Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dczn']
Jedz maluszku spokojnie ;***.......... moze sie jutro spotkamy :)
ale Ci zazdroszczę .... wytarmoś go ode mnie proszę

andzia gdzie Ty się podziewasz, tu radość taka i tutuł trzeba zmieniać :multi:

• Replies 671
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pojechał !! Iza to fajna babka powiem tyle. Będą stanowić niezłą parę z Ogim :)
W samochodzie Ogi oczywiście siedział z nowa panią , dostałam smsa z drogi , że zwinął się w kuleczkę i sobie śpi.
Mam nadzieję Pani Izo , że tam sie Pani po drodze nie udusiła od tych zapachów natury.
Foty są wstawię jak wrócę do domu bo na razie dorwałam się u znajomych do internetu.
Pierwsza reakcja....w stylu Ogiego. "Fajnie , że przyszliście , ale mnie wkurza ten mój kolega z boksu obok, pozwolicie , że go trochę postraszę..." :diabloti:
Ale już na wolności kikutek chodził więc mam nadzieję , że szybciutko się zaaklimatyzuje w nowym domu.
Strasznie się martwię czy będzie wszystko dobrze , czy Ogi będzie grzeczny i ogólnie czy pokocha nową Panią. Masakra łzy w oczach jak sobie tak siedział w samochodzie i patrzył , i myślał - gdzie mnie zabierają. Po pierwszej nocy pewnie już uwierzy , że to już jego dom i już go nigdzie nie zabiorą.
Ale się upiję dzisiaj :drinking:
Foty wkrótce :)

Posted

ja też będę piła....za Panią Izę i Ogryzia za ich szczęście i za Was też cioteczki bo jesteście WIELKIE i gdyby wszyscy ludzie mieli tyle serca i rozumu nie byłoby tylu psich nieszczęść, i za wszystkich którzy trzymali kciuki, i za tych co pomogli finansowo .... o qrcze ciężki wieczór będzie

Posted

fioneczka napisał(a):
ale Ci zazdroszczę .... wytarmoś go ode mnie proszę
:multi:

Wytarmosze :razz: i wymiziam :razz:

A Iza sie juz zalogowala.... nie wiem tylko czy odnalazla watek... przesle jej linka na gg..............

hyyyy.......... skoro zwinal sie w klebuszek i spokojnie spal ;D
Czuje facio, ze jest OK. Juz ufa?

happy :p

Posted

to jak już wszyscy wytrzexwieją, pocieszą się do bólu, popodziwiają zdjęcia z nowego domku - bo mam nadzieję, że takowe będą - to proszę o skumulowanie modłów, myśli i co tylko można i przeniesienie się na watek Szakala, który ma jakoś mniej szczęścia i domku dalej ni ma:-(

Posted

andzia69 napisał(a):
to jak już wszyscy wytrzexwieją, pocieszą się do bólu, popodziwiają zdjęcia z nowego domku - bo mam nadzieję, że takowe będą - to proszę o skumulowanie modłów, myśli i co tylko można i przeniesienie się na watek Szakala, który ma jakoś mniej szczęścia i domku dalej ni ma:-(

wlasnie o tym zaczynam myslec :placz:
Szakalek :( ... taki podobny do mojej Xeny :(

sprobuje w serwisie trojmiejskim.... moze 3 city bedzie szczesliwe dla psiakow z bialegostoku :razz:

Posted

Wybaczcie jakość , ale deszcz padał.Ale coś tam widać.

Lepsze będą już z nowego domku. Mamy jak w banku.
Wiecie co ryczeć mi się chce, idę posmarkam do Warki.
Happy end jak jasna cholera :placz:

Posted

nie chciałam nic wcześniej pisac...ale na tych ostatnich zdjęciach widac jak on schudł bardzo w porównaniu do pierwszych zdjęć...:-( widać karma w tym schronie nie służy psiunkom:shake: a przynajmniej nie bullowatym...

To czekam na dalsze wieści o maślanych oczkach i wtedy zmienię tytuł:diabloti:

Posted

Czekam na wieści jak kąpanie chłopaka. to będzie dopiero przeżycie....
ale najpierw z drogi prosto do weta , a potem już można odsapnać.
Oby Szakalowi się tak poszczęściło. Naprawdę Ogie to niesamowity szczęściarz.

Posted

allo allo
Ogryziu jak ci się podoba nowy DOMEK ?
co to za cisza ? .... ja wiem że musicie się dobrze poznać ale chyba dla nas też troszkę czasu znajdziecie

Pani Izo może jakaś relacja z podróży i pierwszej nocy w domku ... jak się nasz przystojniak sprawował ??

Posted

Iza napisze... tylko musi uwierzytelnic konto :) Ona moze wszystko czytac- ale nie moze pisac, hyyy. Dotarli szczesliwie- Ogryz cala droge spal :)
Po domu troszke wieczorkiem biegal ( w koncu sie wyspal ) , a Iza padala lulu :)))
Tez czekam na relacje z dzisiejszego dnia ;)

Posted

pędzelopka napisał(a):
No jakby tak na mnie czekali -----> :mad::mad:
to ja bym nic nie napisała tylko uciekała jak najdalej.

:eviltong:

:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: