Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 671
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

andzia jaki piękny tytuł .... i w związku z nim jedno marzenie ... żeby wszystkie tytuły zmieniały się szybciutko na takie jak ten
nie wierzyłaś że stanie się cud a jednak się stał .... jednym z moich marzeń był domek dla Ogryzia i spełniło się .... a więc musimy wierzyć i marzyć

Posted

[quote name='fioneczka']andzia jaki piękny tytuł .... i w związku z nim jedno marzenie ... żeby wszystkie tytuły zmieniały się szybciutko na takie jak ten
nie wierzyłaś że stanie się cud a jednak się stał .... jednym z moich marzeń był domek dla Ogryzia i spełniło się .... a więc musimy wierzyć i marzyć
Andzoa popieram tytul rewelacyjny i w 100% trafiony

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
Andzoa popieram tytul rewelacyjny i w 100% trafiony

juz tak nie achujcie i ochujcie bo sie w sobie zamknę:diabloti: i módlcie sie o kolejne cuda i domki dla Szakala, Doggerka, Liberka, Toudiego, Gustawa, Milki, Klusi i wszystkich innych szukających swoich domków bullowatych - idzie zima, one mają krótką siersć...pamietam zimę chyba 3 lata temu....kilka z bullowatych nie przeżyło zimy w schronach...zamarzło:-(

Posted

Straszne miejmy nadzieje ze zima nie dokuczy nam mrozami i przejdzie lekko. Oby naprawde czlowiek nie zdaje sobie sprawy ile tych biednych psow siedzi za kratami cierpi i umiera. Nie ukrywam ja tez do niedawna bylam laikiem w tych sprawach i duzo rzeczy jeszcze ne wiem.

Posted

jest dobra wiadomosc, albo po lekach, albo po nowej diecie(chyba tak to mozna nazwać, bo draco, je wszystko, co mu daje, i za miesiac chyba bedzie zeczywiscie jak cielak wygladać), piesek nie ma juz biegunki, co do skory jego jeszcze nic nie wiadomo. w nocy(dla tego o tak dziwnej poze pisze, bo czuwam nad biedactwem) troche z uszka krwawil, i strasznie mo to przeszkadzalo, ale ja spokojnie co chwile go wycieralam i uspokajalam, bo trzepotal tymi swoimi cudownymi uszkami, i sie brudzil. ale na szczescie, krew juz nie leci, i spokojnie polozyl sie spac. jutro dalsze wiadomosci. Pozdrawiam:P

Posted

izys napisał(a):
no wiec"ogryzek" ciagle w domu spi(gdzie popadnie:lol:), albo je(jak małe dziecko), jest uroczy, uwielbia drapanie po brzuszku:), jest bardzo grzeczny, nie szczeka-wogole tak jak by go nie bylo;). chyba ze wracam do domu po pracy to chodzi za mna od pokoju do pokoju, dopiero jak siadam w jednym miejscu to on sie dalej kladzie spac. okolo 18 jade do weta, wiec dopiero wieczorem zdam relacje jak uniego ze zdrowkiem.

jej-się wzruszyłam aż mi się oczki spociły.Super, super, superowskie wiadomości. Pani Izo-dziękuję. A może to przeznaczenie?? Draco-pasuje jak ulał, chociaż ja także do Ogryzia mam sentyment.

Słuchajcie wszyscy-a może Pani Iza dałaby się sklonować??:diabloti:

Posted

agawa9 napisał(a):

Słuchajcie wszyscy-a może Pani Iza dałaby się sklonować??:diabloti:

oooooo tak !!!!!! ja jestem za .... sklonujemy Panią Izę :evil_lol:

i nikt się nie pogniewa jak będę w dalszym ciągu mówiła o nim Ogryzio ..... mogę ? To imię to mu szczęście poniekąd przyniosło.

Posted

Byl cielaczek na antybiotyku?
Jak ranki? Goja sie?

Wpisze tu, zeby potem gdzies nie zapodziac :
Weterynrze the best w 3 city
Chwarzno; ul. Apisa 1; tel. (058 ) 624 90 00
- Pawel Benkowski tel. 502 508 863
- Jaroslaw Hajdo tel. 502 595 191

Izka- tam trzeba skoczyc z cielaczkiem :)))

Posted

dzwonilam , do tej lecznicy, dopiero z wizyta moge przyjsc w poniedzialek, bo dzisiaj ten wet ktory zajmoje sie amstafami, jest w terenie. :mad:

:loveu:DRACO-OGRYZEK:loveu: ma sie juz lepiej, nawet przytyl, wczoraj wazylam go na tej samej wadze co wczesniej, i wazy 26,5 kg(1.5 kg na plusie:multi:), smaruje go jakims preparatem na te jego ranki, i juz nie wygladaja tak zle, wygladaj jak by sie ogolil w tych miejscach, tzn. nie sa zaognione-czy jakos tak sie mowi;), tylko normalny roz, smaruje tez jego uszka, ale tu trzoche leczenie bedzie dluzej trwalo, ale tez damy rade ztym.

Posted

Wyglada na to, ze lekow zlych "bezduszniak" z Redlowa nie dal :)))
Ale i tak trzeba go zmienic. Potrzeba weta, ktory kocha psy... a nie dyplomatycznie wykonuje swoj zawod :cool1:

Posted

same dobre wieści .... tylko skakać z radości
na foteczki czekamy Pani Izo .... dużo :mad: foteczek

a jeżeli chodzi o lecznicę to fakt to musi być Vet a nie vet kasozbijacz ;) a niestety tych drugich mamy bardzo dużo w całym kraju

Posted

Iza napisz mi swojego maila- to ci posle foty... i Iwonki jesli masz... bo ja ni cholery nie moge tu wrzucic :stormy-sad:

Wrzucam link i z fotosika i z imageshack... i zdjecie NIC :onfire:
Czerwony krzyzyk w miejscu zdjecia...

wysle wam na maila... moze Iwonka je wdroży :lol:

Posted

Ja to patrzę też mam problemy z fotosikiem , i coś tam przeskalowało...nie wiem o co chodzi. Nie za duże fotki?

Jaki pies morderca :crazyeye: biedne dzieciątka

Ale się ślicznie goi łepetynka

Posted

róznica w wyglądzie - no moze nie aż tak wielka poza ładnie podgojoną główką...ale za to róznica w zachowaniu - widoczna:multi::multi::multi: i ten brzuchol wywalony do góry - super - to znak, że u was czuje się bezpiecznie:p