LeCoyotte Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [quote name='Rinuś'] Nooo :evil_lol: piernikowo - rydzykowo :eviltong: Z drugoego czata to ja tylko kojota pamiętam z obecnych tutaj :diabloti: bo my to następne pokolenie:evil_lol: Ja się dopiero w 2006 zarejestrowałem, ale czytywałem dgm do 2005. Mimo że ja to nie weteran do da się zauwazyć jak się dgm zmieniła tylko od '05:shake: Quote
Justa Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Ja trafiłam na Dogo zanim trafiła do mnie Galina i forum to kiedyś było dosłownie kopalnią wiedzy na temat wychowania, pielęgnacji - większości rzeczy dowiedziałam się właśnie tutaj.. Tutaj zapadła decyzja - sznaucer i żaden inny. Potem przyszły czasy moderowania, atmosfera jednak stała się delikatnie mówiąc mało przyjemna. Ze wzglądu na użytkowników i nie tylko. Coraz rzadziej miałam ochotę wszystko czytać, wraz z rozrostem forum nowi użytkownicy byli jeszcze bardziej anonimowi. I tak - dogo straciło tą duszę. Pamiętacie sprawę Rotti? Forumowicze - ci którzy ją znali i ci którzy nie dostali takiej okazji od losu - pisali słowa otuchy. Wchodziłam na temat jej poświęcony i czułam ogromną jedność dogomaniaków. Wyczekiwanie na wieści ze szpitala.. Zauważcie, że ludzie do dzisiaj palą świeczki. Niesamowite. Prawda jest taka, że wraz z rozrostem forum straciło na jakości. Dużo wartościowych tematów zniknęła. Ja w tej chwili wchodzę tutaj głównie po to, żeby się rozerwać, pośmiać. Z jednej strony szkoda, z drugiej - dobrze, że jest ten off. fotoblogi. - - - - To się wyżaliłam :eviltong: :drinkig: :drinkig: :drinkig: :drinkig: Quote
Agga Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [quote name='Marcino1978'] normalnie cofnelismy się w czasie :eviltong: Marcino dzięki Tobie :p :* Stare dobre czasy. A tego naszego pierwszego czatu to chyba już nie ma:roll: Quote
Saint Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Zasadniczo chyba mogę podpisać się pod tym, co napisała Justa ;) Wartościowe tematy poginęły, czy to za sprawą ciągłych modernizacji, czy w zalewie tematów-śmieci. Kiedyś rzeczywiście była to skarbnica wiedzy, teraz już niekoniecznie. Ale DGM kiedyś tworzyli przede wszystkim ludzie.. Ci wspaniali, których łączyła jedna pasja.. Ci, których pamięta się po dziś dzień i nigdy nie zapomni.. Chyba właśnie tyle zostało Nam ze starej DGM. Tęsknota, wspomnienia i My sami.. :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Agga Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [quote name='Saint']Zasadniczo chyba mogę podpisać się pod tym, co napisała Justa ;) Wartościowe tematy poginęły, czy to za sprawą ciągłych modernizacji, czy w zalewie tematów-śmieci. Kiedyś rzeczywiście była to skarbnica wiedzy, teraz już niekoniecznie. Ale DGM kiedyś tworzyli przede wszystkim ludzie.. Ci wspaniali, których łączyła jedna pasja.. Ci, których pamięta się po dziś dzień i nigdy nie zapomni.. Chyba właśnie tyle zostało Nam ze starej DGM. Tęsknota, wspomnienia i My sami.. :drinking: :drinking: AMEN!!!! :drinking: Quote
lupak Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking:Tak jest, AMEN ale... niby się rozmyło a są perełki i wartościowe posty, tylko o wiele trudniej je znaleźc. Quote
Rinuś Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 [quote name='LeCoyotte']bo my to następne pokolenie:evil_lol: Ja się dopiero w 2006 zarejestrowałem, ale czytywałem dgm do 2005. Mimo że ja to nie weteran do da się zauwazyć jak się dgm zmieniła tylko od '05:shake: Kojocie za kilka lat też będziemy weteranami :evil_lol: Dogo się zmieniło...ja też zanim sięz zajerestrowałam czytałam trochę dogo...różnicę da się zauważyć niestety... Mi osobiście nie podoba się nowy wygląd i zasady jakie tutaj panują... VIP-y?Lekka przesada jak dla mnie. Quote
Marcino1978 Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 a pamiętacie jak sie nazywał ten topic - chyba Diany gdzie były wyciagane różne fajne teksty z forum? :roll: nie pamietam nazwy a dobre to było :eviltong: Quote
Diana14 Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Oh to Wy żyjecie jeszcze:evil_lol:??? Miło widzieć znajome nicki :) tęskno za Wami i "dawnym" dogo...:-( No cóż melduję się po długiej nieobecności, kolejny stary piernik (a raczej pierniczka;)) Szkoda, ze ten temacik z cytatami przepadł, było się z czego pośmiać:lol: Quote
malawaszka Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 hahaha noo ten temat był świetny :evil_lol: ile łez ze śmiechu na nim wylałam :lol: Quote
Diana14 Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Heh no było wtedy sporo śmiechu na dgm :D ach i te nocne chaciki:eviltong: Malawasiu wiesz, ze ja do tej pory nawet pamietam kiedy masz urodzinki:evil_lol:wtedy co nasz Ravcio:razz: Quote
lupak Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Diana14 napisał(a):Oh to Wy żyjecie jeszcze:evil_lol:??? Podobno złego diabli nie biorą :evil_lol: Diana14 napisał(a):Szkoda, ze ten temacik z cytatami przepadł, było się z czego pośmiać:lol: Reaktywacja!!! Codziennie perełka się trafia. Kto wie czy nawet nie więcej niż za dawnych czasów ? ;) Quote
Saint Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 lupak napisał(a):Podobno złego diabli nie biorą :evil_lol: do nieba za daleko, a w piekle miejsca brak :evil_lol: Quote
Justa Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Diana14 napisał(a):Oh to Wy żyjecie jeszcze:evil_lol:??? Miło widzieć znajome nicki :) tęskno za Wami i "dawnym" dogo...:-( No cóż melduję się po długiej nieobecności, kolejny stary piernik (a raczej pierniczka;)) Szkoda, ze ten temacik z cytatami przepadł, było się z czego pośmiać:lol: Diana byłaś w tym roku na krajówce w Warszawie? Bo jeśli tak, to chyba Cię widziałam z oddali :cool1: Quote
Diana14 Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 lupak ja już za stara na reaktywację, czasu mało, pracy dużo plus nauka i psy mi doszły (z jednego od którego zaczynałam na dogo się zrobiły 4:roll:). I wogóle jakoś tak na jesień tracę dobry humor i energię. Będę czekac na Wasze pomysły;) Saint ja bym powiedziała, że chciałabym do nieba, ale w piekle tylu znajomych:evil_lol: Justa byłam na krajówce, ale się trochę zmieniłam bo teraz jestem jasną blondynką. Wystawiałam swoją śniadą sunię, a później na BOG I sunię blue merle znajomej. Jutro w NDMie też będę :) Quote
KaRa_ Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Ja w jakiś sposób też czuje się jak weteran dogo:lol: zasiedziałam się tutaj pare lat:roll: Quote
Bewarka Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Ja weteranem nie jestem, ale pamiętam trochę jak to było jak się rejestrowałam i wcześniej zresztą też, bo co nie wpisałam czegoś w wyszukiwarce o psach to zawsze na pierwszej stronie wyskakiwała mi Dogomania...;) Nie dziwie sie, że się uzależniłam i pogorszyłam sobie wzrok :diabloti: A teraz? Gdzie moje uzależnienie się podziało?! Pytam sie! :cool3: Ach...Pozwolicie, że się napiję? :drinking: Quote
Agga Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Oh to Wy żyjecie jeszcze:evil_lol:??? Miło widzieć znajome nicki :smile: tęskno za Wami i "dawnym" dogo...:-( No cóż melduję się po długiej nieobecności, kolejny stary piernik (a raczej pierniczka;-)) Szkoda, ze ten temacik z cytatami przepadł, było się z czego pośmiać:lol: Diana witaj:multi: Stara pierniczko:eviltong: Niestety fajne tematy przepadły:roll: Dianko wspominałaś rav - ten stary ale to bardzo stary piernik ma się dobrze ino hmm zapomniał hasła na dogo:mad: Czasami pogadamy sobie na gg Saint ja bym powiedziała, że chciałabym do nieba, ale w piekle tylu znajomych:evil_lol: No wiesz co Dianko. Mówisz, że do Nieba Ci nie po drodze:eviltong: Quote
Justa Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Diana14 napisał(a):Justa byłam na krajówce, ale się trochę zmieniłam bo teraz jestem jasną blondynką. Wystawiałam swoją śniadą sunię, a później na BOG I sunię blue merle znajomej. Jutro w NDMie też będę :) No to myslę, że na 99% Cię widziałam, ale pewna nie byłam, więc nie podchodziłam. Już pomijając fakt, że stwierdziłam, że i tak mnie nie pamiętasz :eviltong: Quote
XXL Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 a ja jestem weteranem ? czy mi sie zdaje ? hahah pozdro wy staruchy (agga...itd) i mlodsze grono :) co do piekielka to ja mam tam extra miesce juz zajete:) pozdrowka i pewnie sie zobaczymy na wystawie w poznaniu:) Quote
Diana14 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Justa jasne ze bym pamietała. Rzecz w tym, ze ja na wystawach jestem zakręcona i trzeba do mnie zagadywać. Nie wiem czy kojarzycie Justynke od corgisiów tutaj z forum. Ona własnie mnie poznała i podeszła. Za to ja jej nie poznałam tak się dziewczyna zmieniła! Agguniu to pozdrów tego starego piernika ode mnie:evil_lol: KaRa muszę Cię zmartwić...ale według mej opinii łapeisz się do weteranów :eviltong: XXL jak Twoja Agrafka słodka:razz:? Quote
Justa Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Diana14 napisał(a):Justa jasne ze bym pamietała. Rzecz w tym, ze ja na wystawach jestem zakręcona i trzeba do mnie zagadywać. Nie wiem czy kojarzycie Justynke od corgisiów tutaj z forum. Ona własnie mnie poznała i podeszła. Za to ja jej nie poznałam tak się dziewczyna zmieniła! Następnym razem Cię dopadnę :diabloti: bez krępacji :eviltong: Wystawiający zazwyczaj są zakręceni i czasem nie warto im wchodzić w drogę, bo gotowi ukatrupić ze stresu :evil_lol: A gdzie miesiekesa się podział? :razz: Jakieś pół roku temu z nim na gg gadałam.. :roll: Quote
Diana14 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Justa spokojnie, ja zdenerwowana czasem jestem (najbardziej jak cudzego psa wystawiam), ale nikt jeszcze fizycznie z tego powodu nie ucierpiał:eviltong:(o psychice nie będę się wypowiadać:evil_lol:) A pamiętacie jeszcze Benię i Bostka, Koronę, Dede, Lazy (pisze coś jeszcze na forum?), Komara, banjo, Louis, Kamilapon, KIRI, mami vel abs, mrówkę, Patikujek, sh_maniak, agatha, Matisse, Cobrę, PIKĘ...??? Quote
Recommended Posts