blue.berry Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 niestety Neska nadal czeka na dom. osoba chętna okazała się na tyle niepowazna i niesolidna ze nie bylo wogole mowy o adopcji. więc nadal szukamy domu! Quote
Ewusek Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 wkurzyl mnie ten gosciu... blokowal adopcje...kretyn Quote
rufusowa Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 a jaki jest odzew? dzwonią trochę, czy niespecjalnie? Quote
blue.berry Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 niestety niespecjalnie. nawet bardzo niespecjalnie : ((( Quote
rufusowa Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 pytam, bo o suke u TZ- ta na tymczasie były tylko dwa telefony ale nic wiecej nie wyszło.... pozostaje wierzyć, ze po prostu musza poczekać na swoich ludzi... Quote
blue.berry Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 pewnie ze trzeba wierzyć... choc niełatwo bo to już 3 miesiąc. no ale świeta, kryzys, zima - wszystko to chyba generlanie sprawia ze adopcji mało : ( Quote
rufusowa Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 3 miesiące? ale zleciało :shake: najwyzsza pora na dobry domek dla Neski Quote
agaga21 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 pewna pani Ilona miała adoptować pitbullową mamę ale niestety mamcia nie dogadała się z amstaffem tej pani...poleciłam jej neskę....mam nadzieję że wkrótce się odezwie zauroczona sunieczką!mam wielką nadzieję bo neska trafiła by do dobrego domu(wizytę przed adopcyjną chyba przeprowadzała greven)..... Quote
rufusowa Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 no no....to ja trzymam kciuki jesli pani chce i moze dac dom suce po przejściach :cool3: Quote
Julie Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 przepraszam nie czytałam całego wątku. A szczeniaki się znalazły? Quote
Ewusek Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 aaaa... jutro sie widzimy, dziwczyna przyjezdza ze swoja kolezanka i jej astka i jak dziwczyny sie polubia to adoptowalaby Neske a jak nie to nie... dziwne to troche... W sumie teraz nie wiem, czy ta suka, ktora ma przyjechac to suka tej dziewczyny czy jej kolezanki... szczeniaki sie nie znalazly, bo ona zostala wyrzucona bez szczeniakow. Quote
agaga21 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Ewusek napisał(a):aaaa... jutro sie widzimy, dziwczyna przyjezdza ze swoja kolezanka i jej astka i jak dziwczyny sie polubia to adoptowalaby Neske a jak nie to nie... dziwne to troche... W sumie teraz nie wiem, czy ta suka, ktora ma przyjechac to suka tej dziewczyny czy jej kolezanki... szczeniaki sie nie znalazly, bo ona zostala wyrzucona bez szczeniakow. jeśli chodzi o tą dziewczynę o której pisałam to ona ma swojego amstaffa samca a sukę 6- cio miesięczną wczoraj greven jej na tymczas podrzuciła i chyba właśnie ma obawy czy suki się dogadają...pisała mi że szczeniaka chce oddać do adopcji bo ma go tylko na tymczasie a dorosłą sunię sama chce adoptować. Quote
Ewusek Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 bylam dzisiaj u Neski :-) poszlam z Beata , Neska i Odynem na spacerek... pierwszy raz Neska mogla swobodnie pobiegac, bo byla spuszczona ze smyczy :-) Biegala jak kucyk :-) Boze ! Ile w niej szczescia, ile radosci !!! Calowala nas, przytulala sie, zachecala Odyna do zabawy ... Po powrocie ladowala sie do domu... byla bardzo smutna, jak drzwi zamknely jej sie przed nosem... Szkoda, ze musiala wrocic do koja... Mam foteczki, ale nie mam ich jak zrzucic na kompa... nocuje u rodzicow a oni nie maja kabelka :-( Quote
rufusowa Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 na foteczki poczekamy ;) brykała jak to bullowaty..taka swińska torpeda :lol: super to wygląda i chyba trzeba to zobaczyć zeby uwierzyc :lol: mam nadzieje, ze fotki pokażą to szczęście :loveu: Quote
blue.berry Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 bo Neska bryka i na smyczy. parę razy czułam się jak sprinter na olimpiadzie usilujac dotrzymac tempa : ) Quote
rufusowa Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 wcale sie nie dziwie :evil_lol: moja tez w domu śpi i jakby jej nie było a jak sie ją pusci na dworze, to jak juz napisałam świńska torpeda :evil_lol: i jeszcze podskakuje jak kuc właśnie :loveu: Quote
Ewusek Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 w piatek Neska jedzie do domku :-) Bedzie mieszkala ze swoja Pania na Bialolece na nowym przytulnym osiedlu, gdzie jest duza łąka... Przyjaciolka Gosi ma 12 letnia amstafke. Dziewczyny przyjechaly w odwiedziny do Neski z amstafka i poszly na spacerek. Suczki sie polubily. Beda kolezankami, beda razem sie bawic :-) Caly przyszly tydzien Gosia bedzie na urlopie, zeby Neska czula sie dobrze, zeby zaklimatyzowala sie... napewno bedzie tesknic za Beata... :loveu: Quote
rufusowa Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Ewusek napisał(a):w piatek Neska jedzie do domku :-) Bedzie mieszkala ze swoja Pania na Bialolece na nowym przytulnym osiedlu, gdzie jest duza łąka... Przyjaciolka Gosi ma 12 letnia amstafke. Dziewczyny przyjechaly w odwiedziny do Neski z amstafka i poszly na spacerek. Suczki sie polubily. Beda kolezankami, beda razem sie bawic :-) Caly przyszly tydzien Gosia bedzie na urlopie, zeby Neska czula sie dobrze, zeby zaklimatyzowala sie... napewno bedzie tesknic za Beata... :loveu: nie????????? czy to sen???????? boshe....jesli nie, to ja sie tak ogromnie ciesze :multi::multi::multi::multi::multi::multi: ilez ona czekała na swojego człowieka.... no a teraz zeszłam na ziemię ;) czy ta pani wie ze mogą byc problemy z zostawaniem? moze trzeba jej skombinowac klatke na początek? Quote
andzia69 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Rufusowa - a kto powiedział, że ten psi ideał nie jest do konca ideałem i będzie ślicznie czekać na pańcię?:p BARDZO SIĘ CIESZĘ Z DOMKU DLA SUCZYDEŁKA!!!:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
agaga21 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 nie wierzę!!!! cieszę się og[SIZE=5]romnie!!!!!! Quote
rufusowa Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 no radosci nie ma końca :evil_lol: Andziu ja mam nadzieje, ze Neska dla tej pani będzie tą jedyną i idealną sunią :loveu: Quote
blue.berry Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 kochani - mimo wszystko poczekalabym z radosnym podskakiwaniem az sunia bedzie w nowym domu i wiadome bedzie ze tam zostanie. teraz to jednak nadal bym trzymala kciuki : ) Quote
rufusowa Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 blue.berry napisał(a):kochani - mimo wszystko poczekalabym z radosnym podskakiwaniem az sunia bedzie w nowym domu i wiadome bedzie ze tam zostanie. teraz to jednak nadal bym trzymala kciuki : ) ja trzymam i podtrzymuje pomysł z klatką :razz: Quote
Ewusek Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 foteczki Neski: zachęcamy do zabawy i do rzucania patyczka: tak sobie brykam jak mały źrebaczek: Quote
Ewusek Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 daj ten patyk ! OOOO !!! Widze patyk !!! schowam się za krzaczkiem... Odyn, szukaj mnie... troszkę nabrałam ciałka: hmmmm... Quote
Recommended Posts