fioneczka Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='dczn'] Jedz maluszku spokojnie ;***.......... moze sie jutro spotkamy :) ale Ci zazdroszczę .... wytarmoś go ode mnie proszę andzia gdzie Ty się podziewasz, tu radość taka i tutuł trzeba zmieniać :multi: Quote
andzia69 Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Tytuł to ja zmienię jak już wszyscy wytrzeźwieją:evil_lol: a nowa pani się zaloguje i powie, ze wszystko ok:eviltong: Quote
fioneczka Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 andzia69 napisał(a):Tytuł to ja zmienię jak już wszyscy wytrzeźwieją:evil_lol: a nowa pani się zaloguje i powie, ze wszystko ok:eviltong: no jak tak mówisz to będę cierpliwa Quote
pędzelopka Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Pojechał !! Iza to fajna babka powiem tyle. Będą stanowić niezłą parę z Ogim :) W samochodzie Ogi oczywiście siedział z nowa panią , dostałam smsa z drogi , że zwinął się w kuleczkę i sobie śpi. Mam nadzieję Pani Izo , że tam sie Pani po drodze nie udusiła od tych zapachów natury. Foty są wstawię jak wrócę do domu bo na razie dorwałam się u znajomych do internetu. Pierwsza reakcja....w stylu Ogiego. "Fajnie , że przyszliście , ale mnie wkurza ten mój kolega z boksu obok, pozwolicie , że go trochę postraszę..." :diabloti: Ale już na wolności kikutek chodził więc mam nadzieję , że szybciutko się zaaklimatyzuje w nowym domu. Strasznie się martwię czy będzie wszystko dobrze , czy Ogi będzie grzeczny i ogólnie czy pokocha nową Panią. Masakra łzy w oczach jak sobie tak siedział w samochodzie i patrzył , i myślał - gdzie mnie zabierają. Po pierwszej nocy pewnie już uwierzy , że to już jego dom i już go nigdzie nie zabiorą. Ale się upiję dzisiaj :drinking: Foty wkrótce :) Quote
fioneczka Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 ja też będę piła....za Panią Izę i Ogryzia za ich szczęście i za Was też cioteczki bo jesteście WIELKIE i gdyby wszyscy ludzie mieli tyle serca i rozumu nie byłoby tylu psich nieszczęść, i za wszystkich którzy trzymali kciuki, i za tych co pomogli finansowo .... o qrcze ciężki wieczór będzie Quote
dczn Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 fioneczka napisał(a):ale Ci zazdroszczę .... wytarmoś go ode mnie proszę :multi: Wytarmosze :razz: i wymiziam :razz: A Iza sie juz zalogowala.... nie wiem tylko czy odnalazla watek... przesle jej linka na gg.............. hyyyy.......... skoro zwinal sie w klebuszek i spokojnie spal ;D Czuje facio, ze jest OK. Juz ufa? happy :p Quote
andzia69 Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 to jak już wszyscy wytrzexwieją, pocieszą się do bólu, popodziwiają zdjęcia z nowego domku - bo mam nadzieję, że takowe będą - to proszę o skumulowanie modłów, myśli i co tylko można i przeniesienie się na watek Szakala, który ma jakoś mniej szczęścia i domku dalej ni ma:-( Quote
dczn Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 andzia69 napisał(a):to jak już wszyscy wytrzexwieją, pocieszą się do bólu, popodziwiają zdjęcia z nowego domku - bo mam nadzieję, że takowe będą - to proszę o skumulowanie modłów, myśli i co tylko można i przeniesienie się na watek Szakala, który ma jakoś mniej szczęścia i domku dalej ni ma:-( wlasnie o tym zaczynam myslec :placz: Szakalek :( ... taki podobny do mojej Xeny :( sprobuje w serwisie trojmiejskim.... moze 3 city bedzie szczesliwe dla psiakow z bialegostoku :razz: Quote
ab-agnieszka Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Ale sie ciesze strasznie!!!!!! Pedzilam na zlamanie karku do domu zeby przeczytac te cudowne wiadomosci!!!! Ide zapalic i PIJEMY:evil_lol: Quote
pędzelopka Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Wybaczcie jakość , ale deszcz padał.Ale coś tam widać. Lepsze będą już z nowego domku. Mamy jak w banku. Wiecie co ryczeć mi się chce, idę posmarkam do Warki. Happy end jak jasna cholera :placz: Quote
dczn Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Jak on na nia patrzy ;D Oglosznie w 3 city odnosnie Szakala;> A noz widelec trafi sie druga Iza;> http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierzeta/szakal-potrzebny-domek-ratujcie-go-ogl1345192.html Skopiowalam czesc ze strony fundacji, bazgrolilam tam bez skladni- ale przeslanie jest jasne. Moze sie ktos odezwie. Pozdrowka :) Quote
ab-agnieszka Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 oJ milosc kwitnie na tych zdjeciach. Pasuja do siebie idealnie Dziekujemy Pani Izo i czekamy z utesknieniem na wiesci:loveu: Quote
andzia69 Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 nie chciałam nic wcześniej pisac...ale na tych ostatnich zdjęciach widac jak on schudł bardzo w porównaniu do pierwszych zdjęć...:-( widać karma w tym schronie nie służy psiunkom:shake: a przynajmniej nie bullowatym... To czekam na dalsze wieści o maślanych oczkach i wtedy zmienię tytuł:diabloti: Quote
pędzelopka Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Czekam na wieści jak kąpanie chłopaka. to będzie dopiero przeżycie.... ale najpierw z drogi prosto do weta , a potem już można odsapnać. Oby Szakalowi się tak poszczęściło. Naprawdę Ogie to niesamowity szczęściarz. Quote
ab-agnieszka Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Nawazniejsze ze ma domek i tylek mu szybko urosnie :evil_lol: Quote
fioneczka Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 no jak z miłością na nogę swojej mamci nadepnął ... z taką czułością hihih Oni są sobie przeznaczeni .... no jak on na Panią Izę patrzy Quote
ab-agnieszka Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Maja ten sam kolor wlosow hi hi hi beda na nich mowic dwa Bialasy hi hi hi Na mnie i moje mowia trzy Bialasy Pani Izo czekamy na foty i zdjecia:loveu::loveu::loveu: Quote
fioneczka Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 allo allo Ogryziu jak ci się podoba nowy DOMEK ? co to za cisza ? .... ja wiem że musicie się dobrze poznać ale chyba dla nas też troszkę czasu znajdziecie Pani Izo może jakaś relacja z podróży i pierwszej nocy w domku ... jak się nasz przystojniak sprawował ?? Quote
dczn Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Iza napisze... tylko musi uwierzytelnic konto :) Ona moze wszystko czytac- ale nie moze pisac, hyyy. Dotarli szczesliwie- Ogryz cala droge spal :) Po domu troszke wieczorkiem biegal ( w koncu sie wyspal ) , a Iza padala lulu :))) Tez czekam na relacje z dzisiejszego dnia ;) Quote
rufusowa Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 nom....zeby nie było ze nie pamietamy :mad: :loveu::loveu::loveu: Quote
Klaudus__ Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 To doprawdy wspaniałe wieści! Strasznie wzruszające... Czekamy na wieści z nowego domeczku... Quote
pędzelopka Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 No jakby tak na mnie czekali -----> :mad::mad: to ja bym nic nie napisała tylko uciekała jak najdalej. :eviltong: Quote
Morgan:-) Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 pędzelopka napisał(a):No jakby tak na mnie czekali -----> :mad::mad: to ja bym nic nie napisała tylko uciekała jak najdalej. :eviltong: :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
fioneczka Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 no to czekamy na relację Pani Izy :) buziaki dla naszego przystojniaka :loveu: Quote
Recommended Posts