arjuna Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 ja bym też zobaczyła, jak szkielecik teraz wygląda;) Quote
Morgan:-) Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Czy ktoś może wyjaśnic co się dzieje?? Izys przepadła jak kamień w wodę. Naobiecywała zdjęć i zaniemówiła. Bywa na forum, ale milczy. Czy ktoś ma jakieś sensowne wytłumaczenie?? Bo ja zaczynam sie już solidnie matrwić. Tymbardziej, że w zeszłym miesiącu pozbyła się jakiegoś szczeniaka i szukała 2 nowych - dla koleżanek ponoć. Izys czy mogłabyś się w końcu odezwać?? Bo z tego co widzę szukaja Cię ciotki nie tylko z tego wątku :mad: Quote
pędzelopka Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Piszę żeby uspokoić wszystkie ciotki. Była awaria techniczna więc Iza nie mogła korzystać ani z komputera , ani z komórki. Telefon już wymieniony , komputer będzie sprawny w przyszłym tygodniu. Sprawę szczeniaka i całą resztę wyjaśni Iza z ciotką rufusową.Już spokojnie można się do niej dodzwonić. Zbiegło się to z tą awarią i cała sprawa zaczęła wyglądać rzeczywiście dość nieciekawie. Na szczęście sytuacja się wyjaśniła. Ciotka Dorota zajmie się zdjęciami itp dopóki Iza nie będzie miała sprawnego sprzętu. Cierpliwości , w przyszłym tygodniu ciotka Iza będzie się przed wami tłumaczyć osobiście na watku , na razie przekazuje od niej te informacje. Dorota skrobnij tu coś po pracy, Iza ma jakieś zdjecia na karcie w tel. Quote
dczn Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Fajnie to napisalas Pedzelopka ;) Dzieki ;* Iza!!!!!! Wracaj!!!! Quote
fioneczka Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 długo mnie nie było ..... ale Ogryzia też nie ma : ( ciekawa jestem jak teraz wygląda i jak się miewa Quote
dczn Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 ehhh... no niech ta Izka naprawi compa :) tez z przyjemnoscia poogladam fotki Ogryzio Dracunia :))) wiem jedno---> na pewno utyllllllll.... nasz strongdog Quote
fioneczka Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 dalej cisza :-( ... zaczynam się poważnie martwić Quote
andzia69 Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 przez ponad miesiąc można chyba nawet mms wysłac do kogoś.... Quote
Morgan:-) Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 No cóż.... Ja już sie wypowiedziałam... Dla mnie sytuacja niezrozumiała i bynajmniej dziwna. Przecież są kafejki, znajomi i przenoście nośniki pamięci... Tylko mi nie mówcie, że to problem z pendrivem do jakiegos kompa się podłączyć :angryy: Quote
agnieszka32 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Ja też się niepokoję i zaglądam tu cały czas, a tu cisza i cisza :shake:. A może czas złożyć Izie wizytę poadopcyjną? :cool3: [FONT=Times New Roman][FONT=Verdana][SIZE=2]Iza, z całym szacunkiem, ale sytuacja jest już co najmniej dziwna, a chyba wszyscy mamy prawo wiedzieć, co dzieje się z psiakiem?[/FONT] [/FONT] Quote
dczn Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Ajjjjjjjj.... w niedziele sie widze z Iza- i wstawie zdjecia :-) Jesli nie bede mogla poradzic sobie z fotosikiem, to podam Pedzelopce, czy Morgance, czy komus.... A Iza ma juz Internet- rozmawialam z nia wczoraj na gg i pytalam czy byla na dogo- odpowiedziala, ze narazie nie chce tam wchodzic- bo az sie boi :) POza tym bardzo nie lubi , gdy sie "po niej jedzie"... wiec narazie z dogo daje na looz... I ja sie jej nie dziwie, oraz przewidzialam, ze tak bedzie po watku z Mamba :) Juz ja niemalze o zabicie psa podejrzewano, LOL... Ize.... Izke- takiego dobrego czlowieka. Nikt nie wierzyl, ze internetu nie ma. Tak jak tam pisalam, o co mnie tez zjechano- tak sie stalo. W sumie tamten watek mam gdzies- ja chce, zeby watek o Draco trwal. Wiec blagam was o wyrozumialosc. A foty Draca beda. Ona ma je na telefonie- a nie ma jak phona podlaczyc pod kompa :) Ciekawe jak nasz strongdog wyglada :D Quote
dczn Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 ImageShack - Image Hosting :: 0701091016gy7.jpg ImageShack - Image Hosting :: 0402091037yj4.jpg Ja na prawde nie wiem czemu, gdy wklejam linka to mam czerrrrwony krzyz ;] Nie dane mi wkleic fote tutaj................nie wiem czemu Quote
pędzelopka Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 ImageShack - Image Hosting :: 0701091016gy7.jpg Jaki fąfel :eviltong: Dorota pokaż jakieś ujęcie boczne , chcę zobaczyć tego brzuchala :eviltong: Quote
doddy Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Co sobie chłopak zrobił w nosa? Wygląda jakby kot mu przywalił. :lol: Quote
dczn Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 oczywiscie, ze widzialam :) i w tym tygodniu bede widziec sie raz jeszcze- z tym, ze teraz wezme wlasny aparat ;P bo te z koma od Izy sa faktycznie mizerne... Quote
arjuna Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 więcej zdjęć!! dajcie człowiekowi nacieszyc oczy! Quote
fioneczka Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Iza wracaj :-( chcemy fotki naszego Ogryzia ... Quote
izys Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 czesc dziewczyny.... wiem dlugo tu nie bylam .... pozniej mnie zalatwicie:mad: u dracusia wszystko wporzadku... na dowod tego jutro jestem z dorotka umowiona na sesje zdjeciowa i na spacer... wiec wiecej napisze.... i beda fotki grubAaska a i zdam relacje ostatnie... Ps. ile pies tej rasy moze najwiecej wazyc??? bo mi juz po malu ludzie zwracaja uwage czy on nie ma przypadkiem problemow z nadwaga:D nie dziwie mo sie po jedzeniu cale luzko mi zajmoje i spi i dla mnie nie ma juz miejsca Quote
dczn Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 co za twarz w avatarze :) hehehe - a jesli chodzi o "zamordowanego" psa z redlowa- to to bedzie raczej ta lecznica, Izka, ... co nam Dracusia "pokochali"... a nie Schronisko! Gdzie tam pies w schronie by zdechl... z glodu , buhahaha. Tam tez mysle, ze nie glod byl przyczyna. Pamietasz? Jak tam amstaffy kochaja? Natalia napisala na "gdynskim", ze tam sie nic nie wydarzylo. Na bank- to lecznica! Quote
Recommended Posts