kate8828 Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 I Fuss i zeby nie bylo z eto tak latwo smak w dlon o nie my juz bez smaka :) Quote
Ilka21 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Ksiu zdjęcia a przede wszytskim mój ulubieniec Benio bajka:loveu: A kontakt boski chyba dam ci Molly do ćwiczenia:cool3: Benutkowy wykork boooski:loveu::loveu::loveu: Quote
MOLA Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Śliczne zdjęcia :loveu: i jakie skupienie na twarzy Quote
Śnieżynka Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: w koncu :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: mój aniołeczek :laugh2_2::cunao: Kasiu ale troche więcej fotek prosimy co :D bo Fido to mi na biurku teraz będzie spał :mad: Quote
resuruss Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jaki on jest piękny :loveu: Poprostu kopara mi opadła :klacz::klacz::klacz: Super fotki Kasiu i super praca z psem :loveu: Jestem dumna ,że masz Benia :multi: Quote
maga18 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 cudooooooo pies :loveu: fotki tez fajne i to jak z nim pracujesz jest fantastyczne!!! :multi: Quote
am-elle Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Nooooo żeby nie było.... że to tak łatwo... wcale nie łatwo... ale jakie efekty... chciałabym to na żywo zobaczyć...super ;)... tylko pozazdrościć cierpliwości :diabloti:.... poza tym fajnie to na fotkach wygląda Quote
kate8828 Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Prezent od cioci Salsy:loveu::loveu::loveu::loveu: świezutki bannerek, bardzo dziekujemy stronka ukaze sie wkrotce Dziekujemy! Quote
Ilka21 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Banerek bardzo ładny teraz czekamy na stronkę;) Quote
maga18 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 bardzo ładny i jaki na czasie ;) zimowy ;) :cool3: Quote
Dada Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 śliczny baner. Brawo Salsa za zdolności artystyczne! :lol: Quote
resuruss Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Wow :loveu::loveu::loveu: Brawo Salsa :loveu: Jeszcze doróbcie mu "jego piosenkę " w tle ;) Quote
meta Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 :evil_lol: jak tak nazwalas psa to juz nie moja wina :P te biale swieta sie mnie trzymaly i nie chcialy puscic ze nie moglam sobie odmowic. ciesze sie ze sie podoba :multi: Quote
resuruss Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 U mnie prawie wszystkie dzieci ( oprócz Placka) nazwane muzycznie :loveu: Najgorsze jest to ,że od wyjazdu Isi nie moge słuchac Claptona ,bo zaraz się łezki kręca w oku :oops: Ja Mage zmolestuję ,zeby moim maszkaronom zrobiła na podstronach muzę :evil_lol:......ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...bo mi się Madzia wystraszy ;) Quote
maga18 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 :evil_lol: nie da rady :eviltong: to Ci oglądalnośc zmniejszy ;) Quote
kate8828 Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Trfail swoj na swego:diabloti: brudny w oleju pies i kocica:loveu: Quote
kate8828 Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 A tu dla porownania wielkosci jeden z paczki kolegow Benia FIGARO Modry Efekt, wielki Winner :loveu: po prostu Fifi Fifol nalezy do jednej z forumowiczek dogomani Natali a to stronka Fifolka FIGARO Modry Efekt Quote
Ilka21 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 śliczny,ja chce takiego...a jakby mu dorobic grzywkę,pecinki i ogonek owłosiony to super grzywek byłby:loveu::evil_lol: Quote
Iza. Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 http://img218.imageshack.us/img218/3186/img5995il4.jpg W pierwszym momencie kocicy nie zauważyłam ; ) Jaki Benito już duży :loveu: Quote
kate8828 Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Duzo ciałka do kochania:loveu: Pozatym to jest owczarek w skorze grzywacza, powaga:diabloti: wiec musi miec swoje gabaryty:cool3:, drivea ma(jak na ozdobke to ma), ma kochany jest, jest czyli wsio na swoim miejscu:) widzi pozoranta drze jape, drze ''nasi mama nasi tam gdzies musza byc nasi! moje ciotki co daja smakolyki'' aaaaa:loveu: czyli sie Benito po prostu:razz: czy jak kto woli ''łowca od owca'' ew. dla wybranych młotek:eviltong: Jutro bedziemy sie znecać nad gryzakiem ringowym:evil_lol: Kto mi powie ze grzywka nie uniesie 0,25kg aportu , nikt benek lata z gappayowym aportem zadowolony ze oooo masz hihi:multi: Quote
Śnieżynka Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 kate8828 napisał(a):Duzo ciałka do kochania:loveu: Pozatym to jest owczarek w skorze grzywacza, powaga:diabloti: wiec musi miec swoje gabaryty:cool3:, drivea ma(jak na ozdobke to ma), ma kochany jest, jest czyli wsio na swoim miejscu:) widzi pozoranta drze jape, drze ''nasi mama nasi tam gdzies musza byc nasi! moje ciotki co daja smakolyki'' aaaaa:loveu: czyli sie Benito po prostu:razz: czy jak kto woli ''łowca od owca'' ew. dla wybranych młotek:eviltong: Jutro bedziemy sie znecać nad gryzakiem ringowym:evil_lol: Ja już Ci mówiłam ze chiłałami powinnaś go chować a nie z Dogami :D Benio ma Fifiego i chce mu dorównać :loveu: Quote
Recommended Posts