Agga Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Ahh no to dobrze:lol: To kiedy do córci przyjeżdżasz w odwiedzinki :grins:??? A córcia kiedy mamusię odwiedzi?? :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: :drinking:nie da się tego dogo czytac bez :drinking::drinking::flaming: No co TY, aż tak źle?:eviltong: Quote
Saint Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 :drinking: :drinking: :drinking: dzień dobry wieczór :) :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Agga Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 [quote name='Saint']:drinking: :drinking: :drinking: dzień dobry wieczór :) :drinking: :drinking: :drinking: No tak a co Twoja kobita na to????:eviltong: Quote
kate_m. Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Rany, ale Dogomaniaków - weteranów tu się zebrało! Jestem pod wrażeniem :-) To pisałam ja - dogomaniaczka - obserwatorka - weteranka (chociaż w porównaniu do niektórych Dogomaniaków to ja żółtodziób jestem, tylko 4 lata na forum...). Quote
Shetanka Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Oj, a ja myślałam że jak ktoś od 05 jest to jest długo :crazyeye: no, ja 'tylko' dwa lata :roll: Quote
Justa Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 zdrówko ! :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Linka Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='Agga'] No tak a co Twoja kobita na to????:eviltong: owa 'kobita' musiałaby baczniej przyjrzeć się jego zachowaniu :mad::eviltong: Quote
Agga Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='Linka']owa 'kobita' musiałaby baczniej przyjrzeć się jego zachowaniu :mad::eviltong: Saint zięciu zacznij się bać. Jeśli ona odziedziczyła cechy po mnie masz lekko mówiąc przekichane :eviltong: Quote
Rav Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 helo :) ja dam co niektórym po uszach za piernika :P witam po paru ładnych latach :P kurcze ale dawno mnie tu nie było:diabloti: Quote
Justa Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Rav :multi: Twoje zdrówko ! :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Agga Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 helo :smile: ja dam co niektórym po uszach za piernika :P witam po paru ładnych latach :P kurcze ale dawno mnie tu nie było:diabloti: To, że ten o to osobnik się tu odezwał to moja zasługa hihihi Stary piernik powrócił na stare śmieci rav braciszku napij się :drinking: Quote
Rav Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 :beerchug: aaa ale jajka witaj Siostra no Twoja Twoja zasługa ale nie powiem przez 5 lat 500 postów hmmm rekordzista ;d Quote
Agga Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='Rav']:beerchug: aaa ale jajka witaj Siostra no Twoja Twoja zasługa ale nie powiem przez 5 lat 500 postów hmmm rekordzista ;d rav następnym razem jakbyś chciał zapomnieć hasło i zniknąc na kilka lat złóż je u mnie w depozycie :eviltong: Quote
Rav Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 zawsze bylem małomówny :P no chyba złożę w depozycie ;d mała konkluzja baaardzo sie zmieniła dogo nie wiem czy na dobre, ale reklam itp. widzę wokół w piz.........u ;d nie ma jak komercha ;d cholera nie wiem wylecę za to? :D nie znam obecnych zasad ;d Quote
Agga Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 zawsze bylem małomówny :P no chyba złożę w depozycie ;d Tak małomówny hihihi. Ostatnio oglądałam zdjęcia ze zlotu gdzie byłeś. Jedno dostałeś na gg:evil_lol: nie znam obecnych zasad ;d To poczytaj regulamin :evil_lol: Quote
Rav Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 jesli regulamin ma wygladac tak jak te posty czyli poprzedzielany reklamami daruje sobie ;d hmm co do zdjec no czasem nie panowalo sie ;d ale jakie przezycia ....... Quote
Agga Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 jesli regulamin ma wygladac tak jak te posty czyli poprzedzielany reklamami daruje sobie ;d nie skomentuje :diabloti: hmm co do zdjec no czasem nie panowalo sie ;d ale jakie przezycia .... No tak niektórzy gubili gumki w lesie. Robili ludziki z tektury :evil_lol: Quote
Agga Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='Rav']z racji wieku i postępu obecnie wycinam ludziki z blachy ocynkowanej :D No dobrze można i tak A o gumeczkach nic nie napiszesz. Przeciez to twoje były:evil_lol: Quote
Rav Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 z racji wieku i postępu obecnie wycinam ludziki z blachy ocynkowanej :D Quote
Rav Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Siostra widze ze wyprzedzasz moje odpowiedzi ;p haha widze ze kasa z rekamy moze i jest - forum ladne pikne kolorowe ale nie pomaga w normalnej dzialalnosci forum :D albo czytasz w moich myslach i wiesz co bede odpisywal ;d co do gumek nie wypowiadam sie na forum, w scislym gronie to co innego ;d Quote
Agga Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 No ja właśnie nie wiem dlaczego widziałam co napiszesz:evil_lol: No w końcu Twoja siostra no nie. Telepatia :evil_lol: No dobra ja i tak wiem swoje:diabloti: Quote
asiunia Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 nie wierze:eek:hanysku Ty jeszcze żyjesz?|:eviltong: Quote
BBeta Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Ja weteranem jeszcze nie jestem, ale pamięta ktoś temat o agresywnym dogu niemieckim? :diabloti: Quote
KaRa_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 BBeta napisał(a):Ja weteranem jeszcze nie jestem, ale pamięta ktoś temat o agresywnym dogu niemieckim? :diabloti: Oczywiście:lol: Quote
Recommended Posts