Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 266
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pewna pani Ilona miała adoptować pitbullową mamę ale niestety mamcia nie dogadała się z amstaffem tej pani...poleciłam jej neskę....mam nadzieję że wkrótce się odezwie zauroczona sunieczką!mam wielką nadzieję bo neska trafiła by do dobrego domu(wizytę przed adopcyjną chyba przeprowadzała greven).....

Posted

aaaa...
jutro sie widzimy, dziwczyna przyjezdza ze swoja kolezanka i jej astka i jak dziwczyny sie polubia to adoptowalaby Neske a jak nie to nie...
dziwne to troche...
W sumie teraz nie wiem, czy ta suka, ktora ma przyjechac to suka tej dziewczyny czy jej kolezanki...

szczeniaki sie nie znalazly, bo ona zostala wyrzucona bez szczeniakow.

Posted

Ewusek napisał(a):
aaaa...
jutro sie widzimy, dziwczyna przyjezdza ze swoja kolezanka i jej astka i jak dziwczyny sie polubia to adoptowalaby Neske a jak nie to nie...
dziwne to troche...
W sumie teraz nie wiem, czy ta suka, ktora ma przyjechac to suka tej dziewczyny czy jej kolezanki...

szczeniaki sie nie znalazly, bo ona zostala wyrzucona bez szczeniakow.

jeśli chodzi o tą dziewczynę o której pisałam to ona ma swojego amstaffa samca a sukę 6- cio miesięczną wczoraj greven jej na tymczas podrzuciła i chyba właśnie ma obawy czy suki się dogadają...pisała mi że szczeniaka chce oddać do adopcji bo ma go tylko na tymczasie a dorosłą sunię sama chce adoptować.

Posted

bylam dzisiaj u Neski :-)
poszlam z Beata , Neska i Odynem na spacerek... pierwszy raz Neska mogla swobodnie pobiegac, bo byla spuszczona ze smyczy :-)
Biegala jak kucyk :-)
Boze ! Ile w niej szczescia, ile radosci !!!
Calowala nas, przytulala sie, zachecala Odyna do zabawy ...

Po powrocie ladowala sie do domu... byla bardzo smutna, jak drzwi zamknely jej sie przed nosem...

Szkoda, ze musiala wrocic do koja...

Mam foteczki, ale nie mam ich jak zrzucic na kompa...
nocuje u rodzicow a oni nie maja kabelka :-(

Posted

na foteczki poczekamy ;)

brykała jak to bullowaty..taka swińska torpeda :lol: super to wygląda i chyba trzeba to zobaczyć zeby uwierzyc :lol:

mam nadzieje, ze fotki pokażą to szczęście :loveu:

Posted

wcale sie nie dziwie :evil_lol:

moja tez w domu śpi i jakby jej nie było a jak sie ją pusci na dworze, to jak juz napisałam świńska torpeda :evil_lol: i jeszcze podskakuje jak kuc właśnie :loveu:

Posted

w piatek Neska jedzie do domku :-)

Bedzie mieszkala ze swoja Pania na Bialolece na nowym przytulnym osiedlu, gdzie jest duza łąka...
Przyjaciolka Gosi ma 12 letnia amstafke. Dziewczyny przyjechaly w odwiedziny do Neski z amstafka i poszly na spacerek. Suczki sie polubily.
Beda kolezankami, beda razem sie bawic :-)

Caly przyszly tydzien Gosia bedzie na urlopie, zeby Neska czula sie dobrze, zeby zaklimatyzowala sie... napewno bedzie tesknic za Beata...

:loveu:

Posted

Ewusek napisał(a):
w piatek Neska jedzie do domku :-)

Bedzie mieszkala ze swoja Pania na Bialolece na nowym przytulnym osiedlu, gdzie jest duza łąka...
Przyjaciolka Gosi ma 12 letnia amstafke. Dziewczyny przyjechaly w odwiedziny do Neski z amstafka i poszly na spacerek. Suczki sie polubily.
Beda kolezankami, beda razem sie bawic :-)

Caly przyszly tydzien Gosia bedzie na urlopie, zeby Neska czula sie dobrze, zeby zaklimatyzowala sie... napewno bedzie tesknic za Beata...

:loveu:

nie?????????

czy to sen????????

boshe....jesli nie, to ja sie tak ogromnie ciesze :multi::multi::multi::multi::multi::multi:

ilez ona czekała na swojego człowieka....

no a teraz zeszłam na ziemię ;)
czy ta pani wie ze mogą byc problemy z zostawaniem?
moze trzeba jej skombinowac klatke na początek?

Posted

Rufusowa - a kto powiedział, że ten psi ideał nie jest do konca ideałem i będzie ślicznie czekać na pańcię?:p

BARDZO SIĘ CIESZĘ Z DOMKU DLA SUCZYDEŁKA!!!:multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

blue.berry napisał(a):
kochani - mimo wszystko poczekalabym z radosnym podskakiwaniem az sunia bedzie w nowym domu i wiadome bedzie ze tam zostanie.
teraz to jednak nadal bym trzymala kciuki : )

ja trzymam i podtrzymuje pomysł z klatką :razz: