ab-agnieszka Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Drako fajniutko super ze spi czuje sie bezpieczny a jak sie wyspi za wszystkie czasy to bedzie Warjowal:diabloti: Quote
Morgan:-) Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Czekamy na wieści od weta i.... może jakies zdjątka?? :evil_lol: Quote
fioneczka Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 andzia jaki piękny tytuł .... i w związku z nim jedno marzenie ... żeby wszystkie tytuły zmieniały się szybciutko na takie jak ten nie wierzyłaś że stanie się cud a jednak się stał .... jednym z moich marzeń był domek dla Ogryzia i spełniło się .... a więc musimy wierzyć i marzyć Quote
ab-agnieszka Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='fioneczka']andzia jaki piękny tytuł .... i w związku z nim jedno marzenie ... żeby wszystkie tytuły zmieniały się szybciutko na takie jak ten nie wierzyłaś że stanie się cud a jednak się stał .... jednym z moich marzeń był domek dla Ogryzia i spełniło się .... a więc musimy wierzyć i marzyć Andzoa popieram tytul rewelacyjny i w 100% trafiony Quote
andzia69 Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 ab-agnieszka napisał(a):Andzoa popieram tytul rewelacyjny i w 100% trafiony juz tak nie achujcie i ochujcie bo sie w sobie zamknę:diabloti: i módlcie sie o kolejne cuda i domki dla Szakala, Doggerka, Liberka, Toudiego, Gustawa, Milki, Klusi i wszystkich innych szukających swoich domków bullowatych - idzie zima, one mają krótką siersć...pamietam zimę chyba 3 lata temu....kilka z bullowatych nie przeżyło zimy w schronach...zamarzło:-( Quote
ab-agnieszka Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Straszne miejmy nadzieje ze zima nie dokuczy nam mrozami i przejdzie lekko. Oby naprawde czlowiek nie zdaje sobie sprawy ile tych biednych psow siedzi za kratami cierpi i umiera. Nie ukrywam ja tez do niedawna bylam laikiem w tych sprawach i duzo rzeczy jeszcze ne wiem. Quote
izys Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 jest dobra wiadomosc, albo po lekach, albo po nowej diecie(chyba tak to mozna nazwać, bo draco, je wszystko, co mu daje, i za miesiac chyba bedzie zeczywiscie jak cielak wygladać), piesek nie ma juz biegunki, co do skory jego jeszcze nic nie wiadomo. w nocy(dla tego o tak dziwnej poze pisze, bo czuwam nad biedactwem) troche z uszka krwawil, i strasznie mo to przeszkadzalo, ale ja spokojnie co chwile go wycieralam i uspokajalam, bo trzepotal tymi swoimi cudownymi uszkami, i sie brudzil. ale na szczescie, krew juz nie leci, i spokojnie polozyl sie spac. jutro dalsze wiadomosci. Pozdrawiam:P Quote
dczn Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Z ucha? Czy z ranki obok ucha? O jej :( MOje osle uszka ;* Draco Grubas ;PP Quote
agawa9 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 izys napisał(a):no wiec"ogryzek" ciagle w domu spi(gdzie popadnie:lol:), albo je(jak małe dziecko), jest uroczy, uwielbia drapanie po brzuszku:), jest bardzo grzeczny, nie szczeka-wogole tak jak by go nie bylo;). chyba ze wracam do domu po pracy to chodzi za mna od pokoju do pokoju, dopiero jak siadam w jednym miejscu to on sie dalej kladzie spac. okolo 18 jade do weta, wiec dopiero wieczorem zdam relacje jak uniego ze zdrowkiem. jej-się wzruszyłam aż mi się oczki spociły.Super, super, superowskie wiadomości. Pani Izo-dziękuję. A może to przeznaczenie?? Draco-pasuje jak ulał, chociaż ja także do Ogryzia mam sentyment. Słuchajcie wszyscy-a może Pani Iza dałaby się sklonować??:diabloti: Quote
fioneczka Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 agawa9 napisał(a): Słuchajcie wszyscy-a może Pani Iza dałaby się sklonować??:diabloti: oooooo tak !!!!!! ja jestem za .... sklonujemy Panią Izę :evil_lol: i nikt się nie pogniewa jak będę w dalszym ciągu mówiła o nim Ogryzio ..... mogę ? To imię to mu szczęście poniekąd przyniosło. Quote
dczn Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Byl cielaczek na antybiotyku? Jak ranki? Goja sie? Wpisze tu, zeby potem gdzies nie zapodziac : Weterynrze the best w 3 city Chwarzno; ul. Apisa 1; tel. (058 ) 624 90 00 - Pawel Benkowski tel. 502 508 863 - Jaroslaw Hajdo tel. 502 595 191 Izka- tam trzeba skoczyc z cielaczkiem :))) Quote
izys Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 dzwonilam , do tej lecznicy, dopiero z wizyta moge przyjsc w poniedzialek, bo dzisiaj ten wet ktory zajmoje sie amstafami, jest w terenie. :mad: :loveu:DRACO-OGRYZEK:loveu: ma sie juz lepiej, nawet przytyl, wczoraj wazylam go na tej samej wadze co wczesniej, i wazy 26,5 kg(1.5 kg na plusie:multi:), smaruje go jakims preparatem na te jego ranki, i juz nie wygladaja tak zle, wygladaj jak by sie ogolil w tych miejscach, tzn. nie sa zaognione-czy jakos tak sie mowi;), tylko normalny roz, smaruje tez jego uszka, ale tu trzoche leczenie bedzie dluzej trwalo, ale tez damy rade ztym. Quote
dczn Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Wyglada na to, ze lekow zlych "bezduszniak" z Redlowa nie dal :))) Ale i tak trzeba go zmienic. Potrzeba weta, ktory kocha psy... a nie dyplomatycznie wykonuje swoj zawod :cool1: Quote
fioneczka Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 same dobre wieści .... tylko skakać z radości na foteczki czekamy Pani Izo .... dużo :mad: foteczek a jeżeli chodzi o lecznicę to fakt to musi być Vet a nie vet kasozbijacz ;) a niestety tych drugich mamy bardzo dużo w całym kraju Quote
dczn Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Iza napisz mi swojego maila- to ci posle foty... i Iwonki jesli masz... bo ja ni cholery nie moge tu wrzucic :stormy-sad: Wrzucam link i z fotosika i z imageshack... i zdjecie NIC :onfire: Czerwony krzyzyk w miejscu zdjecia... wysle wam na maila... moze Iwonka je wdroży :lol: Quote
pędzelopka Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 so.iwona@wp.pl dawać te zdjęcia bo mnie ciekawość zeżre :mad: Quote
dczn Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 foty poszly!!! podoba mi sie to "pies morderca i dzieci" hehehehe spadam z psem :scared: Quote
pędzelopka Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Dobra jedziemy z tym koksem. Jaki biedny pies , kaganiec założyli :diabloti: Quote
pędzelopka Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Ja to patrzę też mam problemy z fotosikiem , i coś tam przeskalowało...nie wiem o co chodzi. Nie za duże fotki? Jaki pies morderca :crazyeye: biedne dzieciątka Ale się ślicznie goi łepetynka Quote
izys Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 :loveu:I jak sie zdjecia podobają??, widzicie jakas roznice w wygladzie??:crazyeye:... obiecuje wiecej fotek robic i je przesylac;) Quote
andzia69 Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 róznica w wyglądzie - no moze nie aż tak wielka poza ładnie podgojoną główką...ale za to róznica w zachowaniu - widoczna:multi::multi::multi: i ten brzuchol wywalony do góry - super - to znak, że u was czuje się bezpiecznie:p Quote
ab-agnieszka Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Zdjecia super bardzo fajne. chcemy wiecej:diabloti: Quote
Recommended Posts