Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 266
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

allegro niewiele sie zmienilo od pocztaku...
teraz praktycznie zmieniła sie opcja z cegiełek na aukcje z licytacja i zniknelo konto Stowarzyszenia...

Jestem zalamana... W sumie byly chyba 4 albo 5 allegro z cegiełkami, w pełnej opcji, z wyroznieniem, pogrubieniem... i w sumie sprzedało sie ok 40 cegiełek...
jestem załamana...

Mam nadzieje, ze teraz chociaz troszke to pomoze w znalezieniu domku....

Posted

Ewusek napisał(a):
allegro niewiele sie zmienilo od pocztaku...
teraz praktycznie zmieniła sie opcja z cegiełek na aukcje z licytacja i zniknelo konto Stowarzyszenia...

Jestem zalamana... W sumie byly chyba 4 albo 5 allegro z cegiełkami, w pełnej opcji, z wyroznieniem, pogrubieniem... i w sumie sprzedało sie ok 40 cegiełek...
jestem załamana...

Mam nadzieje, ze teraz chociaz troszke to pomoze w znalezieniu domku....

Kochana nie zalamuj sie . Moja Biala byla oglaszana prawie rok zanim ja znalazlam. Zobaczysz ze ona tez zajdzie domek tylko czeka na taki super

Posted

Jak rozmawialm z Panem zaintereowanym wydawal sie w porzadku , ale dziewczyny z Wrocławia zanim dokładnie nie sprawdza , nie ma mowy o żadnym domu.

Wizyta przedadopcyjna bedzie w tym tygodniu. Na chwile obecna nie ma ustalonego jeszcze dnia.

Posted

U Neski wszytsko w porządku. tz z przeziębienia juz chyba wyszła bo ani nie kaszle ani kicha. a na spacer poszła szalenie chętnie i wogole nie chciała z niego wracac. słoma w budzie nie robi jej zadnej krzywdy - nie ma swiezych ranek ani podrażnien. zresztą czesc slomy sobie wyrzucila przed bude na podest. na spacerze nieodmiennie stała radosc z obcecnosci czlowieka i faktu spacerowania. mozna pokopac dołki, probowac wytarzac sie w czyms pachnącym (?) i generlanie wesolo podskakiwac na cżłowieków. jedyny maly sukcesik moj to to ze Neska juz we ze psie ciasteczna bierze sie na spokojnie z lewej reki z boku. ale swoje wyskakała na nas bez ciasteczek na koniec spaceru. wielka radosc byla tez z piszczacej gumowej marchewki ktora natychmiast zostala ukryta w budzie i tylko dochodzily nas z tej budy wesole popiskiwania.
niestety na pożegnanie wysłuchalismy sporo przejmującego płaczu. ale tez pewnie dlatego ze po spacerze z Neska bylismy jeszcze na spacerze z innym psem i Neska trochę byla zazdrosna no a potem zrozpaczona.

ogolnie na spacerach uwielbiam spacerowac, jesc psie ciasteczna i pozowac do zdjęc:

tutaj robię z siebie biedna sierotkę:

która wcale nie jestem jak widac : )

i zazwyczaj wesoło brykam

całus w nos dla wszytskich którzy o mnie myślą.

Posted

Boshe ale cudne zdjęcia :loveu::loveu::loveu:

super ekstra czad...ze tak powiem :evil_lol:

ciesze sie ze rutinoscorbin pomogl - dziala nadzwyczaj dobrze na psy :loveu:

tak mi przyszło do głowy...moze gdyby Neska dostawała przepysznie pachnące wędzone uszko albo ścięgienko wołowe, to by sie nauczyła ładnie zostawać :cool3: :lol:

Posted

Ewa - pewnie ze mozesz : )

rufusowa - z tego co wiem to jednak poza rutinoscorbinem byly jednak zastrzyki z antybiotykiem. co do zostawiania - na tym etapie ciesze sie ze nie skacze za ciastkami : )

Neska wogole fajnie wyglada ; ) a jakby ja wykąpac to juz wogole moglaby byc etatową modelką.

Posted

Ja jutro bede u Neski to ja od Was usciskam :-)

ale mam pecha... kurcze wyczaili w okolicy, ze mam serce dla psow i podrzucili mi kolejnego, tym razem przez plot...

Piesek przypomina jakiegos terierka...jest niesamowicie chudy, gdyby nie futro, to widac by bylo wszystkie kosci, a tak wystarczy dotknac... pazury prawie zawiniete...
Mysle, ze ma 1-1,5 roku...

Super dogaduje sie z innymi psami, sukami i kotami...
Teraz siedzi zamkniety w psil pokoju z Łatką, Cezarem i Horke bo JOKO ma cieczke !!!!
Ciekawe co by wyszlo... szorskowlose rude buldozki... masakra !