kikou Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Dziewczyny Gregor ma bardzo mało ogloszeń! trzy ogloszenia Fredzi i nic poza tym?:shake: w ten sposób to on domu nie znajdzie!!!! jest piękny ale ma swoje lata żeby dom się znalazł potrzeba jeszcze dużo, dużo dużo ogłoszonek..... Quote
Fredzia:) Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 zajme sie tym w pon moze ktos mu allegro zrobi ja nie mam jak. Quote
Reksiu21 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Psiak prosi o ogloszenia!!!!!!!!!!!!!! Quote
Fredzia:) Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Czekam juz tyle na domek:( : Og?oszenie w Dwukropek.pl Quote
GoskaGoska Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 a ja narazie : gumtree , ojej.pl kupiepsa.pl 4lapy.pl rozgłos.net ogloszenia.interpress. bono-polska Quote
Fredzia:) Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 ja jeszcze na pinesce czekam na aktywacje Ogłoszenia - oddam za darmo Quote
małpa Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 pewnie ze struszki znajdują domy ... moaja mama wziela 10 letniego duzego psa ze schroniska i ani przez chwile nie żałowała tej decyzji !!!!!!1 pies jest świetny ! Quote
GoskaGoska Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 małpa napisał(a):pewnie ze struszki znajdują domy ... moaja mama wziela 10 letniego duzego psa ze schroniska i ani przez chwile nie żałowała tej decyzji !!!!!!1 pies jest świetny ! niestety takich ludzi jak twoja mama jest bardzo malo. Quote
małpa Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 tak ale takie sytuacje się zdarzają i w to trzeba wierzyć!! ;) Quote
Reksiu21 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Moj ty biedaku, znajdziemy cos, musimy!:-( Quote
epe Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Taki piękny pies,co z tego,że starszy? Wygląda całkiem dobrze!:lol: A może to właśnie jego "przekleństwo"? Gdyby był umierającym staruszkiem,to więcej osób byłoby zainteresowanych na wątku! Czasem dobry wygląd na stare lata wcale nie pomaga!:evil_lol: Quote
Reksiu21 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Mysle ze jego najwiekszym problemem to jest to ze nietylko ze starszy, to do tego duzy. Jakby byl malym staruszkiem, to by go szybciej ktos wzial, albo jakby byl duzy, ale mlody, to tez, a to ze starszy i duzy to chyba niezla przeszkoda. Quote
epe Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Masz rację ciotko! Wielkosć na stare lata,to duży problem! Quote
Koperek Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 Wielkość- duży problem! Piękność na starość- duży problem! ...dojdzie jeszcze: Mądrość i łagodność- duży problem!:mad: No przecież to pies miodzio! Tycieńkę w swoim świecie, ale niekonfliktowy, bez ukrytych wad, do kochania! Quote
Recommended Posts