Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wow i rav-a tu agus sciagnela no no old sql :) fajnie widziec stare nicki (pyski) pozdrawiam serdecznie wszystkich i napisze niestety zadko mam czas na pogadanie z wami agga odezwij sie czasme na gg Linka agrafka skonczyla cie... wiec mozna isc na spacer:)

Posted

Ravciu jejku jak miło Cię widzieć:multi:!!! Jeszcze mi tu Popka brakuje do kompletu:evil_lol:
A ludziki tekturowe to i ja pamiętam, Rav je zmuszał do brzydkich rzeczy:eviltong:
I nie zapomne Ci jak we mnie chciałes kanapką z czekoladą rzucić! Mam dowody nawet:lol:

Posted

lupak napisał(a):
Dog był fajny, ale miło wspominam też serial, ten no..... baski były, kociambry i castingi ;) :drinking::drinking::drinking:

inspektor psiak:evil_lol:

Posted

baffi2 napisał(a):
ja co prawda na dogo dopiero od półtora roku ale się poczęstuję fiolecikiem:diabloti:
Lubię czytać jak ktoś jest krócej ode mnie...:diabloti: I też się napiję :evil_lol:

:drinking::drinking::drinking:

Posted

Diana14 napisał(a):
Ravciu jejku jak miło Cię widzieć:multi:!!! Jeszcze mi tu Popka brakuje do kompletu:evil_lol:
A ludziki tekturowe to i ja pamiętam, Rav je zmuszał do brzydkich rzeczy:eviltong:
I nie zapomne Ci jak we mnie chciałes kanapką z czekoladą rzucić! Mam dowody nawet:lol:

No pewnie, że zmuszał ludzika do gimnastyki.:evil_lol:

agga odezwij sie czasme na gg

Oczywiście, że się odezwę.

Posted

[quote name='banjo']Witam i ja... może mnie jeszcze ktos pamięta ze starej ekipy.... kiedy to było jak się na DGM non stop siedziało:roll:.
Fiolecik dla Was:lol::drinking::drinking::drinking:[/QUOTE]

Ja pamiętam ja pamiętam !!! :multi:
Nawet kiedyś spotkałyśmy się na jakiejś Warszawskiej..

Co u małego szkraba i Vanity? ;)

Posted

Witam i ja... może mnie jeszcze ktos pamięta ze starej ekipy.... kiedy to było jak się na DGM non stop siedziało:roll:.
Fiolecik dla Was:lol::drinking::drinking::drinking:

Posted

Vanity obecnie ma głupawkę po cieczce:lol:. W Kacperku nadal zakochana, chociaż on ją baaardzo męczy (ostatnio poslużyła młodemu jako kartka i ją pomalował flamastrem:lol:).
Brakowało mi gadania na DGM ze "starym";) towarzystwem... niestety teraz czasu za wiele to nie mam:lol:... praca, dziecko, pies, mąż:lol:, rozdwajająca sie siostra lada moment:cool3:

Posted

[quote name='Justa']A może jakimiś fotkami nasz uraczysz? :>[/QUOTE]

Proszę bardzo:lol:;)
mój synek:
[img]http://images26.fotosik.pl/255/5ee822f2815f1690med.jpg[/img]

mój synek z Vanity:
[img]http://images28.fotosik.pl/226/725baec37e4bde1emed.jpg[/img]

Posted

Banjo :loveu::loveu:

Rany, Vanity już 4 lata ma :crazyeye:
Przed chwią była szczeniaczkiem :placz:

Pamiętasz to?

[img]http://foto.onet.pl/upload/5/50/_407432_n.jpg[/img]

Teraz to już zupelnie inna Kaja :-(

Posted

Anetta no pewnie że pamiętam:multi:. Vanity to niedługo juz 5 lat skończy a Kacper za miesiąc to juz 2 latka kończy (a moja siorka- ta od Emi bulterierki ze zdjęcia właśnie jest na porodówce)...
Jak fajnie was widzieć:loveu: od razu wracają wspomnienia jak sie siedziało non stop na DGM i gadało z wami:p

WŁAŚNIE ZOSTAŁAM CIOCIĄ :loveu::multi:... (siostra męczyła się od 1 w nocy do 14.20:crazyeye:)
fiolecik dla każdego:drinking::drinking::drinking::drink1::drinking:

Posted

[COLOR=DarkGreen][B][COLOR=Black]banjo [/COLOR]no pewnie, że CIĘ pamiętamy.
A czas strasznie szybko płynie. Gratulacje ciociu :loveu:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Rav']hej hej:)
witam witam reszte osob ktore sie dolaczyly do topica:)
zapraszam na zawody 14-15.11 w myslowicach to sie zobaczymy:D[/quote]
Czy piszesz o Silesianie ? My będziemy ;)