Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak ostatnio zauważyłam, opuszki mojej suczki są coraz bardziej szorstkie. Co z tym robić, chciałabym, żeby byłby bardziej miękkie? Smarować je jakimś kremem, może jakieś domowe sposoby? :razz:

• 2 weeks later...
Posted

.::Blue_Lagoon::. napisał(a):
Pfotenschutz Spray firmy Beaphar

Takim preparatem kiedyś jej smarowałam łapki, ale to nic nie dawało.

Dzięki za odpowiedzi, na pewno skorzystam ;)

Agnes, moja na szczęście nie zlizuje :razz:

Posted

Ja pierwszy raz kupilam takie smarowido i to jeszcze o tak intensywnym zapaszku myslalam,ze mojemu Ardziowi sie nie spodoba a on przelezal cale smarowanko jakis taki obojetny zapaszek mu sie chyba podobal :lol:.Agnes ja sie wlasnie obawialam,ze on zlize z lapek,ale na szczescie jakos mu nie przeszkadzalo az sama w szoku bylam bo on nie lubi jak go mietosze gdziekolwiek :evil_lol:.

Posted

Ardzio napisał(a):
Agnes ja sie wlasnie obawialam,ze on zlize z lapek,ale na szczescie jakos mu nie przeszkadzalo az sama w szoku bylam bo on nie lubi jak go mietosze gdziekolwiek :evil_lol:.

widzisz ja jestem pewna w 100% ze masc szybko zniknie;) wystarczy ze podejde gdziekolwiek posmarowana kremem/balsamem to zaraz leci z jezorem:lol:

Posted

A moj jak sie posmaruje to nie polize mnie jak sie posmaruje ;) to i moze dlatego sobie nie zlizuje :lol:,a kremik lub wazelinka to fajna sprawa takie fajne opuszki mieciutkie ma.....

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='Mika19']Moja weterynarz poleciła mi wazelinę.Nie potrzeba kupować specjalnych maści.Wystarczy coś tłustego.[/quote]
ja też stosuje wazelinę jak suka ma bardzo łapki wysuszone

Kiedyś zaczęła mi nawet kuleć, myślałam że jej się coś wbiło, ale nic nie miała, to stwierdziłam że wina poduszek bo miała popękane, ona nie może na tyłku usiedzieć więc posmarowałam i zabandażowałam łapę żeby wazelina nie została na dywanach i podłogach tylko na łapkach i pomogło ;)