Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 671
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy ktoś może wyjaśnic co się dzieje?? Izys przepadła jak kamień w wodę. Naobiecywała zdjęć i zaniemówiła. Bywa na forum, ale milczy. Czy ktoś ma jakieś sensowne wytłumaczenie?? Bo ja zaczynam sie już solidnie matrwić. Tymbardziej, że w zeszłym miesiącu pozbyła się jakiegoś szczeniaka i szukała 2 nowych - dla koleżanek ponoć.
Izys czy mogłabyś się w końcu odezwać?? Bo z tego co widzę szukaja Cię ciotki nie tylko z tego wątku :mad:

Posted

Piszę żeby uspokoić wszystkie ciotki.
Była awaria techniczna więc Iza nie mogła korzystać ani z komputera , ani z komórki. Telefon już wymieniony , komputer będzie sprawny w przyszłym tygodniu.

Sprawę szczeniaka i całą resztę wyjaśni Iza z ciotką rufusową.Już spokojnie można się do niej dodzwonić.
Zbiegło się to z tą awarią i cała sprawa zaczęła wyglądać rzeczywiście dość nieciekawie.
Na szczęście sytuacja się wyjaśniła.

Ciotka Dorota zajmie się zdjęciami itp dopóki Iza nie będzie miała sprawnego sprzętu.

Cierpliwości , w przyszłym tygodniu ciotka Iza będzie się przed wami tłumaczyć osobiście na watku , na razie przekazuje od niej te informacje.

Dorota skrobnij tu coś po pracy, Iza ma jakieś zdjecia na karcie w tel.

Posted

ehhh... no niech ta Izka naprawi compa :) tez z przyjemnoscia poogladam fotki Ogryzio Dracunia :))) wiem jedno---> na pewno utyllllllll.... nasz strongdog

Posted

No cóż.... Ja już sie wypowiedziałam... Dla mnie sytuacja niezrozumiała i bynajmniej dziwna. Przecież są kafejki, znajomi i przenoście nośniki pamięci... Tylko mi nie mówcie, że to problem z pendrivem do jakiegos kompa się podłączyć :angryy:

Posted

Ja też się niepokoję i zaglądam tu cały czas, a tu cisza i cisza :shake:. A może czas złożyć Izie wizytę poadopcyjną? :cool3:

[FONT=Times New Roman][FONT=Verdana][SIZE=2]Iza, z całym szacunkiem, ale sytuacja jest już co najmniej dziwna, a chyba wszyscy mamy prawo wiedzieć, co dzieje się z psiakiem?[/FONT] [/FONT]

Posted

Ajjjjjjjj.... w niedziele sie widze z Iza- i wstawie zdjecia :-)
Jesli nie bede mogla poradzic sobie z fotosikiem, to podam Pedzelopce, czy Morgance, czy komus....
A Iza ma juz Internet- rozmawialam z nia wczoraj na gg i pytalam czy byla na dogo- odpowiedziala, ze narazie nie chce tam wchodzic- bo az sie boi :)
POza tym bardzo nie lubi , gdy sie "po niej jedzie"... wiec narazie z dogo daje na looz...
I ja sie jej nie dziwie, oraz przewidzialam, ze tak bedzie po watku z Mamba :)
Juz ja niemalze o zabicie psa podejrzewano, LOL... Ize.... Izke- takiego dobrego czlowieka. Nikt nie wierzyl, ze internetu nie ma. Tak jak tam pisalam, o co mnie tez zjechano- tak sie stalo. W sumie tamten watek mam gdzies- ja chce, zeby watek o Draco trwal. Wiec blagam was o wyrozumialosc. A foty Draca beda. Ona ma je na telefonie- a nie ma jak phona podlaczyc pod kompa :)

Ciekawe jak nasz strongdog wyglada :D

Posted

oczywiscie, ze widzialam :)
i w tym tygodniu bede widziec sie raz jeszcze- z tym, ze teraz wezme wlasny aparat ;P
bo te z koma od Izy sa faktycznie mizerne...

• 2 weeks later...
Posted

czesc dziewczyny.... wiem dlugo tu nie bylam .... pozniej mnie zalatwicie:mad:
u dracusia wszystko wporzadku... na dowod tego jutro jestem z dorotka umowiona na sesje zdjeciowa i na spacer...
wiec wiecej napisze.... i beda fotki grubAaska
a i zdam relacje ostatnie...

Ps. ile pies tej rasy moze najwiecej wazyc??? bo mi juz po malu ludzie zwracaja uwage czy on nie ma przypadkiem problemow z nadwaga:D
nie dziwie mo sie po jedzeniu cale luzko mi zajmoje i spi i dla mnie nie ma juz miejsca

Posted

co za twarz w avatarze :) hehehe - a jesli chodzi o "zamordowanego" psa z redlowa- to to bedzie raczej ta lecznica, Izka, ... co nam Dracusia "pokochali"... a nie Schronisko! Gdzie tam pies w schronie by zdechl... z glodu , buhahaha. Tam tez mysle, ze nie glod byl przyczyna. Pamietasz? Jak tam amstaffy kochaja? Natalia napisala na "gdynskim", ze tam sie nic nie wydarzylo. Na bank- to lecznica!