Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szyszka czuje się już lepiej, dzisiaj zjadła już kurczaczka z ryżem o chyba nadal ma ochotę na więcej ;)
Rana przestała już krwawić a moje maleństwo znowu ma siły do zabawy :) Chciałabym w jej wieku mieć tyle energii i radości w sobie ;)

Wczoraj zamiast się uczyć przeleżałam z nią pół dnia na podłodze (tzn.Szyszka na kołderce a jak na podłodze ;) ) i pilnowałam czy wszystko z nią w porządku, to jest taki mój mały aniołko-diabołek. Dzisiaj podawałam jej zastrzyki więc jak narazie jest na mnie obrażona ale nie wie, że ja mam jeszcze trochę kurczaczka dla niej więc szybko znowu mnie pokocha :evil_lol:

• Replies 292
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I jest coraz lepiej :) Dzisiaj Szysia miała ochotę na dłuższy spacerek więc nie wybrałyśmy się tylko na skwerek pod blokiem tylko na troszkę dłuższy ale zbytnio nie męczący spacerek :)
Niestety ja upadam na zdrowiu, a mianowicie moje plecy bo noszenia mojego grubaska

• 2 weeks later...
Posted

Szyszka dzisiaj miała ściągane szwy, ale z niej jest panikara....
Rana zagoiła się super, nie było z nią żadnych problemów.

Wydaje mi się, że Szyszka ostatnimi czasy odżyła. Stała się wesoła, bryka na spacerach jak szczeniak a jej oczka jakby wymłodniały. Tak sobie myślę, że chyba jej się u mnie podoba :)

• 3 weeks later...
Posted

Wyniki Szyszki z histopatologii wykazały nowotwór złośliwy na sutkach które wycięliśmy. Mam nadzieję, że zadziałaliśmy o tyle szybko że to cholerstwo nigdzie się nie rozniosło.

Szyszka z każdym dniem wiosny odżywa, korzystając z pięknej pogody wybrałyśmy się z kuzynostwem (dwoma bokserami) na spacer.

Dla spragnionych zdjęć:
Jeszcze niepewnie się chowamy przez tą bestią:

Poznajemy teren:

Trochę ruchu:

Chwila odpoczynku:

Ja na spacerku ze kumplami:

Pozdrawiamy wszystkich wiosennie!

• 2 months later...
Posted

Dawno nic nie pisaliśmy a w tym czasie nic się nie zmieniło :) Szyszka jak zawsze wesolutka i kochana :) no może z tą kochaną to przesadziłam, bo zrobiła się wredna... sika na łóżko! Badania zrobione, nic nie wykazały więc wszystko wskazuje na to, że Szyszka chce mnie doprowadzić do szału i leje ;)

Sunia ma tymczasową koleżankę- Tolę,

nawet ją polubiła, tylko mała czasami za bardzo ją zaczepia na co Szysia reaguje małym warkotem :)

A tutaj proszę zdjęcia zrobione jakieś 2 tygodnie temu:

To małym druczkiem trzeba napisać, waga Szyszki wyszła nam trochę spod kontroli i przytyliśmy 1 kilogram więc znów mamy dietę :oops:

• 2 months later...
Posted

U Szyszki wszystko po staremu czyli jest szalona jak zawsze, wesoła jak zawsze i żarłoczna jak zawsze :)
Na wakacje byłam pod namiotem więc nie zabraliśmy Sisi ze sobą, opiekowała się nią moja mama przez co Szyszka jest rozpieszczona bardziej niż kiedykolwiek.

W weekend wybraliśmy się na wieś, Szyszka upatrzyła sobie kałużę z błotkiem z której nie wychodziła cały dzień tylko si taplała jak mała świnka 8) sesja z kałuży później ;)

W ogóle jestem załamana, Szyszka ciągle na diecie a ludzie w koło mówią, że ona ciągle tyje... ja tam się nie przejmuję, więcej ciałka mam do kochania.
W następnym tygodniu wybieramy się na USG i RTG i pod koniec miesiąca szykuje się druga operacja żeby usunąć drugą listwę mleczną.

Aaaaa no i Szyszka przestała sikać na łóżko! Menda mała robiła to na złość bo nie mogła wchodzić na łóżko i z nami spać, teraz jak TZ wychodzi do pracy Szyszka do mnie wskakuje i jak ręką odjął problemy na lini siku-łóżko zniknęły :)

Dzisiaj przeczytałam cały wątek Szyszki, nie mogę uwierzyć w te smutne zdjęcia które są na początku wątku, teraz takiego zdjęcia nie uda nam się zrobić bo na każdym Sisi uśmiecha swoją mordkę :) Cieszę się, że jest ona ze mną.

Posted

netti1 napisał(a):
no to co że jest okrągła,niech sobie będzie puszysta jak jest szczęśliwa:)co widać

dokładnie tak:) szycha uśmiecha się pełną gębą - ślicznie :)

• 1 month later...
Posted

Szyszka wczoraj miała usuniętą drugą listwę mleczną, zabieg zniosła dobrze, po zabiegu czuje się trochę gorzej niż poprzednio ale i tak nie odstępuje mnie na krok tak więc cały czas muszę siedzieć przy jej posłanku i ją głaskać ;)