Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 282
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fortuna, sunia dalej jest niestety chuda , ale bardzo lgnie do ludzi , nawet Tomasza już bardzo lubi , wiec lęk przed mężczyzną już nie jest taki duży
Ma cudowny charakter , szukamy domku , niestety nowych zdjęć dalej brak , ale czekamy Steryłka odłożona jak się pozbiera

Posted

Obydwie Sary, jest tutaj dział psy zaginione. Mogę Wam rozdzielic te tematy i przeniesc posty do tego działu. Mysle ze będzie bardziej odpowiedni i ten trzeba upożadkowac. A zeby się nie myliło, zrobie Wam oddzielne wątki Waszych zagninionych sun. Co wy na to?

Posted

po kilku dich ponawiam pytanie - jak sunia dochodzi do siebie? Czy gdzies są pokazane jej zdjęcia, może jednak komus zginęła i byłaby sznsa na odnalezienie.

• 2 weeks later...
Posted

Wiec u suni wszystko ok , jest po sterylizacji , i czeka na nowy kochany domek . Sunia jest dalej pod opieką fundacji Emir , pilnie poszukujemy nowy kochający domek .Fundacja obecnie opiekuję się mnóstwem psów zabranych z Krężla i Maciejowic :placz: Sunia dalej jest nie ufna w stosunku do mężczyzn :-(:-(
Dobrze by jakaś kobitka była jej panią :razz:
A tu kilka fot naszej Fortuny ;)

Posted

Peter nie piszesz tylko działasz-daleko mi do Ciebie-dzięki za info:oops:Ale mogę zadeklarować się-jak sunia nie znajdzie domku do świąt,to ją przytulę-:oops:Mój Amor tak się postarzał,że już nawet obce psiaki go nie ruszają:eviltong:problem nie akceptacji innych zwierzaków zanikł samoistnie:diabloti:

Posted

wolf122 napisał(a):
Peter nie piszesz tylko działasz-daleko mi do Ciebie-dzięki za info:oops:Ale mogę zadeklarować się-jak sunia nie znajdzie domku do świąt,to ją przytulę-:oops:Mój Amor tak się postarzał,że już nawet obce psiaki go nie ruszają:eviltong:problem nie akceptacji innych zwierzaków zanikł samoistnie:diabloti:

Bardzo się cieszę , mam nadzieje że sunia wcześniej znajdzie kochający domek , jak nie to biorę cie za słowo :multi::multi:

Posted

Szukam wśród znajomych domku. Sunia miała szczęście,jest w bezpiecznym miejscu. w ciągu dwóch tygodni pod mój dom podeszły już 3 bezdomne psy i każdy ucieka na widok człowieka....:shake: I jak im wtedy pomóc .... uciekają z posesji choć trochę najedzone(stale stoi sucha karma dla kotów) W mieście jednak nie widać tyle bezdomności na wsi odwrotnie...

Posted

Peter Beny napisał(a):
dalej szukamy domku dla Fortuny :shake:

Peter...jak możesz to napisz mi podstawowe info o Fortunce, umieszczę ogłoszenie w piątkowym wydaniu Gazety Wyborczej i na stronie Urzędu Gminy gdzie mamy swój kącik adopcyjny ;)

Posted

[quote name='Ziutka']Peter...jak możesz to napisz mi podstawowe info o Fortunce, umieszczę ogłoszenie w piątkowym wydaniu Gazety Wyborczej i na stronie Urzędu Gminy gdzie mamy swój kącik adopcyjny ;)

Dzięki , kopiuje info ze strony Emira , jest tel do Wolontariuszki , ona pewnie więcej wie . Sunia jest po sterylizacji .

Fortuna Płeć: suka Rok urodzenia:2001 Opis:Sterylizowana . Śliczna sunia owczarek niemiecki. Odłowiona na trasie pod Radziejowicami. Bardzo wychudzona. Zapewne wyrzucona z samochodu jak niepotrzebna rzecz - opłaciła to dużym cierpieniem. Bo Fortunka wie, że nie jest rzeczą, już kiedyś kochała a potem tak ją zraniono Mimo to nadal pozostała ufna i bardzo, bardzo spragniona kontaktu. Do kobiet lgnie i wtula się całą sobą prosząc cudnymi oczkami o głaskanie. Niestety na mężczyzn nadal reaguje strachem. Nie jest jednak agresywna. Sunia bardzo chce kochać i mieć swój domek gdzie na nowo bedzie mogla odzyskać wiarę w człowieka i w to, że ktoś ją jeszcze pokocha i już nigdy nie zostawi...
Psa spotkała i opisała Klaudia, tel. 509 173 446

Posted

Witam!

melduje sie na watku:)))telefon przy opisie fortuny jet do mnie:)kazdemu zainteresowanemu ta cudna sunia chetnie odpowiem na wszystkie pytania:))))