fioneczka Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 witaj Iza :) to ja poproszę o fotki Ogryzia do mnie na maila to na fotosika wrzucę i tutaj też :) joanna.maxxtrans@wp.pl ale jestem ciekawa jak on teraz wygląda buziaki dla Was Quote
izys Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 zdjecia sa tylko z domu... na dworzu nie mam jak mo zrobic- bo przewaznie za nim caly czAS BIEGAM BO TAK CIAGNIE NA SMYCZY:P:evil_lol: Quote
fioneczka Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 już ściągam i za jakąś chwilkę wrzucę tutaj ... niech cioteczki skarba zobaczą :multi: Quote
fioneczka Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 no i proszę jak nasz Ogryzio dupcię w domku grzeje :) a za chwilkę jeszcze :) Quote
fioneczka Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 wiesz jak bardzo się cieszę że mogę wklejać jego zdjęcia z kochającego domku .... duży byziak Iza dla Ciebie Quote
tyciaNi Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 "trzęsie mi się łza na rzęsie" z radości i wzruszenia :evil_lol: kolejny psi ryjek szczęśliwy :loveu: Quote
izys Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 juz wysylam nastepne... te przed chwilka byly zrobione:) Quote
fioneczka Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 BARDZO PROSZĘ śliczności nasze w całej okazałości Quote
izys Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 :lol:troche brzuszek mo urosł:), ale martwie sie o jego lape, bo tak jak zaczela sie goic, tak teraz jest bez zmian... jutro sie spytam lekarza co z tym zrobic Quote
fioneczka Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 wiesz Iza chyba musisz być cierpliwa ... ja wzięłam Fionkę w kwietniu i cały czas borykam się z jej stanem skóry. dziś znowu byłam u Weta w klinice we Wrocławiu ... dalej nie wiadomo co jej jest psiaki po schronach, przytuliskach itp często mają różne dolegliwości ale to wszystko da się "ogarnąć", może to trochę potrwać ale warto czekać dla tych naszych pięknotek moją Fionkę możesz zobaczyć na wątku w moim podpisie ... pierwszy post - jak wyglądała kiedyś i ostatnie - jak wygląda teraz, choć i tak jeszcze do idealności to nam dużo brakuje trzymam kciuki za Wasze zdrówka ... buziaczki Quote
fioneczka Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 no widzę że cioteczki to drzwiami i oknami walą żeby poczytać wieści o Ogryziu i foteczki pooglądać Miłego dnia Iza ... buziaczki Ogryziaczku Quote
rufusowa Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 no nareszcie mozna foteczki pooglądać :loveu: Drakus juz w lepszym stanie :multi: Iza czy on dostaje karme z jagniecina albo rybą? wydaje mi sie ze ma alergie, bo ma bardzo podobne zaczerwienienia jak moja sunia. No i kąpiele w hexodermie by sie przydały zeby sie skórka złuszczała :p stosujecie go? bo nie doczytałam? :cool3: Quote
rufusowa Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 no niestety w pracy nie mogę edytować tekstu, wiec piszę kolejnego posta ;) na odrośnięcie siersci na rankach super działa Effaderm-E - polecam, bo działa bardzo szybko :loveu: Quote
agnieszka32 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 JEST CUDOWNY!!!:loveu::loveu::loveu: Izunia, dziękuję Ci za zdjęcia, które mi przesłałaś na maila. Jesteś kochana ... Quote
fioneczka Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 rufusowa napisał(a):no nareszcie mozna foteczki pooglądać :loveu: Drakus juz w lepszym stanie :multi: Iza czy on dostaje karme z jagniecina albo rybą? wydaje mi sie ze ma alergie, bo ma bardzo podobne zaczerwienienia jak moja sunia. No i kąpiele w hexodermie by sie przydały zeby sie skórka złuszczała :p stosujecie go? bo nie doczytałam? :cool3: a ja zamiast hexodermu kolejny raz napiszę o preparacie MANUSAN dostępnym w aptece - płyn taki jak heksoderm tyle że skoncentrowany (lekarze myją tym łapki przed operacjami) butelka kosztuje ok 30 zł, tj 1/2 litra i rozrabia się go do mycia psiaka 1 : 4 wychodzi dużo taniej :razz: Quote
dczn Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Jak to sie dzieje? Dwa dni temu, po powrocie z Kielc- napisalam posta... tutaj- u Dracusia... ze wyglada oszalamiajaco.... I go nie ma <wow>...a byl. Whatever Jak ząbek? Kanalówka? Czy wyrywany bedzie? Quote
tyciaNi Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 śliczny pies, ja coprawda jestem zakochana w jamnikach ale ten grzeszy urodą - i pomimo masy i wielkości - :iloveyou: delikatnością Quote
Morgan:-) Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 tyciaNi napisał(a): ja coprawda jestem zakochana w jamnikach :iloveyou: delikatnością No to TyciaNi mam dla Ciebie hita. Spójrz tu: http://www.dogomania.pl/forum/f28/taka-ladna-taka-smutna-taka-rasowa-dzidzia-124337/ Quote
tyciaNi Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 no śliczna, śliczna tylko kto podaruje jej namiastkę tego co traci? przecież psina jest dorosła spędziła z kobietą szmat czasu i z tego co piszecie miała dobre życie, wystawowe... więc jak zdoła odnależć się w innej obcej sytuacji? psiaki ze schroniska nie mają nic do stracenia - może być tylko lepiej - ale jak stawić czoła takiemu wyzwaniu znalezienia nowego domu jamniczce która miała wszystko, hmmm Quote
andzia69 Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 Iza - powiem ci tak...Ogryź (Ogr:evil_lol::evil_lol::evil_lol:) wyglada ślicznie!!! ino ciut czerwonawo:diabloti: no ale może to tylko na zdjęciu ..albo alergicznie;) jak ząbek? Quote
fioneczka Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Iza ... znowu cisza !!!! Ty chyba chcesz :mad::mad::mad: odzywaj się i to migiem buziaki dla Ciebie i Ogryziolka ... ja już zawsze będę go tak nazywała :evil_lol: Quote
izys Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Fioneczka wysłałam Ci na maila nowe fotki :loveu:Dracusia:loveu: U niego wszystko dobrze. Strasznie ciagnie na spacerach-reka mi puchni:P, ale okazalo sie ze lubi inne zwierzeta, do samic nie ma problemu, a z samcami to zalezy- wczoraj bylam na spacerze z nim i z sasiadka ktora ma tez pieska-bigla, i nawet na niego nie zwracal uwagi, wiec bardzo mnie to cieszy:) Quote
fioneczka Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Izunia już ściągam :multi: i niedługo wystawię .... jaki on jest cudaśny :loveu: Quote
Recommended Posts