LALUNA Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Tez trzymam kciuki za szczęsliwei złapanie. Biedny psiak. :shake: A nie mozecie mu podstawic jakiejs karnej suki zaczynajacej cieczke? Moze przy suce, da bliżej podejsc do siebie. Quote
magdawi Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Pies już bezpieczny, czeka na oględziny weta. Quote
LALUNA Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Całe szczęscie. JAk Wam się udało go złapac? Quote
Ziutka Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 magdawi napisał(a):Pies już bezpieczny, czeka na oględziny weta. Czy psiak już u Luki ??? Quote
magdawi Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Pies może pojechać do Luki dopiero po oględzinach weta. Czekam na wieści. Quote
wolf122 Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Super:multi::loveu:Jesteście WIELCY:multi:Czekam na szczegóły:multi: Quote
kasia_r Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Ale świetna wiadomość z rana!!! A czy coś wiadomo o tym drugim psiaku? Quote
magdawi Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Ja widziałam w tym czasie tylko tego ON-ka , ale do gminy zgłoszono , że są dwa bezdomne psy. Quote
Peter Beny Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Wiec tak , pies okazał się być sunią :razz: Wiek koło 6-7 lat , niestety miała na sobie biedna kilkanaście kleszczy :-( Zostały one wyeliminowane i dostała Advokate i obrożę , sunia jest w szpitaliku w Emirze , musi zostać poddana obserwacji czy nie ma Babebioze ( nie wiem czy dobrze napisałem ) , zostanie kilka dni i jeżeli będzie wszystko ok , potem trafi do DT u Luki :Cool!::Cool!:, sunia się raczej kobiet nie boji , ale na wydok faceta jest strasznie wystraszona :-(:-( Musiał ktoś jej krzywdę zrobić :placz: Ważne jest to że już jest bezpieczna , dziękuję bardzo Tomku !!!!!! Quote
LALUNA Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Piękna i sprawna akcja i dobrze ze tak szybko bo pewnie udało sie uniknac szczeniaków skoro to suczka. Ech ludzie nie maja serca, wywalac psy z samochodu. :-( Quote
agata-air Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 bardzo się ciesze :) gratulacje za doskonałą akcje Quote
luka1 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 no to jedzenie juz mam tylko mordy do niego nie ma. :cool3: Quote
Peter Beny Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Wiec mam kilka nowych wiadomości ;) Sunia dostała imię Fortuna :loveu: Jest sunią o przekochanym charakterze , bardzo lubi być przytulana i głaskana , widocznie mieszkała w domu lub mieszkaniu , powoli przybiera na wadzę w szpitaliku w Emirze , jak jej stan na to pozwoli będzie poddana sterylizacji w Emirze pod koniec przyszłego tygodnia . Emir jest pod wrażeniem charakteru suni i nie chcę ją wydać do kojca , bo wydać że sunia nigdy w kojcu nie mieszkała . Koniecznie trzeba jej szukać nowego domku , w domu lub mieszkaniu , sunia się panicznie boi panów , do kobiet ufnie podchodzi :shake: Nowe foty mam nadzieje że wkrótce ;) Quote
luka1 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 czyli co? sunia do mnie nie przyjedzie? :placz: Quote
kasia_r Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Wspaniałe wieści :loveu:. Aż się dziwię, że tak szybko przełamała lody. Nawet nie można było do niej podejść a u Emira nie ten sam pies. Kochana Fortuna!!! Czekamy na zdjęcia. Quote
emilia2280 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 luka1 napisał(a):czyli co? sunia do mnie nie przyjedzie? :placz: Luka, a nie przyjélabys do tego kojca któregos z psów z Krézlowskich? Quote
Peter Beny Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Luka poczekamy , na razie jest u Emira w szpitaliku i dogaduję się z innymi suniami z Krężla , jest naprawdę cudowną sunią i wierz mi że Emir już nie jednego psa miała u siebie , pani Krystyna jest pod wrażeniem jej charakteru . Zostaje miejsce u ciebie wiem , ale w tym stanie , jak jest taka możliwość to się cieszę że w ciepłym pomieszczeniu może zostać ;) Jak miejsce zostaje poczekajmy , albo inną biedę możemy umieszczać , mam nadzieje .... Quote
magdawi Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 Niesamowite a jeszcze kilka dni temu na widok człowieka uciekała... Jest piękną sunią szybko znajdzie dom. Quote
wolf122 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Naprawdę fortuna się uśmiechnęła do Fortuny :loveu::loveu::loveu: Quote
LALUNA Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Czy Kosynierka i zaginiona sara szukaja tego samego psa? Quote
Recommended Posts