Franco Posted August 22, 2004 Posted August 22, 2004 Witam!!! Juz po wystawie, staffiki nie dopisaly ale trudno... Atmosfera calkiem przyjemna poza drobnym incydentem podczas oceniania AST (ale o tym sie nie bede wypowiadal...). Sedziowala p.Anna Winiarska, psow zgloszonych 8 do oceny przystapilo 6 PSY Posrednia CWC,NPwR,BOB Intro Incognito Pullera Otwarta CWC APOLLO Redbull SUKI Szczenieta 1.W.O ASTRA Stawka Większa Niż Życie 2.W.O Bad Manners Berserker Młodzież 1.Zw.Mł, Naj.Junior, NSwR A'HERA Button 2.MOONLIGHT BLUE Buldożer Gratuleujemy wszystich zwycięzcom i wystawiającym :D W najblizszym czasie zdjecia wraz z wynikami na stronie www.sbt-info.com.pl Quote
tufi Posted August 22, 2004 Posted August 22, 2004 Gratulacje! :drinking: A ma ktos moze jakis katalozek, co by stawke bullikow mi podac? :D Quote
Alojzyna Posted August 22, 2004 Posted August 22, 2004 GRATULACJE!!! :laola: Zwłaszcza dla debiutantów na obu końcach ringówek. Quote
MSMIMI Posted August 22, 2004 Posted August 22, 2004 Atmosfera calkiem przyjemna poza drobnym incydentem podczas oceniania AST (ale o tym sie nie bede wypowiadal...). powiedz powiedz bom baba ciekawska :angel: Quote
Kazik@ Posted August 23, 2004 Posted August 23, 2004 Pozwolicie że się dołącze, nie będę zakładać oddzielnego tematu i pochwale się. Kaz w AST zdobył I Lokate w otwartej :lol: ale jestem z niego dumna. Natomiast Szelma Crazy@ Lokata IV w młodzieżówce gratulacje :angel: :lol: dziewczynka była bardzo dzielna biorąc pod uwagę konkuręcie i ilość zgłoszonych. Gratulacje również dla wfh85 a właściwie dla Fridzi :lol: za pierwszy występ i II Lokate Quote
wfh85 Posted August 23, 2004 Posted August 23, 2004 na początek Kazan i Kazik@ Nero i Franco Frida i Ja :wink: Astra i Jarek Soja (a propos , chyba jeszcze nikt nie pisal ze Astra była 2ga na BIS szczeniat ) (mam nadzieje że mnie żaden MOD szanowny nie zabije za tyle fotek) :wink: Quote
staff-ka Posted August 23, 2004 Posted August 23, 2004 BRAWO :angel: BRAWO :angel: W takim ukladzie ja tez nie bede wpisywala nowego tematu i wyniki Staffików z Rzeszowa podam TU :) Ilosc 6 sztuk 8) sedziowala Katarzyna Nitka - LALO OKROPNIE - brrrrrrrr :evilbat: PSY 1.Zw.ML. CERBERUS Skordatura - syn RAPID SHOT :D Posr. 1.CWC.NPwR TORPEDUS SANDARRI Staff-Ka Otw. 1.CWC CARPACCIO Sirius SUKI 1.Zw.ML - debiut w tej klasie :wink: YRRYDA TORAMODAZA Staff-Ka Posr. 1.CWC,NSwR,BOB BLACK LADY Skordatura - córa RAPID SHOT :D 2.BALU Buldożer Pomimo okropnego deszczu tez pozostana mile wspomnienia :D Ps.Przy ringu i podczas wystawiania AST-ów takie scenki jakimi byl swiadkiem Franco sa niestety czeste :evil: - nawet nie musi opisywać wystarczy,ze sobie wyobrażę - okropność 0X i normalka , mozna rzec - NIESTETY :( BRAWO Astra :D - SUPER , nie omieszkam zaznaczyć,ze to też CORA RAPID - a = BAMBERA - huuuurrrraaaaaaaaaaa- oby tak dalej :D Quote
Franco Posted August 23, 2004 Author Posted August 23, 2004 Witam!!! Gratuluje wynikow z Rzeszowa, widze ze Staff-ki zdominowaly zupelnie caly ring SBT :D Jesli takie rzeczy tak czesto sie zdarzaja to ciesze ze rzadko jestesmy laczeni ringiem z AST... P.S Staffka zmiejszylas moze te nasze zdjecia moze?? aha przekazal zdjecie Kirrika?? Gratulacje dla wszystkich wystawiajacjych a w szczegolnosci naszych debiutantow Pawla i Jarka, dla Was duze :drinking: :drinking: :drinking: Quote
nice_girl Posted August 23, 2004 Posted August 23, 2004 Staff-ka i inni wygrani gratulacje. :wink: Wypatrywałam Ciebie w Rzeszowie, ale niestety warunki temu nie sprzyjały :( Quote
Nitencja Posted August 23, 2004 Posted August 23, 2004 NIce girl bo staffka sie w Rzeszowie chowala :lol: Ja jeszcze dodam ze staffik wygral grupe a potem Pani Chwalibog wybrala sunie na III miesjce BIS. Quote
nice_girl Posted August 23, 2004 Posted August 23, 2004 Każdy się chował. :lol: :lol: Czy z Tobą miałam możliwosć porozmawiania podczas finałów? :D Quote
Nitencja Posted August 23, 2004 Posted August 23, 2004 dokladnie , to zmokle z amokiem w oku to ja :evilbat: Quote
nice_girl Posted August 23, 2004 Posted August 23, 2004 dokladnie , to zmokle z amokiem w oku to ja :evilbat: To bardzo mi miło.Na początku właśnie nie wiedziałam z kim mam przyjemnosć :wink: Wiesz moze jaki pies zgarnął BISa?Ja po wyborze w I grupie pojechałam do domu- zostaliśmy tylko po puchar :lol: Quote
tufi Posted August 23, 2004 Posted August 23, 2004 Gratulacje raz jeszcze!!! :drinking: :drinking: :drinking: To jak z tymi bullami? Nie bylo ich pewnie za duzo, zlituje sie ktos? :roll: Quote
atosia Posted August 23, 2004 Posted August 23, 2004 Gratulacje dla zwyciezcow!!! A co takie zaszlo na ringu AST? Quote
Alojzyna Posted August 23, 2004 Posted August 23, 2004 GRATULACJE DLA DEBIUTANTÓW!!! :laola: Dodam tylko, że Astra, to moja wnusia (córka ALFY). Oj, będzie świętowanie. :drinking: Quote
staff-ka Posted August 23, 2004 Posted August 23, 2004 NIce girl bo staffka sie w Rzeszowie chowala :lol: Hihihihihihihi WLASNIE TAK ,ale uwierzcie,ze tylko przed deszczem :) Ja jeszcze dodam ze staffik wygral grupe a potem Pani Chwalibog wybrala sunie na III miesjce BIS. NO TO PIEKNIE :D :D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BRAWO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nice_girl powiem szczerze,ze tez Cie wypatrywalam,ale z pod parawanu,który mi uzyczyli znajomki z N.Sacza , naprawde jakoś nie usmiechalo mi sie wysciubić nos dalej niż do krawędzi parawanu :wink: - penie bylaś kilka ringów dalej :( - na wybory nie zostalam (jak nigdy :fadein: ) ale jednak pogoda mnie "wyprawila" w droge powrotną :-? A po fotkach widać,ze w Toruniu bylo SLONECZNIE :evilbat: - ach "nie bawie sie tak" :wink: atosiu zapewne znowu "zezarly" sie jakieś niedopilnowane AST-y ,albo (pewnie to :) ) "zeżarli" sie konkurencyjni hodowcy :agrue: , badz ich sprzymierzeńcy :lol: :lol: !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Franco - powiem szczerze ,ze dla mnie jest latwiej jak obydwie rasy sa w jednym ringu(nie gonie jak wariat tam i z powrotem - jak w Krakowie np.),ale fakt iż jest BARDZO NIEPRZYJEMNIE jak slychać i widać , za bardzo ambitnych wlascicieli AST-ów badz ich hodowców - komentujacych :evil: werdykt sedziego i wystepujace poszczególne psy - bez komentarza 0X Na szczescie w Rzeszowie wszyscy zachowywali sie BARDZO SPORTOWO :D :D i kulturalnie :angel: Quote
Jarek_Soja Posted August 23, 2004 Posted August 23, 2004 W Toruniu bylo az za slonecznie, przy wejsciu na ring glowny nie wiedzialem czy to ja prowadze Astre, czy moze odwrotnie ( ona siedziala pod parasolem, ja w pelnym Sloncu ). Co do owego incydentu, to psy byly bardzo spokojne, natomiast pewna rozjuszona hodowczyni............... Aaaaaale "...mnie to kolo wala lata". Z 1szej wystawy wrocilismy bardzo zadowoleni. Pomimo braku umiejetnosci ( z mojej strony ) i lekkim torpedowaniu wystawy ( Astra ) wynik bardzo dobry :D Quote
nice_girl Posted August 24, 2004 Posted August 24, 2004 Staff-ka, My do oceny siedzielismy w samochodzie.NA teren wystawy poszliśmy po 12.Wtedy już Ciebie mogło nie być.Ja zostałam na finałach głównie po puchar :wink: Wtedy już pogoda się bardzo poprawiła :D Quote
Kazik@ Posted August 24, 2004 Posted August 24, 2004 Co do owego incydentu, to psy byly bardzo spokojne, natomiast pewna rozjuszona hodowczyni............... Aaaaaale "...mnie to kolo wala lata Ciesz się, ciesz ja musiałam stanąć między nimi :-? i bardzo szybko zlazłam z ringu :) A najgorsze jest to że jestem "między młotem a kowadłem" bo u jednej podobają mi się sunie a u drugiej psy. :D Quote
tomo Posted August 24, 2004 Posted August 24, 2004 HEEEEEEJJJJJa!!!! Gratulujemy wszystkim zwycięzcom !!! To właśnie nasza kochana stafficzka BLACK LADY Skordatura została tak bardzo uchonorowana przez panią s.K. NITKA i panią s. E Chwalibóg Zajęla BIS lok. III :laola: Zyczymy wszystkim przeżycia takich wspaniałych chwil ! Podziękowania dla hodowli GRANDSTAFF za ufundowanie pucharu :lol: Quote
atosia Posted August 24, 2004 Posted August 24, 2004 Ciekwawe kto jest bardziej agrysywny asty do innych psów czy właściciele/hodowcy astów do siebie nawzajem..... :-? najwyraźniej niektórzy ludzie nie mają poważnych problemów i sami je sobie tworzą......te kłótnie na ringach są debilzimem totalnym i jedyne co ci właścicele/hodowcy robią to siebie ośmieszają i zniechęcają innych i do rasy i do wystaw.......jeszcze raz gratuluję WSZYTSKIM ZWYCIĘZCOM z Torunia i Rzeszowa Quote
Recommended Posts