staff-ka Posted August 24, 2004 Posted August 24, 2004 Gratulacje raz jeszcze!!! :drinking: :drinking: :drinking: To jak z tymi bullami? Nie bylo ich pewnie za duzo, zlituje sie ktos? :roll: Z tego wszystkiego - zapomnialam kochana tufciu o Tobie :oops: Bulliki z Rzeszowa :) PSY MAKBET Niebezpieczne Zwiazki ( HANNIBAL LECTER- EMANUELLE) - ML. RUNE HOLTA Opalplast (MODIGILIANI AMADEO - TOO HOT TO HANDLE)ML. SUKI QUAIFA Dziedzictwo Tudora(NOSRETTAP RING OF FIRE OF KILACABAR-FERRARI MODENA Dziedzictwo Tudora)- SZcz RITA Klika (WOLNY STRZELEC ANSAMBL-ALFA KLIKA) - Szcz REBECA DE MORNAY GOBLIN Opalplast(MODIGILIANI AMADEO Opalplast-TOO HOT TO HANDLE OF KILACABAR) - MŁ. IKA Meritum ( MADIS & DOGONS Sirius - EKWITANA Meritum) - Otw. I to cala stawka Bullków 8) - niestety wyników nie mam :( Quote
azja Posted August 24, 2004 Posted August 24, 2004 Atosia czy to : http://laczpol.net.pl/~trokpol/wystawa/22.jpg malenstwo to czasem nie Twoje? :) Quote
Marek z Gromem Posted August 24, 2004 Posted August 24, 2004 Azja widziałaś mnie w sopocie bo Ja ciebie nie ?? Quote
azja Posted August 24, 2004 Posted August 24, 2004 Marek... w Sopocie byliśmy tylko w Niedziele i to tylko ze 2h... rozglądałam się za kimś z dogomanii ale niestety nikogo nie wyhaczyłam :( Quote
Franco Posted August 26, 2004 Author Posted August 26, 2004 Witam!!!! Zdjecia z wystawy w Toruniu sa dostepne na www.sbt-info.com.pl Quote
azja Posted August 29, 2004 Posted August 29, 2004 Atosia to my sie poznałyśmy i nawet o tym nie wiemy:) moje nogi i nasza Arka sa bodaj na zdjęciu nr7, kojarzysz? dziewczyna w sukience w kwiaty, wysoki chłopak i amstafka? :) Pozdrawiam Asia&Arka Quote
atosia Posted August 29, 2004 Posted August 29, 2004 Azja, faktycznie dopiero teraz kojarze :D :D , i do tego jestesmy immienniczki :D pozdrawienia Quote
azja Posted August 29, 2004 Posted August 29, 2004 Musimy koniecznie poznać nasze dziewczyny kiedyś :D Quote
Marek z Gromem Posted August 29, 2004 Posted August 29, 2004 Musimy koniecznie poznać nasze dziewczyny kiedyś nie wierz czym ryzykujesz :) Quote
azja Posted August 29, 2004 Posted August 29, 2004 Ależ Marek chyba nie myślisz że proponowałabym spotkanie gdybym podejrzewała że u kogoś może z tego powodu wyniknąć uszczerbek na zdrowiu fizycznym czy psychicznym :) Zreszta rozmowa zboczyła 'delikatnie' na tor niezwiązany z tematem :) Pozdrawiam Asia&Arka Quote
Marek z Gromem Posted August 29, 2004 Posted August 29, 2004 A czy Ja coś mówiłem :) Zreszta rozmowa zboczyła 'delikatnie' na tor niezwiązany z tematem To moderator najwyzej wydzieli nasz off z tego tematu nie ma sie czym przejmować :) Quote
Recommended Posts