Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 151
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ksiu zdjęcia a przede wszytskim mój ulubieniec Benio bajka:loveu: A kontakt boski chyba dam ci Molly do ćwiczenia:cool3: Benutkowy wykork boooski:loveu::loveu::loveu:

Posted

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: w koncu :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: mój aniołeczek :laugh2_2::cunao:

Kasiu ale troche więcej fotek prosimy co :D bo Fido to mi na biurku teraz będzie spał :mad:

Posted

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jaki on jest piękny :loveu:
Poprostu kopara mi opadła :klacz::klacz::klacz:
Super fotki Kasiu i super praca z psem :loveu:

Jestem dumna ,że masz Benia :multi:

Posted

Nooooo żeby nie było.... że to tak łatwo... wcale nie łatwo... ale jakie efekty... chciałabym to na żywo zobaczyć...super ;)... tylko pozazdrościć cierpliwości :diabloti:.... poza tym fajnie to na fotkach wygląda

• 3 weeks later...
Posted

:evil_lol:
jak tak nazwalas psa to juz nie moja wina :P te biale swieta sie mnie trzymaly i nie chcialy puscic ze nie moglam sobie odmowic. ciesze sie ze sie podoba :multi:

Posted

U mnie prawie wszystkie dzieci ( oprócz Placka) nazwane muzycznie :loveu:
Najgorsze jest to ,że od wyjazdu Isi nie moge słuchac Claptona ,bo zaraz się łezki kręca w oku :oops:

Ja Mage zmolestuję ,zeby moim maszkaronom zrobiła na podstronach muzę :evil_lol:......ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...bo mi się Madzia wystraszy ;)

• 3 weeks later...
Posted

Duzo ciałka do kochania:loveu:
Pozatym to jest owczarek w skorze grzywacza, powaga:diabloti: wiec musi miec swoje gabaryty:cool3:, drivea ma(jak na ozdobke to ma), ma kochany jest, jest czyli wsio na swoim miejscu:)
widzi pozoranta drze jape, drze ''nasi mama nasi tam gdzies musza byc nasi! moje ciotki co daja smakolyki'' aaaaa:loveu: czyli sie Benito po prostu:razz: czy jak kto woli ''łowca od owca'' ew. dla wybranych młotek:eviltong:

Jutro bedziemy sie znecać nad gryzakiem ringowym:evil_lol:

Kto mi powie ze grzywka nie uniesie 0,25kg aportu , nikt benek lata z gappayowym aportem zadowolony ze oooo masz hihi:multi:

Posted

kate8828 napisał(a):
Duzo ciałka do kochania:loveu:
Pozatym to jest owczarek w skorze grzywacza, powaga:diabloti: wiec musi miec swoje gabaryty:cool3:, drivea ma(jak na ozdobke to ma), ma kochany jest, jest czyli wsio na swoim miejscu:)
widzi pozoranta drze jape, drze ''nasi mama nasi tam gdzies musza byc nasi! moje ciotki co daja smakolyki'' aaaaa:loveu: czyli sie Benito po prostu:razz: czy jak kto woli ''łowca od owca'' ew. dla wybranych młotek:eviltong:

Jutro bedziemy sie znecać nad gryzakiem ringowym:evil_lol:

Ja już Ci mówiłam ze chiłałami powinnaś go chować a nie z Dogami :D
Benio ma Fifiego i chce mu dorównać :loveu: