Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 151
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ayshe, dziekujemy za zabawe z Beniem dużą szmatą IPO sie grzywka nakrecila:evil_lol:
Oj z Frida to były jaja :evil_lol: ona go zaczela pasc i podszczypywac w tyleczek to stwierdzil ze chyba lepiej gonić niż być ganianym i zaczał za nia gonic i jej w dupasa gryza zasadził:mad: a potem latali jeszcze jak przygłupy:lol:
Ja jestem dumna z wczorajszego treningu z dziecka:multi:, i jaki ma glosik:razz:

Posted

Jeszcze żyje:evil_lol:
Chociaz dzisiaj była groźba eksmisji jak zeżarł mamci kapcia i to jakiegos tam drogiego:oops: z pary która dostała od kogoś tam, no cóż życie:diabloti:
Ogolnie nie mam nowych zdjec opuszczam sie:placz:
Treningow brak z racji pogodowej, abstynencja daje sie nam we znaki, tesknimy za placem szkolenia.
Benio bardzo warjuje z kotem trafił swój na swego takie same 2 czuby:razz::cool3::cool3:
a co u was;) ?

Posted

Zgrana paczka sie teraz zrobiła dotarli sie ustalili hierarchie to niezły gang jest:evil_lol:
ale z pańciem czy pańcia poleżą oj tak i sie poprzytulają.
a to Kaprysek w swojej pozie sennej i bluzeczce

Posted

Ano tak wyszlo:oops:
Kiedy będzie cieplej, ja tu z wielkim zapalem na termometr a tam -7:roll::roll:
a my chcemy na trening:placz::placz::placz:
mimo, że czeka nas ''kooopas w dooopas'' czyli duzo roboty...
Benek juz fiksuje od braku treningow, prubował gwałcić kota a to już duuuzy objaw niedoboru :-)

Posted

Na treningu stawiamy sie we wtorek:)
Niestety pogoda nie jest jeszcze ladna ale mam nadzieje, ze Beniut da rade popracowac chociaz z 20minut, pracuje na łup w nagrode szarpie sie łupem z nim albo rzucam mu wiec sie rozgrzeje.

Posted

Byliśmy dzisiaj na treningu, a dopiero co niedawno pożegnaliśmy z domu członka grupy szkoleniowej Pamele :)
Dzisiaj Beniut przeszedł samego siebie:loveu: Na początku posłuszeństwo potem ciąganko z ciocia ayshe na dużej szmacie na koniec 2 kółka sladowe wszysktie nagrodki wyzarte i mina jak zabierałam go ze śladu mama jeszcze nie:placz: a jak nam wyszły to nie mnie oceniać.
Po treningu hasanki z Fridą-gronkiem
Jazda w samochodzie w bagażniku (kombi) z innym psem czyli koleżanką Fridką.
Potem razem z Pamela i jej tatą zajechaliśmy do stajni, Benio miał pierwszy kontakt z końmi był niesamowity, ani razu nie burknął ani nie spuścił ogonka, koniki mu sie podobały:loveu:
Na koniec Pamela wpadła do nas i Benio miał jeszcze 2gą runde ćwiczeń
Ipo'wska ozdóbka:evil_lol: w oleju:cool3:
na dobry poczatek pierwsze złapanie

no dobra, dobra siadam tylko dawaj juz tą szmate:cool3:

Ciocia Pamela myślała że grzywka puści:razz: nie ta grzywka:diabloti:

Chwyt

I zmiana motywatora, pierwsze złapanie i chwyt gryzaka po same migdały:loveu:

Posted

Jak zazdroszczę, że Benio tak świetnie ze szmatą pracuje, ja nadal kształtuje Joya na zabawkę, on i do pracy z jedzeniem byl niechętny, teraz na smaczki rewelacja, więc mam nadzieję, że się uda.
Mam wrażenie, że nie ma on zmysłu myśliwego zupełnie rozwiniętego, co innego Malwinka, ona jest inna

Posted

Oj ma, szaleją dzieciaki razem i grzywek dzielnie daje sobie radę z tą moją belgijską potworą :) nie daje się zapaść, a jak Czarnuch łapie go za sierść nie pozostaje dłużny :diabloti: