Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 671
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:lol:troche brzuszek mo urosł:), ale martwie sie o jego lape, bo tak jak zaczela sie goic, tak teraz jest bez zmian... jutro sie spytam lekarza co z tym zrobic

Posted

wiesz Iza chyba musisz być cierpliwa ... ja wzięłam Fionkę w kwietniu i cały czas borykam się z jej stanem skóry.
dziś znowu byłam u Weta w klinice we Wrocławiu ... dalej nie wiadomo co jej jest
psiaki po schronach, przytuliskach itp często mają różne dolegliwości ale to wszystko da się "ogarnąć", może to trochę potrwać ale warto czekać dla tych naszych pięknotek
moją Fionkę możesz zobaczyć na wątku w moim podpisie ... pierwszy post - jak wyglądała kiedyś i ostatnie - jak wygląda teraz, choć i tak jeszcze do idealności to nam dużo brakuje

trzymam kciuki za Wasze zdrówka ... buziaczki

Posted

no nareszcie mozna foteczki pooglądać :loveu:

Drakus juz w lepszym stanie :multi:

Iza czy on dostaje karme z jagniecina albo rybą? wydaje mi sie ze ma alergie, bo ma bardzo podobne zaczerwienienia jak moja sunia.

No i kąpiele w hexodermie by sie przydały zeby sie skórka złuszczała :p stosujecie go? bo nie doczytałam? :cool3:

Posted

no niestety w pracy nie mogę edytować tekstu, wiec piszę kolejnego posta ;)

na odrośnięcie siersci na rankach super działa Effaderm-E - polecam, bo działa bardzo szybko :loveu:

Posted

rufusowa napisał(a):
no nareszcie mozna foteczki pooglądać :loveu:

Drakus juz w lepszym stanie :multi:

Iza czy on dostaje karme z jagniecina albo rybą? wydaje mi sie ze ma alergie, bo ma bardzo podobne zaczerwienienia jak moja sunia.

No i kąpiele w hexodermie by sie przydały zeby sie skórka złuszczała :p stosujecie go? bo nie doczytałam? :cool3:

a ja zamiast hexodermu kolejny raz napiszę o preparacie MANUSAN dostępnym w aptece - płyn taki jak heksoderm tyle że skoncentrowany (lekarze myją tym łapki przed operacjami) butelka kosztuje ok 30 zł, tj 1/2 litra i rozrabia się go do mycia psiaka 1 : 4
wychodzi dużo taniej :razz:

Posted

Jak to sie dzieje? Dwa dni temu, po powrocie z Kielc- napisalam posta... tutaj- u Dracusia... ze wyglada oszalamiajaco.... I go nie ma <wow>...a byl.
Whatever
Jak ząbek? Kanalówka? Czy wyrywany bedzie?

Posted

no śliczna, śliczna tylko kto podaruje jej namiastkę tego co traci?

przecież psina jest dorosła spędziła z kobietą szmat czasu i z tego co piszecie miała dobre życie, wystawowe... więc jak zdoła odnależć się w innej obcej sytuacji?
psiaki ze schroniska nie mają nic do stracenia - może być tylko lepiej - ale jak stawić czoła takiemu wyzwaniu znalezienia nowego domu jamniczce która miała wszystko, hmmm

Posted

Iza - powiem ci tak...Ogryź (Ogr:evil_lol::evil_lol::evil_lol:) wyglada ślicznie!!! ino ciut czerwonawo:diabloti: no ale może to tylko na zdjęciu ..albo alergicznie;) jak ząbek?

Posted

Fioneczka wysłałam Ci na maila nowe fotki :loveu:Dracusia:loveu:
U niego wszystko dobrze. Strasznie ciagnie na spacerach-reka mi puchni:P, ale okazalo sie ze lubi inne zwierzeta, do samic nie ma problemu, a z samcami to zalezy- wczoraj bylam na spacerze z nim i z sasiadka ktora ma tez pieska-bigla, i nawet na niego nie zwracal uwagi, wiec bardzo mnie to cieszy:)