Iza. Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 ayshe napisał(a): to sie nazywa: potreningowy zespol zwlokowy:evil_lol: Ha ha ha genialnie powiedziane :evil_lol: Quote
Dada Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 hihihi, Joyek ma tak samo, nawet oka nie chce otworzyć jak padnie po treningu agility :evil_lol: Quote
kate8828 Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 Ayshe, dziekujemy za zabawe z Beniem dużą szmatą IPO sie grzywka nakrecila:evil_lol: Oj z Frida to były jaja :evil_lol: ona go zaczela pasc i podszczypywac w tyleczek to stwierdzil ze chyba lepiej gonić niż być ganianym i zaczał za nia gonic i jej w dupasa gryza zasadził:mad: a potem latali jeszcze jak przygłupy:lol: Ja jestem dumna z wczorajszego treningu z dziecka:multi:, i jaki ma glosik:razz: Quote
kate8828 Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 Usmiech prosimy, Don't worry be happy!:evil_lol: Quote
Joanna Karasiewicz Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Uśmieszek jak u Tobiasza czasami, niezły :lol: Quote
Iza. Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 http://i126.photobucket.com/albums/p84/kaprys/KopiaIMG_6412.jpg piesek z charakterkiem :loveu: Quote
moon_light Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 http://i126.photobucket.com/albums/p84/kaprys/KopiaIMG_6412.jpg Wygląda jak emotka z gg---> :/ Quote
moon_light Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Co u mojej ulubionej turbo-owcy słychać ? Wstaw jakieś zdjęcia panicza ! ;) Quote
kate8828 Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Jeszcze żyje:evil_lol: Chociaz dzisiaj była groźba eksmisji jak zeżarł mamci kapcia i to jakiegos tam drogiego:oops: z pary która dostała od kogoś tam, no cóż życie:diabloti: Ogolnie nie mam nowych zdjec opuszczam sie:placz: Treningow brak z racji pogodowej, abstynencja daje sie nam we znaki, tesknimy za placem szkolenia. Benio bardzo warjuje z kotem trafił swój na swego takie same 2 czuby:razz::cool3::cool3: a co u was;) ? Quote
ayshe Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 mnie przerwa treningowa owcy tez doskwiera:diabloti:.ale jak sie zrobi znosnie to bedizesz miala co robic :razz::evil_lol: Quote
kate8828 Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Czas odpoczynku, ale zara zaraz chwilunia gdzie się zmieszczą rodzice:cool3:? niech dmuchaja materacyk:evil_lol::eviltong: moja święta trojca:loveu: Quote
kate8828 Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Zgrana paczka sie teraz zrobiła dotarli sie ustalili hierarchie to niezły gang jest:evil_lol: ale z pańciem czy pańcia poleżą oj tak i sie poprzytulają. a to Kaprysek w swojej pozie sennej i bluzeczce Quote
Joanna Karasiewicz Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Benio to chociaż ma kolegę i koleżankę a Tobi to tylko czeka aż ja do łóżka się położę i od razu daje nura. Ale to miłe jak maluch się tak wtuli :lol: Fajne zdjęcia Quote
maga18 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 nie wiedzialam ze masz jeszcze kota w domu... istny lancuch pokarmowy :evil_lol: Quote
kate8828 Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 Ano tak wyszlo:oops: Kiedy będzie cieplej, ja tu z wielkim zapalem na termometr a tam -7:roll::roll: a my chcemy na trening:placz::placz::placz: mimo, że czeka nas ''kooopas w dooopas'' czyli duzo roboty... Benek juz fiksuje od braku treningow, prubował gwałcić kota a to już duuuzy objaw niedoboru :-) Quote
Joanna Karasiewicz Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Kasiu i jak wznowiliscie treningi czy Benio dalej nieszcześliwy;) Quote
kate8828 Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 Na treningu stawiamy sie we wtorek:) Niestety pogoda nie jest jeszcze ladna ale mam nadzieje, ze Beniut da rade popracowac chociaz z 20minut, pracuje na łup w nagrode szarpie sie łupem z nim albo rzucam mu wiec sie rozgrzeje. Quote
kate8828 Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 Byliśmy dzisiaj na treningu, a dopiero co niedawno pożegnaliśmy z domu członka grupy szkoleniowej Pamele :) Dzisiaj Beniut przeszedł samego siebie:loveu: Na początku posłuszeństwo potem ciąganko z ciocia ayshe na dużej szmacie na koniec 2 kółka sladowe wszysktie nagrodki wyzarte i mina jak zabierałam go ze śladu mama jeszcze nie:placz: a jak nam wyszły to nie mnie oceniać. Po treningu hasanki z Fridą-gronkiem Jazda w samochodzie w bagażniku (kombi) z innym psem czyli koleżanką Fridką. Potem razem z Pamela i jej tatą zajechaliśmy do stajni, Benio miał pierwszy kontakt z końmi był niesamowity, ani razu nie burknął ani nie spuścił ogonka, koniki mu sie podobały:loveu: Na koniec Pamela wpadła do nas i Benio miał jeszcze 2gą runde ćwiczeń Ipo'wska ozdóbka:evil_lol: w oleju:cool3: na dobry poczatek pierwsze złapanie no dobra, dobra siadam tylko dawaj juz tą szmate:cool3: Ciocia Pamela myślała że grzywka puści:razz: nie ta grzywka:diabloti: Chwyt I zmiana motywatora, pierwsze złapanie i chwyt gryzaka po same migdały:loveu: Quote
Śnieżynka Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Kasia Rewelacja :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Zdolniacha z tej łowcy :D A kiedy jakiś filmik :mad: ?? Quote
Dada Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Jak zazdroszczę, że Benio tak świetnie ze szmatą pracuje, ja nadal kształtuje Joya na zabawkę, on i do pracy z jedzeniem byl niechętny, teraz na smaczki rewelacja, więc mam nadzieję, że się uda. Mam wrażenie, że nie ma on zmysłu myśliwego zupełnie rozwiniętego, co innego Malwinka, ona jest inna Quote
Joanna Karasiewicz Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Beniutek wreszcie się wyszalał, super. Nasz Tobiaszek nie spotkał dzisiaj piesków do zabawy :placz: Quote
Iza. Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 http://i126.photobucket.com/albums/p84/kaprys/IPO%20szmata%20Training/Obraz018.jpg Grzywek ze szmatką w mordce to jednak wspaniały widok :loveu: Super, że udało się Beniutka tak mocno na szmatkę nakręcić :cool3: Quote
fridowska Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Oj ma, szaleją dzieciaki razem i grzywek dzielnie daje sobie radę z tą moją belgijską potworą :) nie daje się zapaść, a jak Czarnuch łapie go za sierść nie pozostaje dłużny :diabloti: Quote
Recommended Posts