*Daria* Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Sunia zmieniła się nie do poznania odkąd ją ostatnim razem widziałam :) Śliczna jest. Oby już długo na nowy dom nie musiała czekać Quote
blue.berry Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 zrobiłam plakat dla suni. jesli ktoś moze podrukowac i porozwieszac u siebie w okolicy to bardzo prosimy Quote
Ewusek Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 jutro jade do Neski, zachipuje ja, wymiziam, porobie nowe foteczki :-) Quote
blue.berry Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 fotki Neski z długiego niedzielnego spaceru (wprawdzie nie te obiecane przez Ewusek ale zawsze cos). Uwielbiam przysmaki, nawet umiem grzecznie siedziec choc uwielbiam skakac. lubię jak się mnie woła i chętnie pozuję do zdjęć ale jak jestem to spacerze to mamy chodzic a nie stać. prosze mnie juz dłuzej nie wstrzymywać. a wogóle to uwielbiam spacery i tarzanie się w trawie, nawet tej wyschniętej prawda że jestem urodziwa? no i swietna ze mnie modelka? jak rowniez pies mysliwski. uwielbiam rozkopywac jamki i szukac kretów kochani, ta sunia tak bardzo potrzebuje czlowieka, jak sie ją zamyka w kojcu to tak przejmująco płacze. jej się nalezy kanapa i dobra dłoń do smyrania za uchem. Quote
andzia69 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 trzeba jej zrobic allegro z wzruszającym tekstem...może ktoś ja wtedy pokocha:-( Quote
ab-agnieszka Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Jest naprawde urodzona modelka Piekna:loveu: Quote
Ewusek Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 moje allegro wlasnie sie skonczylo, jutro zrobie nowe. Ina, czy moge wykorzystac kilka Twoich zdjec ? Quote
Ewusek Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 mam prosbe, jakbyscie mogly porozsylac takie kartki świateczne bylabym wdzieczna... Wiem, ze nie sa idealne, ale pierwszy raz cos takiego robiłam... Quote
Morgan:-) Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Ewusek - jak dla mnie bomba!! :multi: Szczególnie ta druga :loveu: Quote
kasiaNDM Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 druga kartka chwyta za serce!! gdzie ten domek ???!! Czy sunia ma allegro i alegratkę ?? Quote
Jenny19 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Neska ma alegratkę,ostatnio jej wyróżniłam,mając nadzieję,że ktoś ją wypatrzy,bo szybko spadła na dalsze strony. link Quote
blue.berry Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 a ja wlasnie wrocilam od Neski. jak ona sie cieszy ze spacerow, jak zobaczyla mojego TZ to tak skakala ze ciezko bylo jej smycz zapiac. a jak sie juz udalo to jak lokomotywka pociagnela do bramy. na spacerze bardzo grzeczna. i bardzo zadowolona ze spaceru i biegania wsrod traw i krzakow. tylko z odstawieniem do do koja klopot : ( wielka szkoda ze sunie nie ma widokow na dom bo jest po prostu psiakiem prawie idealnym (tylko za duzo i za ochoczo skacze : ) Quote
kasiaNDM Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Jenny podaj link do alegratki to zrobie jej kopie na allegro Quote
Jenny19 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 6 lat cierpienia i upodlenia-czy do Neski uśmiechnie się los Quote
agaga21 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Daszka jeszcze domku nie ma??? Może znajdzie ją ktoś na nk...? Logowanie do nasza-klasa.pl biedaczka, zasługuje na domek najlepszy z najlepszych. Quote
rufusowa Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 wzięłam banerek i podnosze kochaną sunie :p Quote
Malibu Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Prawdobodobnie w styczniowym numerze miesiecznika " Mój Pies " bedzie opisana historia zagłodzonej suni DDB Denis i jej szczeniatek. link do historii DDB "Denis" http://www.dogomania.pl/forum/f85/dog-de-bordeaux-o-sunia-jest-juz-gruba-o-szczeniaki-wielkie-37440/ Bedzie też podana strona adopcyjna Dogue de Bordeaux , na której w drodze wyjątku został umieszczony apel-prosba o godny dom dla astki Neski. Quote
kasiaNDM Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Allegro dla Neski! 6 lat cierpienia i upodlenia amstaff Neska! (508169252) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Ewusek Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 nowe allegro dla Neski, z nowego konta: idealna AMSTAFFKA - podaruj dom lub kup cegiełkę (511418836) - Aukcje internetowe Allegro Quote
rufusowa Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [quote name='Ewusek']nowe allegro dla Neski, z nowego konta: idealna AMSTAFFKA - podaruj dom lub kup cegiełkę (511418836) - Aukcje internetowe Allegro to ja na dobry poczatek kupiłam cegiełke :loveu: przeleję pewnie dopiero jutro :cool3: ona na ostatnich fotkach wygląda znacznie lepiej :multi: Ma bardzo ładny pycholek....w nowym domku na pewno jeszcze by wypiękniała.... przesle linka do aukcji znajomym Quote
Recommended Posts