Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tez trzymam kciuki za szczęsliwei złapanie. Biedny psiak. :shake:
A nie mozecie mu podstawic jakiejs karnej suki zaczynajacej cieczke?
Moze przy suce, da bliżej podejsc do siebie.

• Replies 282
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiec tak , pies okazał się być sunią :razz: Wiek koło 6-7 lat , niestety miała na sobie biedna kilkanaście kleszczy :-( Zostały one wyeliminowane i dostała Advokate i obrożę , sunia jest w szpitaliku w Emirze , musi zostać poddana obserwacji czy nie ma Babebioze ( nie wiem czy dobrze napisałem ) , zostanie kilka dni i jeżeli będzie wszystko ok , potem trafi do DT u Luki :Cool!::Cool!:, sunia się raczej kobiet nie boji , ale na wydok faceta jest strasznie wystraszona :-(:-( Musiał ktoś jej krzywdę zrobić :placz: Ważne jest to że już jest bezpieczna , dziękuję bardzo Tomku !!!!!!

Posted

Piękna i sprawna akcja i dobrze ze tak szybko bo pewnie udało sie uniknac szczeniaków skoro to suczka.
Ech ludzie nie maja serca, wywalac psy z samochodu. :-(

Posted

Wiec mam kilka nowych wiadomości ;) Sunia dostała imię Fortuna :loveu: Jest sunią o przekochanym charakterze , bardzo lubi być przytulana i głaskana , widocznie mieszkała w domu lub mieszkaniu , powoli przybiera na wadzę w szpitaliku w Emirze , jak jej stan na to pozwoli będzie poddana sterylizacji w Emirze pod koniec przyszłego tygodnia . Emir jest pod wrażeniem charakteru suni i nie chcę ją wydać do kojca , bo wydać że sunia nigdy w kojcu nie mieszkała . Koniecznie trzeba jej szukać nowego domku , w domu lub mieszkaniu , sunia się panicznie boi panów , do kobiet ufnie podchodzi :shake:
Nowe foty mam nadzieje że wkrótce ;)

Posted

Wspaniałe wieści :loveu:. Aż się dziwię, że tak szybko przełamała lody. Nawet nie można było do niej podejść a u Emira nie ten sam pies. Kochana Fortuna!!!

Czekamy na zdjęcia.

Posted

Luka poczekamy , na razie jest u Emira w szpitaliku i dogaduję się z innymi suniami z Krężla , jest naprawdę cudowną sunią i wierz mi że Emir już nie jednego psa miała u siebie , pani Krystyna jest pod wrażeniem jej charakteru .
Zostaje miejsce u ciebie wiem , ale w tym stanie , jak jest taka możliwość to się cieszę że w ciepłym pomieszczeniu może zostać ;) Jak miejsce zostaje poczekajmy , albo inną biedę możemy umieszczać , mam nadzieje ....