Rudi Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Dawno nie byłam na forum, bo za każdym razem gdy tu wchodziłam przypominał mi się Rudi, a wtedy jeszcze bardziej tęskniłam... [quote name='Asia & Ginger'] A jaki był właściciwe powód oddania Rudiego? Poświęcałaś mu za dużo czasu, a za mało na naukę? Spróbuj szczerze porozmawiać z mamą. No raczej taki był powód, szczerze to mam problemy ze szkołą, a gdy był Rudi było znacznie gorzej, liczył się tylko on... [quote name='Asia & Ginger']Jaki Twoja mama daje Ci przykład jako dziecku? Uczy Cię w ten sposób przedmiotowego traktowania zwierząt, istot żywych, które też czują, kochają i cierpią. Poza tym skoro pies był dla Ciebie, to jakim prawem ona oddała Twojego psa? Ja sama nigdy bym psa nie oddała, wiem co to znaczy cierpieć i nigdy bym nikogo nie tak skrzywdziła... Bo to moja mama kupowała mu karmę, dawała pieniądze na niego więc ona mogła zrobić co chciała. [quote=]Twoja ciotka chyba nie podpisała z Twoją mamą żadnej umowy o zrzeczeniu się psa na jej rzecz, więc nie jest jej własnością. no tak, ale moja mama też z tą Panią od której mam go też nie podpisała żadnej umowy, to było mniej-więcej tak: wybranie pieska, pare wskazówek [dotyczących wychowania, żywienia] trochę karmy i do domu, wiec żadnych umów nie było... Wiem że wszyscy tutaj są przeciw Pseudo-hodowlą, ale wtedy nie miałam żadnego pojęcia że takie coś jest, mam tylko nadzieje że zawsze będzie zdrowy... Byłam dzisiaj u ciotki, odwiedzić Rudiego, a raczej Riko. Tak teraz wygląda: Quote
Asia & Ginger Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 http://i37.tinypic.com/2a0ask5.jpg Śliczny, rośnie jak na drożdżach. :loveu: :loveu: :loveu: Mam nadzieję, że jest szczęśliwy. :p Quote
Anka_ZG Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 czesc:) No slicznie wyglada, pulchniutki, zadowolony:) chyba mu tam dobrze;) Quote
Recommended Posts