Dzidtka_Gl Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 no to już oficjalnie mogę się pochwalić, że biega mi po domu nowy mężczyzna ;) :loveu: [SIZE=5]Dilemma Introduction :loveu: fotki gdy miał jakieś 2 i pół miesiąca, nowe zrobie niedługo ojciec : MULTI BIS WINNER WORLD CHAMPION 2006 INTERNATIONAL CHAMPION SPANISH CHAMPION PORTUGESE CHAMPION GIBRALTAR CHAMPION POLISH CHAMPION FINNISH CHAMPION SERBIAN CHAMPION MACEDONIAN CHAMPION NO.2 ALL BREED IN SPAIN 2007 OPENED CROATIAN & GREEK CHAMPIONSHIP :loveu: [SIZE=5]Shiawandi Production :loveu: matka: INTERNATIONAL CHAMPION SPANISH CHAMPION PORTUGUESE CHAMPION GIBRALTAR CHAMPION LUXEMBURG CHAMPION SLOVENIAN CHAMPION SERBIAN CHAMPION MACEDONIAN CHAMPION SLOVENIAN CLUB CHAMPION OPENED CROATIAN & GREEK CHAMPIONSHIP MULTI BOG WINNER :loveu: [SIZE=5]Shiawandi Maxima :loveu: tu dumni rodzice mama http://img227.imageshack.us/img227/6211/maximaskox4.jpg tata http://img227.imageshack.us/img227/3839/pipbcn2ao2.jpg http://img139.imageshack.us/img139/4085/03za7.jpg Quote
Nasza Sfora Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 NOOOOOOOOO NOOOOOOOOO:crazyeye: PIĘKNE STWORZENIE:huh: ILE TAJEMNICY:mad: Mam wlasciwie jestem pewien że po rodzicach odzidziczy wszystko. Gratulujemy sprowadzenia do :terazpol:takiego pieska po takich ciekawych rodzicach. Choć z drugiej strony:zly7:-konkurencja Vaderka. Miałem okazje widzieć tatusia osobiście robi zajebiste wrażenie. Życzymy powodzenia i połamania ringówki na ringach:painting: :Dog_run: Quote
Dzidtka_Gl Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 tatuś efekciarski ale ja i tak chyba wole Maxime ;) zdjęcia tatusia Quote
martyna. Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Piękne dziecko :loveu::loveu: Moje gratulacje :klacz: Rodzice robią wrażenie :iloveyou: Quote
IwonaK Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 http://img139.imageshack.us/img139/9258/041bd3.jpg Moje uluione zdjęcie Pipa i Maximy:loveu:, z takim boskim pieskiem :loveu:to idzie szaleć na wystawach. Ja życze ( skromnie) Zw,ŚW:multi: Quote
Dzidtka_Gl Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 prawie 4 miesięczny Indi ( bez 3 dni ) Quote
martyna. Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Napisze krótko... O kurde :loveu: Co za szyja :crazyeye::iloveyou: Quote
Dzidtka_Gl Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 już słyszałam , że w opini jednej z hodowczyń polskiej szyja jest za długa :) życze sobie w hodowli same za długie szyje :diabloti: Quote
Nasza Sfora Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 NO NO SZYJAK JAK SIĘ PATRZY:crazyeye: :Dog_run: Quote
PaMa Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Lepiej Anka za długa niż jak jej nie ma wcale !!!!!!!!!Śliczny a szyja extra !!!!!!!!! Quote
Dzidtka_Gl Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 dzisiajsze fotki, na zdjęciach Indy ma 5 miesięcy i 10 dni Quote
Joanna G Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Dzidtka no fajny ten "mopik" hehheheee . Cholerka znowu rośnie mi konkurent na grupe :placz: A tak poważnie to życze temu malcowi samych sukcesów ,po takich rodzicach wart jest tego chłopak :) Quote
Nasza Sfora Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 NO NO I rośnie super zapowiadający się PSIAK:loveu: Na foteczkach rewelka i tylko nam brakuje go ujżeć na żywo;) :Dog_run: Quote
Dzidtka_Gl Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 nie raz zobaczycie ;) na razie strach zapeszyć i pewnie jakieś czerwone kokardki powinnam mu wiązać :diabloti: Quote
Dzidtka_Gl Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Indy ma już 6 i pół miesiąca i nawet czasem już podnosi nogę ;) Quote
AgataM Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 :crazyeye:Śliczny malec, aż miło popatrzeć;) Quote
Dzidtka_Gl Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 dzisiejsze fotki , Indy 7 i pół miesiąca Quote
Dzidtka_Gl Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 widziałam, że Agata dałą fotkę Dyźka z dzisiejszego spaceru to ja dam z wczorajszego... chyba mieszkam w innej strefie klimatycznej ;) to na pierwszym planie to Indy ;) a to coś z tyłu to Joy ( sorki za jakość ) Quote
agata56 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 hehe u Ciebie to psiaki czyste wróciły :) ... z tego co spłynęlo z Dyzka mogłabym piaskownicę w domu dzieciom zrobić :):razz:... no ale dzisiaj troszke pruszy - chociaz troche ładniej za oknem się zrobiło :) Quote
Dzidtka_Gl Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 tylko, że za kilka dni to wszystko zacznie topnieć... a wtedy to usiąść i po spacerze i :placz: Quote
Dzidtka_Gl Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 ponieważ po Łodzi na 2 stronach pojawiły się nie fajne fotki Indiego ( a to siedział, a to się wiercił ) zrobiłam mu nowe ( swoją drogą specjalnie przeglądnełam moją stronę i ja jakoś nie daje wogóle zdjęć konkurencji... nawet tych nie udanych ;) ) Mł.Ch.Pl.,Mł.Zwycięzca Klubu :loveu: Dilemma Introduction :loveu: , 10 i pół miesiąca Quote
Figarro Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Dzidtka_Gl'] na pierwszym planie to Indy ;) a to coś z tyłu to Joy ( sorki za jakość ) [/img][/QUOTE] Fajnie wyglądają w tym śniegu .Czy planuje pani szczenięta po swojej łaciatej suczce ? Quote
Recommended Posts