Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chefrenek- a czego Ty kobieto nie rozumiesz...starego psa trzeba sie pozbyć, bo po co leczyć, pomagać, nie można na tym zarobić już!!! Kiedy zawsze można wziąć maluszka, no i oczywiście znowu dorobić sobie do pensji...do momentu, aż znowu będzie trzeba wymienić na nowszy model...
ludzie i taborety.....:(

• Replies 292
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam,
Natalia wspominała mi, że szukacie osoby do wizyty przedadopcyjnej. Jest moją koleżanką z roku, byłam już w jej mieszkanku i dobrze znam kandydatkę na właścicielkę dla Szyszki:razz:
Na prawdę fajny, kocio-przytulny domek:razz:
Jeśli miałabym przeprowadzić wizytę czy chcielibyście coś wiedzieć - jestem do dyspozycji.

Posted

nataleczka napisał(a):
15 ;)

Pati napisz mi proszę jak Szyszka reaguje na koty, tak dokładnie ;)

też bardzo jestem ciekawa, bo Pati kot to widocznie kot z tych mających olewający stosunek do świata (nie ubliżam kotu, żeby nie było, tylko podziwiam!) Gizmo miał go w pupie, w przeciwieństwie do moich.
Nataleczko, bardzo mocno trzymam kciuki, żeby wszystko się udało, bo Szyszka to taka trochę siostra Gizma.

Posted

z szyszka i kotem jest tak ze szyszka na kota patrzy szyszka jest kotem zaineresowana ale po chwili odchodzi . Nie widac zeby chicała mu cos zrobic ani zeby do niego ujadała.
Moj kot to kot wychowany przez psa wiec on leży przy pach i nawet jak na niego szczekaja to patrzy na nie i nawet nie drgnie. Nie ucieka po prostu lezy i sie np myje :p
Drugi tez sie psow nic nie boi ale dyla daje jak trzeba.
Ja moge tylko powiedziec czy pies wykazuje typowa niechec do kota czy zaciekawienie.

Kazdy kot inny i to tez od kota zależy czy pies go bedzie lubił. Wiadomo jak widze ze pies od razu bierze kota na celownik znaczy ze nic dobrego z tego nie bedzie i nie nadaje sie do domu gdzie są koty.
ale jak omiecie go tylko spokrzeniem ale nijak nie reaguje to bedzie sie prawdopodobnie zgadzał

Posted

Wczoraj zamówiłam dla Szyszki obróżkę, smycz i miseczki, na dniach powinne dotrzeć.

Zakupiłam także dwa kilo karmy, zobaczymy czy mojemu tłuściochowi będzie smakować ;)

I proszę o kciuki aby transport 9.12 wypalił!:multi: