Lulka Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 kochani !!!!!!!!!! Malutka ma domek!!!!! Zostaje w DT na zawsze :multi::multi::multi: dziekuje cioteczkom za ogloszenia, za podnoszenie wątku i trzymanie kciuków!!!!! :loveu::loveu::loveu: Poprosze o przeniesienie do działu juz w nowym domku :p:p:p Quote
gonia66 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Lulka napisał(a):kochani !!!!!!!!!! Malutka ma domek!!!!! Zostaje w DT na zawsze :multi::multi::multi: dziekuje cioteczkom za ogloszenia, za podnoszenie wątku i trzymanie kciuków!!!!! :loveu::loveu::loveu: Poprosze o przeniesienie do działu juz w nowym domku :p:p:p Lulka!!!!!!!!!!!!!!!!No coś Ty???Naprawdę????NA zawsze??To już pewna wiadomość na 100%??????:multi::multi::multi::multi:Jejku!!!!Jesli tak to ja normalnie jestem mega happy!!!!!!!:multi::multi::multi::multi: Quote
dusje Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 dusje napisał(a):Myszka wskakuj na pierwsza.....z cicha nadzieja pozostaje ze moze DT nie bedzie chcial sie z toba rozstac;) to juz tyle czasu i wzajemnego przywiazania:lol:dusje napisał(a): A moze Pani od tej zaginionej Zuzi pokochalaby Myszke? Trzeba by jeno delikatnie zaproponowac;) Jak ja sie ciesze tak wspanialym zakonczeniem i chyba mialam ciut intuicji,gdy pisalam w swoim poscie z 4 stycznia to co na czerwono, a moze udalo mi sie przeslac telepatycznie prosbe?;) Myszko, wiele szczescia malenka u boku kochanej rodziny:multi: Quote
Lulka Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 na 100%!!!! info dostalam juz w sobote, ale nie pisalam dopoki nie dostalam potwierdzenia wlasnie w 100% :loveu::loveu::loveu: jeszcze raz wielkie dzieki wszystkim za pozytywne mysli i za wszystko :loveu: Quote
Wet-siostra Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 SUUUUUUUUUUUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi: To lubię!!!!!:lol: Quote
jkp Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Wszystkiego dobrego MYSZKO :multi: w nowym domu !! :multi::lol::cool3: dla nowych Państwa !!! Quote
Lulka Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 a to tylko izabellah-aldonda moze takie rzeczy :p Quote
t_kasiek Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Lulka napisał(a):kochani !!!!!!!!!! Malutka ma domek!!!!! Zostaje w DT na zawsze :multi::multi::multi: dziekuje cioteczkom za ogloszenia, za podnoszenie wątku i trzymanie kciuków!!!!! :loveu::loveu::loveu: Poprosze o przeniesienie do działu juz w nowym domku :p:p:p SUPER !!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts