ab-agnieszka Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Ewusek']nowa aukcja Neski: AMSTAFF KA NESKA szuka swojej kanapy ! amstaf ast (532177694) - Aukcje internetowe Allegro Bardzo dobre allegro. Super. Oby znalazl sie domek Quote
Alicja Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Piękne allegro ...żeby i piekny domek się trafił... Quote
Ewusek Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 allegro niewiele sie zmienilo od pocztaku... teraz praktycznie zmieniła sie opcja z cegiełek na aukcje z licytacja i zniknelo konto Stowarzyszenia... Jestem zalamana... W sumie byly chyba 4 albo 5 allegro z cegiełkami, w pełnej opcji, z wyroznieniem, pogrubieniem... i w sumie sprzedało sie ok 40 cegiełek... jestem załamana... Mam nadzieje, ze teraz chociaz troszke to pomoze w znalezieniu domku.... Quote
ab-agnieszka Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Ewusek napisał(a):allegro niewiele sie zmienilo od pocztaku... teraz praktycznie zmieniła sie opcja z cegiełek na aukcje z licytacja i zniknelo konto Stowarzyszenia... Jestem zalamana... W sumie byly chyba 4 albo 5 allegro z cegiełkami, w pełnej opcji, z wyroznieniem, pogrubieniem... i w sumie sprzedało sie ok 40 cegiełek... jestem załamana... Mam nadzieje, ze teraz chociaz troszke to pomoze w znalezieniu domku.... Kochana nie zalamuj sie . Moja Biala byla oglaszana prawie rok zanim ja znalazlam. Zobaczysz ze ona tez zajdzie domek tylko czeka na taki super Quote
Malibu Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Jak rozmawialm z Panem zaintereowanym wydawal sie w porzadku , ale dziewczyny z Wrocławia zanim dokładnie nie sprawdza , nie ma mowy o żadnym domu. Wizyta przedadopcyjna bedzie w tym tygodniu. Na chwile obecna nie ma ustalonego jeszcze dnia. Quote
blue.berry Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 U Neski wszytsko w porządku. tz z przeziębienia juz chyba wyszła bo ani nie kaszle ani kicha. a na spacer poszła szalenie chętnie i wogole nie chciała z niego wracac. słoma w budzie nie robi jej zadnej krzywdy - nie ma swiezych ranek ani podrażnien. zresztą czesc slomy sobie wyrzucila przed bude na podest. na spacerze nieodmiennie stała radosc z obcecnosci czlowieka i faktu spacerowania. mozna pokopac dołki, probowac wytarzac sie w czyms pachnącym (?) i generlanie wesolo podskakiwac na cżłowieków. jedyny maly sukcesik moj to to ze Neska juz we ze psie ciasteczna bierze sie na spokojnie z lewej reki z boku. ale swoje wyskakała na nas bez ciasteczek na koniec spaceru. wielka radosc byla tez z piszczacej gumowej marchewki ktora natychmiast zostala ukryta w budzie i tylko dochodzily nas z tej budy wesole popiskiwania. niestety na pożegnanie wysłuchalismy sporo przejmującego płaczu. ale tez pewnie dlatego ze po spacerze z Neska bylismy jeszcze na spacerze z innym psem i Neska trochę byla zazdrosna no a potem zrozpaczona. ogolnie na spacerach uwielbiam spacerowac, jesc psie ciasteczna i pozowac do zdjęc: tutaj robię z siebie biedna sierotkę: która wcale nie jestem jak widac : ) i zazwyczaj wesoło brykam całus w nos dla wszytskich którzy o mnie myślą. Quote
agaga21 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Neska-śliczności!!! zdjęcia super-warto by je dodać do allegro bo niunia naprawdę pięknie na nich wygląda:loveu: Quote
rufusowa Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Boshe ale cudne zdjęcia :loveu::loveu::loveu: super ekstra czad...ze tak powiem :evil_lol: ciesze sie ze rutinoscorbin pomogl - dziala nadzwyczaj dobrze na psy :loveu: tak mi przyszło do głowy...moze gdyby Neska dostawała przepysznie pachnące wędzone uszko albo ścięgienko wołowe, to by sie nauczyła ładnie zostawać :cool3: :lol: Quote
Ewusek Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 no pewnie, ze je dodam :-) Moge, prawda ? :-) Quote
blue.berry Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Ewa - pewnie ze mozesz : ) rufusowa - z tego co wiem to jednak poza rutinoscorbinem byly jednak zastrzyki z antybiotykiem. co do zostawiania - na tym etapie ciesze sie ze nie skacze za ciastkami : ) Neska wogole fajnie wyglada ; ) a jakby ja wykąpac to juz wogole moglaby byc etatową modelką. Quote
Ewusek Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Ina, jakbys mogla mi na maila podeslac fotki Hery ewusek77@o2.pl, lub wstawic do watku http://www.dogomania.pl/forum/f28/mastif-angielski-pilne-129313/ dzieki !!! Quote
blue.berry Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Ewa - fotki dodałam na watku brata Hery. czekam jeszcze na info od Beaty dotyczace tekstu (ktory juz w pocie czoła napisałam :) i załoze Herze watek na dogo i na naszym bordozym. Quote
Ewusek Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Ina, to sa ich wspolne watki, tu na dogo i na molosach... Quote
blue.berry Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 super. wyslalam Ci miala z linkami zdjec abys mogla je wstawic na molosy. a na bordozym zaloze watek tylko Herze. jak bedziesz chciala "podpiąć się" z Adonisem to zapraszam : ) Quote
Ewusek Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 oki, dzieki :-) ja tam ostatnio nie zakladam watkow z wiadomych wzgledow :-( Quote
andzia69 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 kiedy ta niunia znajdzie domek:-(:-(:-( śliczna, grzeczna, wszystkokochająca, wszystkomająca ....i nie ma kogo kochać:-( Quote
OLUTKA55 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 czas najwyzszy na ten domek ale widac jeszcze nie trafiła na swego czlowieka:roll: Quote
andzia69 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 a był chyba jakis domek wstępnie zainteresowany...chyba we Wrocławiu:razz: i nic z tego nie wyszło? Quote
Malibu Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Czeka na sprawdzenie domu. A wizyta przedadopcuyjna chyba dopiero w niedziele. Quote
rufusowa Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 to ja trzymam kciuki żeby do tej suni się wreszcie szczęście uśmiechnęło :razz: Quote
Ewusek Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Ja jutro bede u Neski to ja od Was usciskam :-) ale mam pecha... kurcze wyczaili w okolicy, ze mam serce dla psow i podrzucili mi kolejnego, tym razem przez plot... Piesek przypomina jakiegos terierka...jest niesamowicie chudy, gdyby nie futro, to widac by bylo wszystkie kosci, a tak wystarczy dotknac... pazury prawie zawiniete... Mysle, ze ma 1-1,5 roku... Super dogaduje sie z innymi psami, sukami i kotami... Teraz siedzi zamkniety w psil pokoju z Łatką, Cezarem i Horke bo JOKO ma cieczke !!!! Ciekawe co by wyszlo... szorskowlose rude buldozki... masakra ! Quote
ab-agnieszka Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 U mnie wyczaili ze tez jestem za psami ale mi nie podrzucaja bo po pierwsze biegaja mi po podworku biale potworki no i zamontowalismy kamery:evil_lol: Quote
mru Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 o masz... co ona musiała przezyć :/ trafiłam na wątek, bo mój TZ obczaił na mieście plakat Neski :) ale co ja widzę! Ewusek, podrzucili Ci miniaturkę "mojego" Diego :crazyeye: http://i249.photobucket.com/albums/gg232/mrufczak/nauki/SDC16763.jpg (http://www.dogomania.pl/forum/f28/szukajacy-domu-diego-inne-bidy-z-blonia-123531/) Quote
Recommended Posts