kerry Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 bylismy,fajne klimaty,piekny opis i URSUS ... BOGIII:multi: BOGI szkot BOGII jack Quote
Zebra Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Gratulacje, Ursus piękny pies to i BOG-uje co chwilkę:lol: Quote
gokaiba Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Ursus zaczyna nas przyzwyczajać do sukcesów.:lol: Dzielny chłopak. :Dog_run: Quote
kerry82 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Noo no no...Bardzo pięknie!!!Gratulacje...Co to by było jakby Ursusa nie było i kto by te BOG-i zdobywał dla kerry:multi: A ja jutro podzielę los kerry i też pofrunę daleko...i może jakiego kerry blue obaczę:Dog_run::painting: Quote
aluwis Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Piszę po raz pierwszy i nie wiem, czy moja wiadomość do Państwa dotrze. Od dawna śledzę Wasze wpisy na temat KERRACZKÓW i co raz bardziej jestem na nie "CHORA". Słowem - są piękne, niepowtarzalne i ... zabrakło mi słów. Quote
kerry82 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Aluwis witamy Cie serdecznie!!!!!!!!Z nami sie nudzic nie bedziesz...Nie da rady.A jak choroba nie ustapi to najlepiej zakupic kerraka:multi: Quote
aluwis Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Mam już takowego(ową) na oku. Tylko troszkę (bardzo WIELKĄ TROSZECZKĘ) muszę się podszkolilić co do dbałości o fryzurkę, żeby owa istotka wyglądałła lepiej niż ja. Quote
czapla Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Ogromne gratulacje dla Ursusa!!!:multi: Kerraki ci u nas urodziwe, to i czesto ktorys sie na pudle znajdzie:lol: aluwis - witamy Cie serdecznie, zagladaj i odzywaj sie jak najczesciej, zawsze chetnie podzielimy sie doswiadczeniami:multi: Quote
Recommended Posts