andzia69 Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 basia0607 napisał(a):Dajcie znać Lamii . Ona jest od bulli. Wiem , że ma jeszcze asty pokrzyczkowe, ale kto wie ? Basiu...Lamia nie pomoze...jest zapchana krzyczkowskimi bidami:-( Gdyby ktoś chciał wspomóc finansowo psa to proszę w tytule wpisać "Ogryzek" Quote
Poker Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 wpłacę jednorazowo na gorąco 50 zł,kto da jeszcze? gdzie jest numer tego konta ? Quote
andzia69 Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 [quote name='Poker']wpłacę jednorazowo na gorąco 50 zł,kto da jeszcze? gdzie jest numer tego konta ? juz podaję: AST - Fundacja na Rzecz Zwierzat Niechcianych nr konta: 79 1160 2202 0000 0000 8061 3463 z dopiskiem OGRYZEK Quote
syniko Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Witam Proszę o nr.konta rano zrobię przelew na 50 zł ,a po 10-tym jeszcze coś dorzucę. Quote
Worel Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Doskonale, juz 3 osoby zadeklarowaly wplate...:multi: 200-300 + 50 + 50.:p numer konta juz jest..... czy mozna juz cos zadzialac? Quote
Rinuś Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='syniko']Witam Proszę o nr.konta rano zrobię przelew na 50 zł ,a po 10-tym jeszcze coś dorzucę. Jest wyżej :p On się tak nazywa?Ogryzek? jest piękny i strasznie nieszczęśliwy :-( Quote
marta23t Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 na razie mogę..30 zł:oops:jestem przed wypłatą...nr konta spisany..po 10 będę mogła dorzucić coś jeszcze w górę psinko kochana.. Boże, serce się kraja...:-(:-(:-(:shake: Quote
rufusowa Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 czarna rozpacz człowieka ogarnia kiedy widzi takie bestialstwo...i tak każdego dnia....ale jak tu siedziec z zalozonymi rękami i kiwać głową...trzeba malucha wyciągnąć dt mile widziany Quote
andzia69 Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 musimy uzbierac min. 600 zł na hotelik, no chyba, ze znalazłby sie dla niego chocby kojec u kogoś....ale dziewczyny z B. działają, dzisiaj mają iść rozmawiać z kierownikiem, mają zapytac w hoteliku niedaleko B. czy przyjmą tam psa nieszczepionego, pewnie zapchlonego i na dodatek z ranami... idę na niebieskie forum i napiszę, ze na psiaka jest deklaracja już w tej chwili 200(300) +50+50+30 czyli juz 330 (430) zł:multi: Quote
agnieszka32 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Wpłaciłam 500 zł - przed chwilą zrobiłam przelew. Deklarowałam 200 zł - 300 zł, ale nie ma na co czekać, ten sadysta może psa wykończyć, zanim uzbiera się resztę. Jeśli pozostałe osoby, które się zadeklarowały, też wpłacą, to będziemy miały już przynajmniej na początek. Wyciągajcie psiaka, póki jeszcze można!!! Kochany Ogryzku, będzie dobrze, musi być !!! Trzymaj się psinko Quote
fioneczka Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 wysyłam stówkę na Ogonka .... "wyżebrałam" ale jest!!!!!! w górę malutki .... będzie dobrze Quote
andzia69 Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 dziewczyny!!!! jestescie wielkie i kochane!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
fioneczka Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 agnieszka32 500 na Ogonka, 300 na Szakala ..... JESTEŚ WIELKA dziękuję .... wiesz Ogonek wygląda jak moja Fiona Quote
agnieszka32 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 fioneczka napisał(a):agnieszka32 500 na Ogonka, 300 na Szakala ..... JESTEŚ WIELKA dziękuję .... wiesz Ogonek wygląda jak moja Fiona Nie dziękujcie, bo nie ma za co, pomagam tak jak mogę. Sama mam 11 miesięczną sunię amstaffkę, którą kocham nad życie i serce mi krwami, jak czytam o tym, co ludzie (czyt. potwory) potrafią zgotować psiakom. To WY JESTEŚCIE WIELKIE!!! Quote
fioneczka Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 andzia czy możesz podać więcej informacji o Ogonku. ups co ja ztym Ogonkiem wiadomo że Ogryzek :) jego historia, jaki jest w stosunku do ludzi, do innych zwierząt itd no i najważniejsze z deklarowanych kwot jest już na hotelik ... zabierzecie go stamtąd ? co na to Fundacja ? no i pytanie odnośnie hoteliku ... 600 zł m-c ..... czyli to już z jedzonkiem i opieką vet ? no i pewnie w ogrzewanych boksach ! ja się za bardzo nie znam ale jeżeli to boksy na powietrzu i bez karmy to cena dla mnie kosmos :crazyeye: no i może jakieś wieści o Szakalku ... co z nim ? Quote
andzia69 Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Fioneczka - czekam na wiadomości - doddy miała jechać do Szakala, a dziewczyny z B. do schronu.... To 600 zł to z karmą, hotelik w Radomsku, przy lecznicy-ale to niestety daleko od B....i co zrobimy jesli kasy braknie??? znowu do schronu???? cytuje dziewczyny z B.: "Teraz trochę brutalnie , ale prawdziwie. My bardzo chcemy mu pomóc. ale. tu trzeba z głową. potrzebujemy stałego zaplecza finansowego.czasem bywa tak , że na początku kiedy pies potrzebuje pilnej pomocy deklaracje wpłat są. są wpłaty. a kiedy pies juz wyciągnięty - bezpieczny , zainteresowanie słabnie. Nie możemy sobie pozwolić na sytuacje gdy wysyłamy powiedzmy ogryzka do hoteliku tam gdzie podawałaś - drugi koniec Polski - po czym kończą się pieniądze , ludzie zapominają i na gwałt trzeba go zabierać. gdzie zabierać. kto podejmie się jeżdżenia , pilnowania koordynowania pilotowania adopcji. to musi być człowiek stamtąd. My wszystkiego nie dopilnujemy z drugiego końca kraju. Do pełnego sukcesu potrzebujemy - stałych deklaracji wpłat, potrzebujemy człowieka z tamtych okolic , który pomoże tego wszystkiego przypilnować. Najlepiej gdyby znalazł się tymczas - o wiele mniejsze koszty , a ten pies może długo szukać domu -jest agresywny do psów. A tu trzeba karmę , trzeba weta itp. Ta wpłata Agnieszki to masakryczna jest. Wielkie serducho Mamy powiedzmy na miesiąc gdzie go umieścić za takie pieniądze. Ale nie możemy dopuścić do sytuacji , że jakoś to będzie , kasa się znajdzie , a będzie potrzeba nagłego zabierania psa gdziekolwiek bo w portfelu pusto. A później do schroniska z powrotem? Może to brzmi bezuczuciowo czy nawet okrutnie , ale musimy myśleć długoterminowo. " a co do Ogryzka (nie Ogonka :)) pies został przywieziony do schronu z interwencji - biegał po ulicach miasta, nie lubi innych psów (suki raczej toleruje), miał/ma pana...tylko pan nie trzeźwieje..... Quote
fioneczka Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 jest kasa i jest problem i ja to wszystko doskonale rozumiem !!! że kasy może zabraknąć, że nie lubi innych psów itp ale w takim razie po co zbieranie pieniędzy, po co wzbudzanie nadziei że damy radę mu pomóc może teraz zabrzmi bezdusznie to co ja napiszę, ale może jeżeli nie można go zabrać z tego miejsca to lepiej skrócić jego cierpienie Quote
Recommended Posts