Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 282
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wolf122 napisał(a):
A ja pisałem poprzez PW z forumowiczką,która jest podobno chętna na Fortunkę,może tu się ujawni:razz: i napisze coś bliżej:crazyeye:

Oooo...to czekamy w takim razie z niecierpliwością :cool3:

• 2 weeks later...
Posted

Fortuna, obecnie Lucky juz jest w Gdyni. Psa jakby nie bylo. Lezy cichutko i gdybym nie wiedziala, ze go wzielam to bym go nie zauwazyla. Patrzy swoimi duzymi oczami i oswaja sie powoli. Z jedzeniem nie ma zadnego problemu, natomiast boi sie tak wielu rzeczy, ze trudno tu wymienic. Latwiej bedzie, czego lub kogo sie nie boi: jedzenia i mnie nie boi sie na pewno. A to duzy sukces. Na spacerkach przejawia spontaniczne zainteresowanie otoczeniem, ale natychmiast sie wycofuje, jakby byla mocno karana za to. Jestem dobrej mysli, bo w nocy myszkowala po domu, ciekawosc zwyciezyla :diabloti: Nie wiem czy uda mi sie zrobic z niej spontanicznego, psotnego psa, ale bede probowac:loveu:

Posted

Chcialam w tym miejscu podziekowac bardzo bardzo Magdawi i pozostalym, ktorzy uratowali sunie. Dzieki temu ja i moja rodzina bedziemy mogli cieszyc sie tym psem. W imieniu Lucky i naszym: WIEEEEELKIE DZIĘĘĘĘKI!!!;)

Posted

Bardzo się cieszę:multi::multi::multi::multi::multi:. Serdeczne dzięki za dom Cantadorra . Zmieniam tytuł. Nagromadziło mi się trochę problemów i zaniedbałam wątek . 2 tyg. temu malutka suńka z mojego osiedla o której pisałam znalazła domek. Dopiero tutaj poznałam znaczenie słów " bezdomność psów". Teraz poluję na wychudzoną suńkę dużo większą od Fortunki. Czekam na zdjęcia sunieczki. Będzie dobrze. Tylko potrzeba dużo cierpliwości. Pozdrawiam serdecznie.

Posted

wolf122 napisał(a):
:loveu::loveu::loveu:Bardzo się cieszę i proszę o wiadomości oczywiście w miarę możliwości:cool3::cool3::cool3:

I ja również ;)

Posted

Wiesci na pewno bedą, o wklejenie zdjec kogos poprosze, bo jestem antytalent komputerowy. Poki co przyzwyczajamy malą do siebie i domu. Wziełam urlop, żeby zająć się nią, chociaż najbardziej to ona potrzebuje spokoju. Będziemy pisac.

Posted

Alez nas tu pilnuja ;) Lucky oswaja sie coraz bardziej, jednak najbezpieczniej sie czuje, jak jest tylko ze mna i dzieci juz spia. Wtedy chodzi po mieszkaniu, wacha, zaczepia do glaskow. Niestety odkrylam 2 guzki, ktore musza byc usuniete. Operacja przewidziana na luty, zeby piesek sie bardziej z nami oswoil i nie bylo to dla niego az tak wielkim stresem. Niedlugo zdjecia. Pozdrawiamy

Posted

Pilnujemy i będziemy namolni :diabloti: fajnie,że ok:razz: pozdrawiamy :cool3:Jak fotek nie będzie ,to moja żonka wejdzie w temat:lol: Ona dopiero jest hmm.. upierdliwa :eviltong:

Posted

Ja ostatnio rzadko bywam na Dogo , ale chyba też wypada napisać że nie miałem wątpliwości co do twojej adopcji :cool3: Sunia potrzebuje czasu , będzie dobrze , wiem o tym :painting::painting: Pozdrawiam serdecznie i czekam na nowe foty :mad: