczowej ma wiecej miesniowej dla tego wyglada jak mala krowa :P. nie przyjmuje juz antybiotyku tylko nadal encorton w tych dawkach co dostawal-narazie przez 3 dni, potem mam mo co drugi dzien dawac. jak wrocilismy do domu to sie tak rozbrykal ze zrobil nam male przemeblowanie w domu:evil_lol:. jak on sie rozbiegnie z jednego pokoju do drugiego to lepiej mo zejsc z drog:eviltong:i, i dla tego byly poprzewracane krzesla, przesuniety caly stol z dywanem itp.:p Quote
fioneczka Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 jak miło czytać dobre wieści ...... jest szczęśliwy :multi: Izunia cmoknij go w nochala od ciotki aśki :) Quote
ab-agnieszka Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Izunia superowo strasznie sie cieszymy P.S Cioteczki kochane jade jutro do Krakowa zawiesc Puszka do nowego domku.W Krakowie bede na 18-ta jesli potrzebujecie przewiesc jakiegos psiaka z Krakowa na Slask moge zabrac Quote
izys Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 cmokne napewno, i wylaskotam go bo to uwielbia:p Quote
izys Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Wykąpałam własnie :loveu:Dracusia:loveu:, jest teraz cały puszysty, jak misiaczek:multi: Quote
Morgan:-) Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 No ja nie wierzę :razz: Ciotka musisz to koniecznie zdjęciowo udowodnić :diabloti::cool3: Quote
ab-agnieszka Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Ja tez zadam dowodow:lol: Chcemy fotosiki misiaczka:loveu: Quote
izys Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 oki, fotki juz robie i dzisiaj wam wysle :P Quote
fioneczka Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Izunia dawaj fotki do mnie na maila to wrzucę tutaj .... niech wszyscy zobaczą że wyprany i niewirowany :evil_lol: misiaczek :loveu: Quote
izys Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Oki, po mału Ci wysyłam.:cool3: To są zdjecia z rana jak dalam mo jego przysmak, nożke wieprzową:P wiec on siedzi i jej pilnuje:):p Quote
izys Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Fioneczka wysylam Ci wszystkie, ktore zrobilam, wybierzesz te najladniejsze bo, dla mnie to sa wszystkie fajne:P I jak możesz wklej je jak najszybciej bo cioteczki mnie znajda i pobija:mad: jak nie dostana zdjęc.:angryy: Bede Ci za to bardzo wdzieczna:):multi: Quote
Morgan:-) Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 :mad::mad::mad: teraz to już zginą obydwie :mad::mad::mad: Quote
izys Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Ja wysłałam... więc prosze być delikatnym:P:p Quote
ab-agnieszka Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 No to teraz musimy poczekac na druga cioteczke az nam sie pojawi na dogomani i na zdjeciatka Quote
fioneczka Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 upsssss ... nie zabijajcie już wystawiam i to biegiem ale mi wstyd :oops: poprawię się .... naprawdę .... nie zabijajcie Quote
fioneczka Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 jeszcze chwilunia na fotosika się wrzucają a ja troszkę galopowałam dzisiaj i nie było kiedy przysiąść na d... żeby fotki przerobić ... ale moja córcia już śpi :loveu: więc mam chwilkę dzisiaj zobaczyła śnieg na wieczornym spacerku i świńskie galopki miała :) Quote
izys Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 o mały włos a by nas zlinczowali tutaj:cool3: Quote
fioneczka Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 proszę bardzo ... Izunia następnym razem wystawię lotem błyskawicy .... nie gniewaj się ale pięknieje nam krówka z dnia na dzień i dupka rośnie :loveu: Quote
ab-agnieszka Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Jest piekny i ten jego pyszczek niemozliwy. Nos ma w ksztalcie serduszka jak moje DA. Izunia wytarmos go za uszka(ale tak delikatnie) i ucaluj w ten kochany nosek:loveu: Quote
Morgan:-) Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Sliczna króweczka :loveu::loveu::loveu: No ciotka - teraz czuję się usatysfakcjonowana :diabloti: Quote
izys Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 CZesc dziewczyny:lol:, mam pytanie, czy sa jakies inne zwierzeta niz psy i koty do adopcji? Quote
Recommended Posts