XXL Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 wow i rav-a tu agus sciagnela no no old sql :) fajnie widziec stare nicki (pyski) pozdrawiam serdecznie wszystkich i napisze niestety zadko mam czas na pogadanie z wami agga odezwij sie czasme na gg Linka agrafka skonczyla cie... wiec mozna isc na spacer:) Quote
Diana14 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Ravciu jejku jak miło Cię widzieć:multi:!!! Jeszcze mi tu Popka brakuje do kompletu:evil_lol: A ludziki tekturowe to i ja pamiętam, Rav je zmuszał do brzydkich rzeczy:eviltong: I nie zapomne Ci jak we mnie chciałes kanapką z czekoladą rzucić! Mam dowody nawet:lol: Quote
asiunia Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 BBeta napisał(a):Ja weteranem jeszcze nie jestem, ale pamięta ktoś temat o agresywnym dogu niemieckim? :diabloti: i biedna właścicielka doga widmo misia:evil_lol: Quote
lupak Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Dog był fajny, ale miło wspominam też serial, ten no..... baski były, kociambry i castingi ;) :drinking::drinking::drinking: Quote
asiunia Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 lupak napisał(a):Dog był fajny, ale miło wspominam też serial, ten no..... baski były, kociambry i castingi ;) :drinking::drinking::drinking: inspektor psiak:evil_lol: Quote
baffi2 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 ja co prawda na dogo dopiero od półtora roku ale się poczęstuję fiolecikiem:diabloti: :drinking::drinking::drinking: Quote
Bewarka Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 baffi2 napisał(a):ja co prawda na dogo dopiero od półtora roku ale się poczęstuję fiolecikiem:diabloti: Lubię czytać jak ktoś jest krócej ode mnie...:diabloti: I też się napiję :evil_lol: :drinking::drinking::drinking: Quote
Agga Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Diana14 napisał(a):Ravciu jejku jak miło Cię widzieć:multi:!!! Jeszcze mi tu Popka brakuje do kompletu:evil_lol: A ludziki tekturowe to i ja pamiętam, Rav je zmuszał do brzydkich rzeczy:eviltong: I nie zapomne Ci jak we mnie chciałes kanapką z czekoladą rzucić! Mam dowody nawet:lol: No pewnie, że zmuszał ludzika do gimnastyki.:evil_lol: agga odezwij sie czasme na gg Oczywiście, że się odezwę. Quote
Justa Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='banjo']Witam i ja... może mnie jeszcze ktos pamięta ze starej ekipy.... kiedy to było jak się na DGM non stop siedziało:roll:. Fiolecik dla Was:lol::drinking::drinking::drinking:[/QUOTE] Ja pamiętam ja pamiętam !!! :multi: Nawet kiedyś spotkałyśmy się na jakiejś Warszawskiej.. Co u małego szkraba i Vanity? ;) Quote
banjo Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Witam i ja... może mnie jeszcze ktos pamięta ze starej ekipy.... kiedy to było jak się na DGM non stop siedziało:roll:. Fiolecik dla Was:lol::drinking::drinking::drinking: Quote
banjo Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Vanity obecnie ma głupawkę po cieczce:lol:. W Kacperku nadal zakochana, chociaż on ją baaardzo męczy (ostatnio poslużyła młodemu jako kartka i ją pomalował flamastrem:lol:). Brakowało mi gadania na DGM ze "starym";) towarzystwem... niestety teraz czasu za wiele to nie mam:lol:... praca, dziecko, pies, mąż:lol:, rozdwajająca sie siostra lada moment:cool3: Quote
banjo Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='Justa']A może jakimiś fotkami nasz uraczysz? :>[/QUOTE] Proszę bardzo:lol:;) mój synek: [img]http://images26.fotosik.pl/255/5ee822f2815f1690med.jpg[/img] mój synek z Vanity: [img]http://images28.fotosik.pl/226/725baec37e4bde1emed.jpg[/img] Quote
Justa Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Ależ on już duży !!! Zdjęcie z Vanity - widać, że się kochają ;) Quote
Diana14 Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 banjo pewnie, że Cię pamiętamy ( nawet etap z "brzuszkiem" ;)) Buziaki dla Was!!! Quote
Saint Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Jak miło widzieć 'stare twarze' :) :drinking: :drinking: :drinking: Quote
anetta Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Banjo :loveu::loveu: Rany, Vanity już 4 lata ma :crazyeye: Przed chwią była szczeniaczkiem :placz: Pamiętasz to? [img]http://foto.onet.pl/upload/5/50/_407432_n.jpg[/img] Teraz to już zupelnie inna Kaja :-( Quote
banjo Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Anetta no pewnie że pamiętam:multi:. Vanity to niedługo juz 5 lat skończy a Kacper za miesiąc to juz 2 latka kończy (a moja siorka- ta od Emi bulterierki ze zdjęcia właśnie jest na porodówce)... Jak fajnie was widzieć:loveu: od razu wracają wspomnienia jak sie siedziało non stop na DGM i gadało z wami:p WŁAŚNIE ZOSTAŁAM CIOCIĄ :loveu::multi:... (siostra męczyła się od 1 w nocy do 14.20:crazyeye:) fiolecik dla każdego:drinking::drinking::drinking::drink1::drinking: Quote
anetta Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Gratulacje :drinking::drinking::drinking::drinking: Quote
kate_m. Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 O rany, gratulacje dla siostry! :drinking: Quote
Agga Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [COLOR=DarkGreen][B][COLOR=Black]banjo [/COLOR]no pewnie, że CIĘ pamiętamy. A czas strasznie szybko płynie. Gratulacje ciociu :loveu:[/B][/COLOR] Quote
Rav Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 hej hej:) witam witam reszte osob ktore sie dolaczyly do topica:) zapraszam na zawody 14-15.11 w myslowicach to sie zobaczymy:D Quote
lupak Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='Rav']hej hej:) witam witam reszte osob ktore sie dolaczyly do topica:) zapraszam na zawody 14-15.11 w myslowicach to sie zobaczymy:D[/quote] Czy piszesz o Silesianie ? My będziemy ;) Quote
Agga Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 zapraszam na zawody 14-15.11 w myslowicach to sie zobaczymy:-D Jeszcze jakbym tego obiecanego gofra dostała, może bym się skusiła:evil_lol: Quote
Recommended Posts